• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مانچيني: اخراج آنچلوتي، اشتباه بزرگ چلسي خواهد بود

ahmadfononi

معاونت انجمن
روبرتو مانچيني، مربي منچسترسيتي معتقد است که در صورتي که رومن آبراموويچ تصميم به برکناري کارلو آنچلوتي بگيرد، اشتباه بزرگي کرده است.

00009248.jpg

در ماه های اخیر آینده کارلو آنچلوتی برروی نیمکت مربیگری چلسی با اما و اگرهای زیادی مواجه شده است و دراین میان مانچینی او را یکی از بهترین ها می داند.
این در حالی است که با توجه به فشار بالای کاری در ایستلندز آینده خود مانچینی هم با شک و شبهاتی روبروست ولی خود او در صحبتهایی احتمال انتقالش به یوونتوس را رد کرده است
مانچینی در صحبتهایی به استودیو سپورت گفت:« در واقع من به سران یووه «نه» نگفته ام؛ چون هیچ وقت درخواستی از آنها نداشته ام.می خواهم در سیتی بمانم تا یک تیم منسجم را بسازم. این احمقانه است که فصل بعد را در تیم دیگری آغاز کنم. به همین دلیل هم آبراموویچ با کنار گذاشتن آنچلوتی مرتکب اشتباه بزرگی خواهد شد . او یکی از بهترین مربیان دنیاست.»
مانچینی در ادامه صحبتهایش درپاسخ به سوالی درمورد درگیری اخیرش با ماریو بالوتلی گفت:« او پسر خوبی است ولی گاهی وقتها اشتباه می کند و باید بزرگ شود.ولی این صحت ندارد که من از خواسته ام که تیم را ترک کند. ما خیلی صحبت می کنیم و یکی از چیزهایی که من به او گفتم این است که هیچ چیزی ضمانت شده نیست و او باید جایگاهش در تیم را ثابت کند.»

بالا