• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مانچيني: جام حذفي مي تواند سكوي پرش ما در ليگ برتر باشد

ahmadfononi

معاونت انجمن
روبرتو مانچيني مربي تيم فوتبال منچسترسيتي که تيم او روياي سه گانه منچستريونايتد را نقش بر آب کرد، معتقد است که پيروزي در جام حذفي انگليس مي تواند سکوي پرشي براي موفقيت در ليگ برتر باشد.

00003933.jpg
با آن که مانچيني معتقد است پيروزي در جام حذفي مي تواند نقطه عطفي براي اين تيم باشد، اما وي هشدار داد که اين باشگاه اگر بخواهد به 35 سال ناکامي خود پايان دهد بايد در مقابل بولتون يا استروک در مرحله نهايي نيز به پيروزي دست يابد.
مانچيني گفت: اگر ما بتوانيم جام حذفي را ببريم. احتمالا سال آينده مي توانيم براي قهرماني ليگ برتر بازي کنيم. وي افزود: ما بازي ديگري در پيش داريم و شايد مرحله نهايي سخت تر از ديدار با منچستر يونايتد باشد.
مانچيني درمورد این بازی گفت: در 10 دقيقه آخر نيمه اول فشارها را آغاز کرديم. در نيمه دوم ما بر بازي مسلط بوديم. منچستر يونايتد در 25 دقيقه اول خيلي خوب بازي کرد، اما بعد از آن احساس کردم ما شايسته برد هستيم.
مانچيني افزود: تمام بازيکنان در نيمه اول احساساتي شده بودند، زيرا مي دانستيم که مي توانيم بهتر بازي کنيم و پيروز شويم.
با اين حال سرمربي منچستر سيتي اين نکته که برد مقابل منچستريونايتد، فشارها را بر او کم مي کند، رد کرد. وي افزود: من اين حرفه را 11 سال پيش شروع کردم و مي دانم کار سختي است. اگر ببريد بهترين هستيد و اگر ببازيد بدترين مربي خواهيد بود.
مانچيني گفت: من فوتبال را دوست دارم. براي من امروز روز مهمي است. مي خواهم اين جام را براي باشگاه، حاميان و همه کساني که در منچستر سيتي کار مي کنند بدست آورم. در حال حاضر اين باشگاه در رده چهارم ليگ برتر است و تاتنهام بعد از آن قرار دارد.
مانچيني در پاسخ به اين سوال که کدام را ترجيح مي دهد، جام حذفي يا انتخابي ليگ قهرمانان باشگاههاي اروپا، گفت: ما هر دو را مي خواهيم. وي گفت: ما شايسته بازي در ليگ قهرمانان هستيم. چرا که همه چيز در دست ماست.

تيم منچستر سيتي در دقيقه 52 بعد از آن که يحيي توره تک گل اين بازي را به ثمر رساند، پيروز ميدان شد. در اين ديدار دو طرف براي اولين بار از سال 1999 تاکنون در ويمبلي رودرروي هم قرار گرفتند.

بالا