• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مانچيني: رفتار و گفتار ته‌وز نشان مي‌دهد كه به من‌‌سيتي باور دارد

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي تيم فوتبال منچسترسيتي گفت: رفتار و گفتار کارلوس به گونه‌اي است که نشان مي‌دهد به من‌سيتي باور دارد و از نظر من او در تيم مي‌ماند.

00003933.jpg

به نقل از ديلي‌استار، روبرتو مانچيني اظهار داشت: حضور در ليگ برتر روز به روز سخت‌تر مي‌شود. در اين ليگ الان نه فقط منچستريونايتد، چلسي و آرسنال مدعي نيستند. بلکه ليورپول و تاتنهام هم به جمع مدعيان اضافه مي‌شوند و اين کار را براي ما سخت‌تر مي‌کند.
وي افزود: فکر مي‌کنم در تابستان بايد بازيکنان جديدي را استخدام کنيم که به تيم کمک کافي کنند. ستارگاني که جلوي از دست رفتن امتيازات را بگيرند. زيرا در ماه‌هاي فوريه و مارس، خيلي از امتيازات را از دست داديم که به ضررمان تمام شد.

مربي يک سال و نيم اخير آبي‌ها ادامه داد: فصل قبل بازيکنان ما از جام‌جهاني مستقيما به تيم آمدند و فرصت استراحت نيافتند. ولي امسال ما زمان کافي براي آماده‌سازي‌شان داريم. بايد از تجربه تاتنهامي‌ها که در ليگ قهرمانان خوش درخشيدند ولي در ليگ برتر پنجم شدند، پند بگيريم .چون با داشتن کادري متناسب‌تر مي‌توانيم زمينه ظهور تيمي قدرتمند را براي فصل بعد در دو عرصه ليگ برتر و اروپا مهيا کنيم.
وي در مورد شايعه ترک کارلوس ته‌‌وز کاپيتان آرژانتيني‌ من‌سيتي نيز بيان کرد: خيلي مهم است که هرکس در جايي که کار مي‌کند، به آن سازمان اعتقاد و باور داشته باشد. رفتار و گفتار کارلوس به گونه‌اي است که نشان مي‌دهد به من‌سيتي باور دارد. پس از نظر من او ماندني خواهد شد، حتي خودش اين موضوع را در گفت‌و‌گويش با من متذکر شد.

بالا