شرط خوشمزه بودن اين برگر، تازه بودن ماهي آن است.
شرط خوشمزه بودن این برگر، تازه بودن ماهی آن است.
مواد لازم برای 4 نفر:
پیاز خرد شده یک پیمانه
ریحان خرد شده تازه: یک چهارم پیمانه
نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چای خوری
فیله ماهی: نیم کیلو، چرخ شود.
سس فلفل تند: یک قاشق چای خوری
سفیده یک تخم مرغ بزرگ
اسپری روغن
نان تست: 8 برش
طرز تهیه:
• در یک کاسه بزرگ، پنج ماده اول این برگر را با هم مخلوط کنید.
• در کاسه کوچکی، سس فلفل تند را با سفیده تخم مرغ خوب با هم مخلوط کنید.
• مخلوط تخم مرغ را به مخلوط ماهی اضافه کرده و هم بزنید.[نکته بهداشتی روز: مراقب جیوه در ماهی ها باشید ]
• مخلوط را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به صورت پاته با ضخامت یک ونیم ساننی متر درآورید.
• تابه را روی حرارت متوسط، گرم کنید.
• با اسپری روغن، روی هرکدام از پاته ها را روغن اسپری کنید وهر طرف آن ها را درون تابه به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که خوب سرخ شوند سرخ کنید.
• ماهی های برگر شده داغ را درون نان های تست قرار داده و میل
شرط خوشمزه بودن اين برگر، تازه بودن ماهي آن است.
شرط خوشمزه بودن این برگر، تازه بودن ماهی آن است.
مواد لازم برای 4 نفر:
پیاز خرد شده یک پیمانه
ریحان خرد شده تازه: یک چهارم پیمانه
نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چای خوری
فیله ماهی: نیم کیلو، چرخ شود.
سس فلفل تند: یک قاشق چای خوری
سفیده یک تخم مرغ بزرگ
اسپری روغن
نان تست: 8 برش
طرز تهیه:
• در یک کاسه بزرگ، پنج ماده اول این برگر را با هم مخلوط کنید.
• در کاسه کوچکی، سس فلفل تند را با سفیده تخم مرغ خوب با هم مخلوط کنید.
• مخلوط تخم مرغ را به مخلوط ماهی اضافه کرده و هم بزنید.[نکته بهداشتی روز: مراقب جیوه در ماهی ها باشید ]
• مخلوط را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به صورت پاته با ضخامت یک ونیم ساننی متر درآورید.
• تابه را روی حرارت متوسط، گرم کنید.
• با اسپری روغن، روی هرکدام از پاته ها را روغن اسپری کنید وهر طرف آن ها را درون تابه به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که خوب سرخ شوند سرخ کنید.
• ماهی های برگر شده داغ را درون نان های تست قرار داده و میل کنید