مواد لازم برای دو نفر:
ماهی آزاد=500 گرم
لیمو=1 عدد
ریحان=مقداری
پیاز=1 عدد
سیر=2 پر
کره=3 قاشق سوپخوری
ظروف و وسایل لازم:
یک ظرف پیرکس یا هر نوع ظرف فر دو ورق آلومینیوم ٣٠ در ٤٠ سانتیمتری
طرز تهیه:
1. ریحان، پیاز و سیر را در مخلوط کن خوب نرم کنید و با کمی روغن یا کره مخلوط کنید. آب لیمو را بگیرید و به مخلوط بیفزایید. دقت کنید مقدار ریحان مصرفی سه چهار برابر مقداری است که در تصویر میبینید.
2. ماهی را بصورتی که در تصویر میبینید قطعه قطعه کنید (چهار قطعه) هر دو قطعه را بر روی یک ورقه آلومینیوم تقریبا ٣٠ در ٤٠ سانتیمتری کنار هم قرار بدهید و نصف معجون بالا را بر روی آن بریزید و ورقه آلومینیوم را بصورتی که در تصویر میبینید خوب بسته بندی کنید. سعی کنید بسته را بصورت یک بسته بدون محفظه (سوراخ) مرتب کنید، آب ماهی نباید تبخیر شود در غیر این صورت ماهی خشک میشود.
3. همین کار را با دو قطعه دیگر هم انجام دهید. فر را تا ١٧٥ درجه گرم کنید و بستههای ماهی را برای مدت ٢٠ دقیقه در حرارت ١٧٥ درجه بپزید. برای اطمینان از اتمام طبخ یکی از بسته ها را باز کنید و با چنگال امتحان کنید که ماهی به اندازه دلخواه پخته. ماهی را زیاد نپزید در غیر این صورت خشک می شود.
ماهی را می توانید با باقالی پلو یا چلو سفید سرو کنید.
ماهی آزاد=500 گرم
لیمو=1 عدد
ریحان=مقداری
پیاز=1 عدد
سیر=2 پر
کره=3 قاشق سوپخوری
ظروف و وسایل لازم:
یک ظرف پیرکس یا هر نوع ظرف فر دو ورق آلومینیوم ٣٠ در ٤٠ سانتیمتری
طرز تهیه:
1. ریحان، پیاز و سیر را در مخلوط کن خوب نرم کنید و با کمی روغن یا کره مخلوط کنید. آب لیمو را بگیرید و به مخلوط بیفزایید. دقت کنید مقدار ریحان مصرفی سه چهار برابر مقداری است که در تصویر میبینید.
2. ماهی را بصورتی که در تصویر میبینید قطعه قطعه کنید (چهار قطعه) هر دو قطعه را بر روی یک ورقه آلومینیوم تقریبا ٣٠ در ٤٠ سانتیمتری کنار هم قرار بدهید و نصف معجون بالا را بر روی آن بریزید و ورقه آلومینیوم را بصورتی که در تصویر میبینید خوب بسته بندی کنید. سعی کنید بسته را بصورت یک بسته بدون محفظه (سوراخ) مرتب کنید، آب ماهی نباید تبخیر شود در غیر این صورت ماهی خشک میشود.
3. همین کار را با دو قطعه دیگر هم انجام دهید. فر را تا ١٧٥ درجه گرم کنید و بستههای ماهی را برای مدت ٢٠ دقیقه در حرارت ١٧٥ درجه بپزید. برای اطمینان از اتمام طبخ یکی از بسته ها را باز کنید و با چنگال امتحان کنید که ماهی به اندازه دلخواه پخته. ماهی را زیاد نپزید در غیر این صورت خشک می شود.
ماهی را می توانید با باقالی پلو یا چلو سفید سرو کنید.