مواد لازم:
سبزي شامل يك سوم شنبليله و دو سوم گشنيز (پاك كرده و خرد شده)=100 گرم
تمر هندي=يك چهارم بسته (سياه و ترش)
سير= يك حبه
پياز= يك عدد متوسط
رب گوجه فرنگي= يك قاشق مرباخوري
گردوي آسياب شده =كمي
ماهي سوبور (ماهي كه در كارون يافت مي شود)= يك عدد يا هر نوع ماهي جنوب كه قطري نسبتاً كم و قدي حداقل 30 سانت داشته باشند مثل راشكو
طرز تهیه:
ماهي را از وسط مي شكافيم و باز پهن مي كنيم. به طوري كه بتوانيم مواد زير را روي آن بريزيم. تمر هندي را در يك ليوان آب حل مي كنيم و با پشت چنگال از صافي رد مي كنيم.سير و پياز خرد شده (خام)، سبزي خرد شده ، نمك و ادويه ، نصف تمر هندي، رب گوجه فرنگي و گردوي خرد شده را با هم مخلوط مي كنيم. با قلم مو، باقيمانده تمر هندي را روي پوست ماهي مي ماليم و در ظرف پيركس ، ماهي را به پشت ، پهن مي كنيم و مواد فوق را (كه البته نبايد ، آب تمر هندي، آبكي اش كرده باشد) كاملاً به صورت يك ورق روي ماهي پهن مي كنيم (البته بجز روي سرش). سپس ، ظرف را به مدت 20-15 دقيقه در مايكروويو مي گذاريم. در خوزستان، ماهي را بعد از اينكه مواد را رويش پهن كردند، در توري كباب مي گذارند و دو تا دسته توري را با سيم سفت مي كنند و سپس داخل تنور مي گذارند. من ، توري را روي اجاق گازهاي كباب پز هم گذاشته ام و خوب شده است. بعد از اينكه ماهي آماده شد؛ مي توان با كلم سفيد خلال شده و گوجه فرنگي ورق شده دور و بر ماهي را تزئين كرد. در خوزستان ، سوبور شكم پر را با برنج سفيد مي خورند.
سبزي شامل يك سوم شنبليله و دو سوم گشنيز (پاك كرده و خرد شده)=100 گرم
تمر هندي=يك چهارم بسته (سياه و ترش)
سير= يك حبه
پياز= يك عدد متوسط
رب گوجه فرنگي= يك قاشق مرباخوري
گردوي آسياب شده =كمي
ماهي سوبور (ماهي كه در كارون يافت مي شود)= يك عدد يا هر نوع ماهي جنوب كه قطري نسبتاً كم و قدي حداقل 30 سانت داشته باشند مثل راشكو
طرز تهیه:
ماهي را از وسط مي شكافيم و باز پهن مي كنيم. به طوري كه بتوانيم مواد زير را روي آن بريزيم. تمر هندي را در يك ليوان آب حل مي كنيم و با پشت چنگال از صافي رد مي كنيم.سير و پياز خرد شده (خام)، سبزي خرد شده ، نمك و ادويه ، نصف تمر هندي، رب گوجه فرنگي و گردوي خرد شده را با هم مخلوط مي كنيم. با قلم مو، باقيمانده تمر هندي را روي پوست ماهي مي ماليم و در ظرف پيركس ، ماهي را به پشت ، پهن مي كنيم و مواد فوق را (كه البته نبايد ، آب تمر هندي، آبكي اش كرده باشد) كاملاً به صورت يك ورق روي ماهي پهن مي كنيم (البته بجز روي سرش). سپس ، ظرف را به مدت 20-15 دقيقه در مايكروويو مي گذاريم. در خوزستان، ماهي را بعد از اينكه مواد را رويش پهن كردند، در توري كباب مي گذارند و دو تا دسته توري را با سيم سفت مي كنند و سپس داخل تنور مي گذارند. من ، توري را روي اجاق گازهاي كباب پز هم گذاشته ام و خوب شده است. بعد از اينكه ماهي آماده شد؛ مي توان با كلم سفيد خلال شده و گوجه فرنگي ورق شده دور و بر ماهي را تزئين كرد. در خوزستان ، سوبور شكم پر را با برنج سفيد مي خورند.