• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ماهی شکم گرفته غذای سنتی بوشهری

ahmadfononi

معاونت انجمن
مواد لازم :
ماهی 750 گرم
برنج ابکش شده = 4 پیمانه
گشنیز = 400 گرم
شنبلیله = 100 گرم
سیر= 4 حبه
پیاز نگینی خرد شده = 3 عدد
ادویه ، فلفل قرمز ، نمک و زردچوبه = به مقدار لازم
اب تمر هندی غلیظ = 2 پیمانه

طرز تهیه :
برای تهیه سس داخل شکم ابتدا پیاز را تفت می دهیم سپس سیر را اضافه می کنیم بعد سبزی خرد شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود سپس 1 پیمانه از اب تمر را اضافه کنید و بگذارید اب ان کاملا کشیده شود و به روغن بیفتد
سپس ماهی را از وسط برش می دهیم مثل برش نان برای ساندویچ بعد در روغن سرخ می کنیم و در اب تمر می خوابانیم تا مزه دار شود داخل شکم را با سس پر می کنیم نصف برنج ابکش را در ظرف می ریزیم و ماهی را روی ان قرار می دهیم و بقیه برنج را می ریزیم و دم می کنیم
 
بالا