• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مجری سیمای کردی شبکه سحر: اجرای خشک دهه شصتی ندارم

B a R a N

مدير ارشد تالار
بانی فیلم آنلاین: گلاویژ همت بلند مجری برنامه «ساباتی سوز» سیمای کردی شبکه جهانی سحر، از اجرا در این برنامه و فراز و نشیب های حرفه اجرا گفته است.
او در گفت و گو با روابط عمومی شبکه بین المللی سحر، از روش های جذب مخاطب در برنامه به عنوان مجری گفت: با اینکه خودم بسیار جدی هستم، اما سعی می کنم در اجرا این حالت دوری و مهربانی و نرمی لازم در اجرا در برنامه ای مثل برنامه خانواده را رعایت کنم، حتی زمانی هم که کار خبر انجام می دادم، دوست نداشتم اجرای خشک به اصطلاح دهه شصتی را تکرار کنم، اما در عین حال سعی می کنم نگذارم کارشناس از موضوع مورد نظر منحرف شود. مجری ساباتی سوز استانداردهای مجری موفق را اینگونه عنوان کرد: مجری باید در وهله اول صادق بوده تا مخاطب با او ارتباط برقرار کند. او باید هر آنچه که در ذهن خود دارد در خصوص موضوع برنامه به مخاطب انتقال بدهد. به همین دلیل، قدرت ابتکار مجری نباید محدود شود. او از انتقاد مخاطبان استقبال کرد و گفت: بارها مخاطبان در برنامه انتقاد کرده اند و من از این بابت خوشحالم، چون می بینم مخاطب با برنامه ارتباط خوبی گرفته و درگیر برنامه شده است ، مثلا یک بار چند نفر پیغام دادند که یک کلمه ای را داری زیاد تکرار می کنی، جالب اینکه وقتی در برنامه گفتم این انتقاد از من صورت گرفته، چند مخاطب دیگر در همان زمان به برنامه اعلام کردند که نه کلمه خیلی خوبی است و مجری باید از آن استفاده کند.

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار

تاپیک تأیید شد .

بالا