محصص:نميتوانيم براي کيروش تعيينتکليف کنيم [h=2] رئيس کميته فني فدراسيون فوتبال گفت: قرار نيست هر هفته با کيروش جلسه بگذاريم و هيچ مربي ملي چنين کاري نميکند. |
[TD]
مرتضي محصص در مورد وضعيت کميته فني فدراسيون فوتبال گفت: در حال حاضر من فريدون معيني و هومن افاضلي عضو اين کميته هستيم. البته از هاشميان و خاکپور هم دعوت کرديم که عضو اين کميته شوند اما بنا به دلايلي که داشتند اين پيشنهاد را قبول نکردند اما از رسانهها گله دارم که هر روز نام برخي از افراد را براي عضويت در کميته فني منتشر ميکنند. من به عنوان مسئول کميته فني اين حق را دارم که اعضاي کميته فني را خودم انتخاب کنم نه آنکه رسانهها اعضاي کميتهام را انتخاب کنند. به گزارش فارس ، وي ادامه داد: اينکه گفته ميشود اين کميته نامرئي است هم درست نيست. قرار نيست کميته فني فقط با کيروش جلسه داشته باشد. ما نامرئي نيستيم، من و همکارانم را با فوتسال، بانوان، فوتبال ساحلي و ... همفکري داريم و جلساتمان را مرتب برگزار ميکنيم اما اگر از اين جلسات خبري در رسانهها نيست معنايش آن نيست که ما نامرئي هستيم. من و همکارانم در زمان عقد قرارداد کيروش حضور نداشتيم. بنابراين اگر کيروش دعوت ما را قبول ميکند و به جلسات ما ميآيد به خاطر آن است که سابقه ما را ميداند وگرنه او ميتواند به اين جلسات نيايد. در تيرماه هم مجمع عمومي فدراسيون برگزار ميشود و ممکن است رئيس فدراسيون تغيير کند البته علي کفاشيان همچنان رئيس باشد پس اين حق را به ما بدهيد که ما افراد همفکرتر با خودمان را براي عضويت در کميته فني انتخاب کنيم. محصص در مورد اينکه طبق اساسنامه فدراسيون فوتبال کميته فني بايد 13 تا 15 عضو داشته باشد، گفت: اين اساسنامه قديمي است، ميتوانيد هم اکنون به اينترنت برويد و کميته فني فدراسيونهاي ايتاليا، آلمان واسپانيا را که طرفداران زيادي هم در ايران دارند را جستوجو کنيد. اعضاي اين کميتهها اکثراً 3 يا 4 نفر هستند. نميتوانيم 20 نفر را عضو کميته فني کنيم و بخواهيم هر هفته با کيروش صحبت کنيم و جلسه بگذاريم. هيچ مربي تيم ملي در دنيا هفتهاي يک بار جلسه نميگذارد. ضمن اينکه تمام سرمربيان تيمهاي ملي عضو کميته فني محسوب ميشوند. علي دوستي، عليرضا منصوريان، کيروش، سيموئز، نمازي و سرمربيان تيمهاي پايه عضو کميته فني هستند که با اين نفرات جمع ما حدود 10 نفر ميشود. وي افزود: ما که نميتوانيم براي کيروش تعيين تکليف کنيم و بگوييم مثلاً به جاي سيستم 4-3-3 با سيستم 3-5-2 بازي کنيد. آيا ديگر ميشود نام مربي را به اين فرد داد؟ نقش کميته فني حمايت و دادن اطلاعات است. نميتوانيم براي کيروش تعيين تکليف کنيم. برخي از دوستان ما حتي فرق بين کميته فني و کادر فني را نميدانند. محصص با اشاره به سوابق کارلوس کيروش گفت: اگر کيروش را نميخواهيم اخراجش کنيم اما اگر او را ميخواهيم که به نظر من هم مربي بسيار بزرگي است بايد به او فرصت بدهيم و حمايتش کنيم. ديدار با قطر مهمترين اتفاق فوتبال ايران در روزهاي آينده است. ديداري که سرنوشتساز است. بنابراين ما اگر خيلي ميخواهيم به کيروش کمک کنيم بايد اطلاعات حريف را جمعآوري کنيم و در اختيارش بگذاريم نه اينکه به کيروش بگوييم تو به حرف رسانهها و برخي از آقايان گوش بده. کميته فني در خواب نيست و با کيروش در ارتباط است. ما حتي جلساتي با کيروش داشتيم بدون آنکه رئيس يا نائبرئيس فدراسيون در آن حضور داشته باشد. ما گروه نامرئي نيستيم اما نميتوانيم وقتي ميخواهيم جلسه بگذاريم بگوييم بيايد ما جلسه داريم و عکاس دعوت کنيم. برخي در حق ما کملطفي ميکنند. وي افزود: در آستانه ديدار با قطر بايد روحيه تيمي را بالا ببريم، اين بازي از بازي با کره و لبنان هم براي ما مهمتر است نبايد در آستانه بازي با قطر روحيه تيم ملي را تخريب کنيم. همه بايد براي موفقيت تيم ملي تلاش کنيم و اميدوار باشيم که تيم ملي در بازي با قطر نتيجه ميگيرد. من حتي نگران تيم علي منصوريان و تيم بانوان و تيم علي دوستي مهر هم هستم. محصص در مورد اينکه عليرضا منصوريان هم از بلاتکليفي خود در فدراسيون گله کرده بود و اين ميتواند براي تيم اميد ايران خطرناک باشد، گفت: بايد بودجه کافي در اختيار منصوريان قرار بگيرد. من کمپ تيمهاي ملي کره را ميبينم از هتل 5ستاره با کيفيتتر و با نظمتر است. در ايران هم بايد چنين شرايطي داشته باشيم البته معضل اصلي ما همان پولي است که فيفا هنوز نتوانسته به فدراسيون ما بدهد. مخارج بالا رفته است و بايد هزينهها را تأمين کنيم. من معتقدم بايد به تيم عليدوستيمهر هم توجه بيشتري شود تا اين تيم با روحيه خوب عازم مسابقات شود نه فقط خبرگزاريها و روزنامهها که راديو تلويزيون هم بايد به اين تيم بيشتر بها بدهند. محصص در مورد اينکه غيبت کيروش در بازي با قطر چقدر ميتواند به ضرر تيم ملي ما باشد، گفت: حضور کيروش در قطر خوب است اما سيموئز و نمازي هم روي نيمکت ميتوانند تأثيرگذار باشند. سيموئز يک مربي با سابقه و با تجربه است. من به بازي با قطر اميدوارم نبايد از قطر يک غول بزرگ آسيايي بسازيم. چنين چيزي نيست، اين کشور بازيکناني از آفريقا و آمريکاي جنوبي را جمع کرده است اما ما ميتوانيم اين تيم را در دوحه شکست دهيم. |
ورزش3