پانته آ
متخصص بخش
محلول های محافظ یا نگهدارنده گل هاعمر گل های بریده، از یک سو مرتبط با شرایط درونی گیاه، مثل رقم آن، و از یک سو مرتبط با شرایط بیرونی، مثل زمان برداشت گل است. به کمک محلول های محافظ هم می توان گل بریده را مدت بیشتری نگهداری کرد.
تعریف محلول محافظ: محلول هایی هستند که باعث مقاوم سازی گیاه بعد از برداشت می شوند و سبب می شوند عمر گل به مدت طولانی حفظ شود.
روش تهیه ی دو نوع محلول نگهدارنده ی خانگی
الف) 25/0 تا 5/0 لیتر سون آپ غیر خوراکی + مقدار مساوی آب + نصف قاشق چایخوری سفید کننده ( وایتکس )
ب)1 لیتر آب + 2 قاشق غذا خوری آب لیمو + 1 قاشق غذاخوری شکر + نصف قاشق غذاخوری سفید کنندهسفید کننده و آب لیمو ( به خاطر حالت اسیدی اش )، نقش ضد میکروب و ضد قارچ را بازی می کنند و میکروارگانیسم های محیط را از بین می برند و پوسیدگی ساقه را به تاخیر می اندازند.
باید دقت کنید که مقدار سفید کننده از حد مجاز بیشتر نشود، وگرنه می تواند اثر عکس داشته باشد و ساقه سریعا دچار پوسیدگی شود. شکر و سون آپ، نقش تامین مواد غذایی را بر عهده دارند.فراموش نکنید که هر3-2 روز یک بار، محلول باید تعویض شود و پایین ساقه ی گلها نیز باید برش داده شود. چون با تجمع قند در پایین محل برش، میکروارگانیسم ها رشد می کنند و باعث مسدود شدن آوندها می شوند. پس آب و مواد غذایی به قسمت های بالاتر نمی رسد و گل سریعا از بین می رود.نام چند نوع محلول محافظ تجاری: فلورو لایف، رز لایف، آوربلوم.منبع :آکاایران
تعریف محلول محافظ: محلول هایی هستند که باعث مقاوم سازی گیاه بعد از برداشت می شوند و سبب می شوند عمر گل به مدت طولانی حفظ شود.
روش تهیه ی دو نوع محلول نگهدارنده ی خانگی
الف) 25/0 تا 5/0 لیتر سون آپ غیر خوراکی + مقدار مساوی آب + نصف قاشق چایخوری سفید کننده ( وایتکس )
ب)1 لیتر آب + 2 قاشق غذا خوری آب لیمو + 1 قاشق غذاخوری شکر + نصف قاشق غذاخوری سفید کنندهسفید کننده و آب لیمو ( به خاطر حالت اسیدی اش )، نقش ضد میکروب و ضد قارچ را بازی می کنند و میکروارگانیسم های محیط را از بین می برند و پوسیدگی ساقه را به تاخیر می اندازند.
باید دقت کنید که مقدار سفید کننده از حد مجاز بیشتر نشود، وگرنه می تواند اثر عکس داشته باشد و ساقه سریعا دچار پوسیدگی شود. شکر و سون آپ، نقش تامین مواد غذایی را بر عهده دارند.فراموش نکنید که هر3-2 روز یک بار، محلول باید تعویض شود و پایین ساقه ی گلها نیز باید برش داده شود. چون با تجمع قند در پایین محل برش، میکروارگانیسم ها رشد می کنند و باعث مسدود شدن آوندها می شوند. پس آب و مواد غذایی به قسمت های بالاتر نمی رسد و گل سریعا از بین می رود.نام چند نوع محلول محافظ تجاری: فلورو لایف، رز لایف، آوربلوم.منبع :آکاایران
آخرین ویرایش: