• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

محمدي: النصر را با اختلاف خوبي شكست مي‌دهيم

ahmadfononi

معاونت انجمن
دروازه‌بان تيم فوتبال استقلال گفت: مطمئن هستم روز چهارشنبه النصر عربستان را در ورزشگاه آزادي با اختلاف گل خوب شکست مي‌دهيم.

00002675.jpg

محمد محمدي در خصوص شايعاتي که پيرامون پيشنهاد يک ميلياردي به او شده اظهار داشت: از اين مسائل خبري ندارم اما فقط مي‌دانم که دو سه پيشنهاد از تيم‌هاي تهراني و شهرستاني در اين چند روز به من شده است.
وي افزود: صحبت‌هايي با من انجام شده اما با هيچ کدام از اين تيم‌ها مذاکره مستقيم نکرده‌ام و قصد دارم بعد از بازي‌هاي استقلال در کمال آرامش به پيشنهاداتم فکر کنم.
محمدي در خصوص اينکه چه تصميمي در خصوص آخر فصل گرفته است گفت: فعلا در حال بازي کردن هستم و قبلا هم گفته‌ام در صورتي که مسئولان استقلال بتوانند خواسته‌هايم را برآورده کنند اولويتم اين باشگاه خواهد بود.
دروازه‌بان استقلال در خصوص ديدار مقابل النصر عربستان گفت: توانايي اين را داريم که حريف خود را با اختلاف بيش از دو گل شکست دهيم. در بازي با السد قطر در نيمه اول دو گل زديم و اين نشان دهنده اين است که مي‌توانيم در يک نيمه دو گل بزنيم. اميدوارم هواداران روز چهارشنبه به ورزشگاه بيايند چون به حمايت آنها نياز داريم. مطمئن هستم با يک اختلاف خوب نماينده عربستان را در ورزشگاه آزادي شکست مي‌دهيم.

بالا