• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

محمدی:پیشنهادی برای تغییر نام لیگ‌برتر و جام حذفی نداده‌ام

South Boy

متخصص بخش فوتبال
محمدی:پیشنهادی برای تغییر نام لیگ‌برتر و جام حذفی نداده‌ام

رییس سازمان لیگ فوتبال ایران تغییر نام لیگ برتر یا جام حذفی فوتبال ایران به جام ریاست جمهوری را تکذیب کرد.
در پی شایعاتی مبنی بر پیشنهاد رییس سازمان لیگ فوتبال برای برگزاری بازی‌های لیگ برتر یا جام حذفی، تحت عنوان جام ریاست جمهوری عزیز محمدی اعلام کرد چنین پیشنهادی مطرح نشده است. عزیز محمدی در این رابطه به ایلنا گفت:"چند روز قبل دکتر سجادی معاون سازمان تربیت بدنی به من پیشنهاد داد که لیگ برتر یا جام حذفی تحت عنوان جام ریاست جمهوری برگزار شود که به ایشان توضیح دادم چنین چیزی امکان‌پذیر نیست. من گفتم که لیگ برتر تحت عنوان خلیج فارس و جام حذفی هم تحت عنوان یادواره آزادسازی خرمشهر برگزار می‌شود و خوب نیست که این نام‌ها را تغییر دهیم. این دو مقوله یعنی خلیج فارس و آزادسازی خرمشهر ارزش زیادی برای ملت ایران دارد و بهتر است که آنها را تغییر ندهیم."
رییس سازمان لیگ در ادامه تاکید کرد که پیشنهاد داده تا یک تورنمنت باکیفیت تحت عنوان جام ریاست جمهوری برگزار شود:"من همان موقع به آقای سجادی گفتم که یک تورنمنت خوب و با کیفیت پایه‌گذاری کنیم و نام آن را جام ریاست جمهوری بگذاریم. این طوری یک تورنمنت معتبر در کشور برگزار می شود و می‌توان با دعوت از تیم‌های خوب،کیفیت و اعتبار آن را بالا برد. ما در همین اندازه با هم صحبت کردیم و تصمیمی هم گرفته نشد اما حالا چطور به نقل از من مطرح شده که پیشنهاد تغییر نام لیگ یا جام حذفی را داده‌ام،از آن اطلاعی ندارم."

بالا