• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

محمودي:همه بازيکنان از جان و دل مايه گذاشتند

Mans0ur

New member
[h=2]پشت‌خط زن تيم ملي واليبال ايران گفت: براي پيروزي بر کوبا تمام ملي‌پوشان از جان و دل مايه گذاشتند.

شهرام محمودي پس از پيروزي مقابل کوبا اظهار داشت: نمي‌توانم پس از اين پيروزي احساس خودم را شرح دهم. خوشحالم که موفق شديم کشور صاحب نام واليبال يعني کوبا را شکست دهيم. کوبا چندين دوره ليگ جهاني را تجربه کرده و عناوين خوبي به دست آورده است؛ اينکه ما توانستيم در خانه حريف 2 بار کوبا را شکست دهيم و 5 امتياز بگيريم واقعا جاي خوشحالي دارد.

به گزارش فارس،وي افزود: فکر مي‌کنم اين پيروزي در تاريخ ثبت شود. همه بازيکنان از جان و دل مايه گذاشتند. همه شاهد بودند که تقريباً 9 ساعت اختلاف زمان با تهران داشتيم؛ فکر نمي‌کردم بتوانيم اينقدر خوب و روان بازي کنيم. هنوز هم بدن‌هاي ما به شرايط عادت نکرده و قدري مشکل داريم. با اين حال همه از جان و دل مايه گذاشتند تا موفق شويم.

محمودي با بيان اينکه مردم ايران لايق بهترين‌ها هستند، خاطرنشان کرد: خودمان واقعا خوشحاليم؛ وظيفه ما است که هر طور شده دل مردم را شاد کنيم. اميدوارم که مردم از پيروزي ما انرژي گرفته باشند و روز خوبي را آغاز کنند. من پيروزي را به همسرم و خانواده‌ام و همه مردم عزيز کشورم تقديم مي‌کنم.

[TD="align: left"]
00945004.jpg
[/TD]

بالا