• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مدير برنامه‌هاي دروازه‌بان يوونتوس: بوفون در تورين راحت است

ahmadfononi

معاونت انجمن
مدير برنامه‌هاي دروازه‌بان باتجربه يوونتوس، از ادامه همکاري وي با باشگاهش خبر داد.

00003672.jpg

به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، بوفون در ماه‌هاي اخير و پس از آسيب‌ديدگي‌هايش و از طرفي درخشش مارکو استوراري، حاشيه‌نشين شده و صحبت‌هاي بسياري مبني بر اينکه وي يووه را ترک خواهد کرد به گوش رسيد.
پس از آنکه صحبت‌هاي انتقال وي به باشگاه رم جدي شد، سرانجام سيلويانو مارتينا، مدير برنامه‌هاي وي مجبور به واکنش شد.

وي گفت: من نيازي ندارم تا براي دانستن نظرهاي بوفون، به سراغ روزنامه‌ها بروم. من مدير برنامه‌هاي او هستم و پيش از آنکه هر کسي بداند نظر وي چيست و يا برنامه‌هايش چه چيزهايي هستند، من آنها را مي‌دانم. چيزي که براي من مشخص نيست اين است که چرا چنين حرفهايي راجع به اين دورازه‌بان کهنه‌کار زده مي‌شود. او تا 2 سال و نيم ديگر با يوونتوس قرارداد دارد و از بودن در اين تيم راضي است.
مدير برنامه‌هاي دروازه‌بان يوونتوس اظهار داشت: نمي دانم چرا برخي رسانه ها از رفتن وي از يووه سخن مي گويند. او سال ها است که در اين تيم بازي مي کند و محبوب هواداران است. پس از آسيب ديدگي او قرار شد استوراري تا زماني که وي به ميادين بازگردد، جايش را پر کند و با بازگشت بوفون، وي روي نيمکت قرار بگيرد. همه مي دانند که همواره پيراهن شماره يک متعلق به بوفون است.
مارتينا ادامه داد: به هيچ وجه مشکلي بين بوفون و استوراري وجود ندارد و اين موضوع زائيده ذهن نشريه‌ها است. نظري در اين خصوص ندارم زيرا قصد ندارم مشکل جديدي را ايجاد کنم.

بالا