سعي كنيد براي تهيه اين مربا، از قابلمه نچسب استفاده كنيد تا نياز به، هم زدن زياد نداشته باشد.
مواد لازم براي يك پيمانه مربا:
هلو: يك كيلوگرم
شكر: 150 گرم
شكر وانيلي ( موجود در قناديها): 2 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
• هلوها را پوست كنيد و هستههاي آنها را جدا كنيد.
• سپس آنها را درشت خرد كنيد و درون يك قابلمه نچسب بريزيد.( تكههاي هلو به هنگام حرارت ديدن، آب آنها جاري شده و شل ميشوند و شكل خود را از دست ميدهند پس بهتر است آنها را خيلي ريز نكنيد).
• شكر و شكر وانيلي را به ظرف اضافه كنيد و روي حرارت متوسط به مدت 40 دقيقه آنها را حرارت دهيد.
•پيشنهاد ميكنيم، مرباي هلو را اگر گرم است با بستني وانيلي و اگر سرد است با نان تست و كره براي صبحانه ميل كنيد
مواد لازم براي يك پيمانه مربا:
هلو: يك كيلوگرم
شكر: 150 گرم
شكر وانيلي ( موجود در قناديها): 2 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
• هلوها را پوست كنيد و هستههاي آنها را جدا كنيد.
• سپس آنها را درشت خرد كنيد و درون يك قابلمه نچسب بريزيد.( تكههاي هلو به هنگام حرارت ديدن، آب آنها جاري شده و شل ميشوند و شكل خود را از دست ميدهند پس بهتر است آنها را خيلي ريز نكنيد).
• شكر و شكر وانيلي را به ظرف اضافه كنيد و روي حرارت متوسط به مدت 40 دقيقه آنها را حرارت دهيد.
•پيشنهاد ميكنيم، مرباي هلو را اگر گرم است با بستني وانيلي و اگر سرد است با نان تست و كره براي صبحانه ميل كنيد