• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مرباي هویج

eliza

متخصص بخش
مواد لازم براي هشت تا 10 نفر:
هويج: يك كيلو
شكر: يك كيلو
هل: نيم مثقال
گلاب: 50 گرم
خلال پسته: 75 گرم

طرز تهيه:

ابتدا پوست هويج‌ها را بكنيد و خلال را رنده كنيد و در آب سرد بريزيد، كمي آب را بگذاريد تا بجوشد، سپس هويج‌ها را از آب سرد بيرون بياوريد و در آب‌جوش بريزيد، حال شكر را جداگانه بجوشانيد، وقتي كه هويج پخت، شكر قوام آمده رقيق را به آن اضافه كنيد، هل را كوبيده در مقدار كمي گلاب (در صورت تمايل) بريزيد، ته‌نشين كه شد گلاب روي آن را داخل مربا ريخته و از روي حرارت برداريد و مغز پسته خرد شده را به آن اضافه كنيد
 
بالا