مواد لازم :
آب 4 پيمانه
شكر 1 كيلو
پسته اي كه هنوز نرسيده است 1 كيلو
آب ليموي تازه 2 قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
ابتدا پسته ها را از ساقه جدامي كنيم. بعد مقداري آب در ظرفي ريخته ومي جوشانيم,پسته ها را در اب جوش ريخته تا كاملاً پخته شوند , سپس پسته ها را در آبكش ريخته و مجدداً در آب سرد قرار ميدهيم تا تلخي خود را پس دهد. در اين فاصله شكر را با آب مخلوط نموده روي حرارت ملايم قرار داده و مي جوشانيم تا شربت كاملاً قوام ابد پس از آن پسته ها را از آب سرد خارج كرده . به شربت قوام آمده اضافه مي كنيم تا چند جوش بزند . زماني كه رنگ سبز خوشرنگي به خود گرفت آب ليمو را اضافه نموده چند جوش كه زد زير اجاق را خاموش مي كنيم . پس از سرد شدن مربا آنرا در ظرف مورد نظر مي ريزيم .
آب 4 پيمانه
شكر 1 كيلو
پسته اي كه هنوز نرسيده است 1 كيلو
آب ليموي تازه 2 قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
ابتدا پسته ها را از ساقه جدامي كنيم. بعد مقداري آب در ظرفي ريخته ومي جوشانيم,پسته ها را در اب جوش ريخته تا كاملاً پخته شوند , سپس پسته ها را در آبكش ريخته و مجدداً در آب سرد قرار ميدهيم تا تلخي خود را پس دهد. در اين فاصله شكر را با آب مخلوط نموده روي حرارت ملايم قرار داده و مي جوشانيم تا شربت كاملاً قوام ابد پس از آن پسته ها را از آب سرد خارج كرده . به شربت قوام آمده اضافه مي كنيم تا چند جوش بزند . زماني كه رنگ سبز خوشرنگي به خود گرفت آب ليمو را اضافه نموده چند جوش كه زد زير اجاق را خاموش مي كنيم . پس از سرد شدن مربا آنرا در ظرف مورد نظر مي ريزيم .