زرد آلو : ۱۰۰۰ گرم
شکر : ۵۰۰ گرم
آهک : قدری
هل : قدری
گلاب : ۲ قاشق سوپخوری
سفیده تخم مرغ : ۱ عدد
آب را جوش آورده آلوزردها را در آن ریخته پوستش را بکنید. مواظب باشید دمش کنده نشود، سپس قدری آهک در آب سرد ریخته و همش بزنید. همین که ته نشین شد، آب زلالش را صاف کرده روی آلو زرد بریزید و بگذارید یکساعت بماند. سپس آهک را دور ریخته روی آلوها آب شیرین بریزید و دو سه بار بشوئید ولی مواظب باشید صدمهای به آلوها نرسد.
چرک شکر را باسفیده تخم مرغ گرفته، صافش نمائید ، دو جوش که زد آلوزردها را در شکر بریزید و روی آتش ملایم بجوشانید. همین که شکر کمی قوام گرفت، قدری هل و گلاب به آن مخلوط کرده یک جوش که زد ان را بردارید.
شکر : ۵۰۰ گرم
آهک : قدری
هل : قدری
گلاب : ۲ قاشق سوپخوری
سفیده تخم مرغ : ۱ عدد
آب را جوش آورده آلوزردها را در آن ریخته پوستش را بکنید. مواظب باشید دمش کنده نشود، سپس قدری آهک در آب سرد ریخته و همش بزنید. همین که ته نشین شد، آب زلالش را صاف کرده روی آلو زرد بریزید و بگذارید یکساعت بماند. سپس آهک را دور ریخته روی آلوها آب شیرین بریزید و دو سه بار بشوئید ولی مواظب باشید صدمهای به آلوها نرسد.
چرک شکر را باسفیده تخم مرغ گرفته، صافش نمائید ، دو جوش که زد آلوزردها را در شکر بریزید و روی آتش ملایم بجوشانید. همین که شکر کمی قوام گرفت، قدری هل و گلاب به آن مخلوط کرده یک جوش که زد ان را بردارید.