• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مرته ساكر به ميدان مي‌رود

ahmadfononi

معاونت انجمن
مدافع ملي‌پوش وردربرمن در ديداري دوستانه به ياد دروازه‌بان فقيد تيم ملي آلمان به ميدان خواهد رفت.

00017660.jpg

به نقل از د.پ.آ، پرمرته ساکر که اکنون درگير مصدوميت پاشنه پا است، قصد دارد روز دوشنبه در ديداري که ميان ياران او و دوستان روبرت انکه در هانوفر برگزار مي‌شود، براي دقايقي کوتاه به ميدان آيد.
وي گفت: خيلي دوست دارم در اين بازي به ميدان بروم. البته بايد ديد وضعيت پايم چه مي‌شود. اگر بتوانم، حتما به ميدان خواهم رفت. وگرنه، تيمو، برادر کوچکترم که هم قد و قواره خودم است، تيم را مقابل دوستان انکه هدايت خواهد کرد.

مرته‌ساکر که از يک ماه قبل به خاطر اين مصدوميت مرتب در مرکز توان‌بخشي دوناشتاف به انجام معالجه مي‌پردازد، افزود: چهار هفته بدون دويدن و دوچرخه‌سواري را پشت سر گذاشتم که اکنون همه چيز خوب است. البته براي شروع تمرينات فصل آينده وردربرمن در پايان ماه جاري، به خودم فشار وارد نمي‌کنم. چون هنوز زمان دقيق بازگشتم از آسيب‌ديدگي مشخص نشده است.
قرار است در تيم ياران او بازيکناني همچون کلمنس فريتس، مارکو مارين و ... به ميدان رفته و توسط ولفگانگ رولف، کمک مربي وردربرمن هدايت شوند.
در تيم مقابل نيز چهره‌هاي همچون ايوان کلاسينچ، بازيکن اسبق فوتبال و اوليور پوخور، کمدين معروف ژرمن‌ها حضور دارند.
برگزارکنندگان اين بازي اميدوارن دست کم 100 هزار يورو کسب درآمد کرده و آن را به امور خيريه اختصاص دهند.
انکه 2 سال قبل به علت تاثرات روحي اقدام به خودکشي کرد. او خود را به جلوي قطار انداخت و به زندگي خويش خاتمه داد.

بالا