• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مردم جهان درباره ایران چگونه فکر می کنند؟ (+نمودار)

ahmadfononi

معاونت انجمن
موسسه نظر سنجی " پیو" (pew) به گزارش وبگردي به نقل از باشگاه خبرنگاران:
در نظر سنجی خود از میان مردم کشورهای مختلف نظر آنها را درباره ایران مورد ارزیابی و سنجش قرار داده است.

مثبت را نسبت به ایران دارند و آلمانی ها منفی ترین نظر را درباره ایران دارند.

76 درصد از پاکستانی های شرکت کننده در این نظر سنجی گفته اند که نظر مثبتی نسبت به ایران دارند ، در حالی که 91 درصد از آلمانی ها گفته اند که نظر منفی نسبت به ایران دارند.

پس از پاکستانی ها مردم لبنان و تونس با 39 درصد در رده دوم و سوم دوستداران ایران قرار گرفته اند.

روسیه و یونان و ترکیه نیز به ترتیب با 36 ، 27 و 26 درصد در رده های چهارم و ششم این نظر سنجی قرار گرفتند.
717586_617.jpg

مردم آمریکا با 13 درصد نظر مثبت نسبت به ایران در رده هفدهم قرار گرفته اند و مردم ایتالیا با 5 درصد احساس مثبت نسبت به ایران در جایگاه 21 (آخر)قرار دارند.

همچنین بر اساس نظر سنجی موسسه پیو مردم آلمان با 91 درصد نظر منفی نسبت به ایران در جهان بیشترین احساس منفی را نسبت به ایران دارند و پس از آلمان ، مردم فرانسه و ایتالیا به ترتیب با 86 و 85 درصد منفی ترین نظر را نسبت به ایران داشته اند.

717589_773.jpg

در این لیست مردم آمریکا با 68 درصد نظر منفی نسبت به ایران در جایگاه 12 قرار گرفته اند و مصری ها هم با 76 درصد نظر منفی نسبت به ایران در رده هشتم قرار دارند.

مردم پاکستان اما در این لیست در رده آخر (21) قرار دارند و تنها 8 درصد از پاکستانی ها اعلام کرده اند که نظر منفی نسبت به ایران دارند.

مردم چین با 62 درصد نظر منفی نسبت به ایران در رده چهاردهم این لیست هستند.

منبع : وبگردی 2030

H Δ S S E I N

متخصص بخش مسابقات
ممنون از احمد عزیز

من رفتم دونبال منبع اصلی، ببینم این Pew معتبر ـه یا نه. گویا خیلی هم کارش درسته.

مباحث زیاد دیگه هم گفته شده که تو خبرگزاری های ایران اصلاً اشاره نکردن.
مثلاً این که تو این 5 سال اخیر ایران 40 درصد نسبت به گذشته منفور تر شده.

این دو کشور زیر مثال هستند
db4unwjit0fywa2aimgn.png

و خیلی چیزای دیگه که اصلاً نمیشه اینجا گفت :)

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
اگه درباره ایرانه که خوب حق دارن
ولی اگه در باره ایرانی هاست که برن به جهنم
اصلا نظرشون مهم نیست!

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
پاکستانی ها که واقعا خیلی به ایرانیا علاقه مندند و برای زبان فارسی و ادبیات ایران احترام خاصی قائلند.
تو دانشگاه ما پاکستانیها خیلی زیادن. اینقدر منو تحویل می گیرن:خنده2:

t92

متخصص بخش
اصلا نظرشون مهم نیست!
اتفاقا ایران جای خوبیه !
این ایرانی ها هستن که مورد نظرسنجی قرار گرفتند!
و الا ایران رو با ایرانی ها میشناسن.

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
آلمانی ها انقدر نژاد پرستن که جز خودشون نسبت به کس دیگه ای نظر مثبت ندارند مشکل ازایران نیست:تنبیه:

مهری

کاربر ويژه
دوست عزیزم چرا میگی حق دارن؟! هیچ کس حق نداره به کشورم ایران بد بین باشه خاکی که همه چیزمو بهش مدیونم برای من اصلا مهم نیست که ازمون متنفرن یا دوستمون

دارن برای من نظر خودم مهمه که به ایرانی بودنم میبالم
.ایرانی باشید وعاشق:گل:

helia20

کاربر ويژه
نمیشه گفت نظرشون مهم نیست ینی یجورایی حق دارن چون تبلیغات منفی اون ور آبی ها و بدتر از همه خودمون که تلاش نمیکنیم واسه مطرح کردن ایران
یه کشور ترکیه داره با تبلیغات و جذب توریست نشون دادن فرهنگ خودشو میکشه
ایران که یلیه واسه خودش
درسته و من واسه این حاک جون میدم....
اما باید قبول کرد که میشه بهتر از این بود....:شاد2:

0mid

متخصص بخش ورزشی
متاسفانه حقیقت همینه و نباید انکارش کرد!!!

آلمانی ها انقدر نژاد پرستن که جز خودشون نسبت به کس دیگه ای نظر مثبت ندارند مشکل ازایران نیست:تنبیه:

دریا جان اتفاقا همین آلمانی های نژاد پرست ما ایرانی هارو هم نژاد خودشون میدونن :0mid:

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
متاسفانه حقیقت همینه و نباید انکارش کرد!!!

دریا جان اتفاقا همین آلمانی های نژاد پرست ما ایرانی هارو هم نژاد خودشون میدونن :0mid:
مطمئنی فکر کنم ما خودمونو هم نژاد اونا می دونیم
:خجالت2:
البته نژاد ما که یه چیز دیگه است:ایرانجمن:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
دریا جان اتفاقا همین آلمانی های نژاد پرست ما ایرانی هارو هم نژاد خودشون میدونن
بله امید ادولف هیتلر هم به این حرف اشاره کرده که ایرانی ها جز نژاد برتر هستن و دنبال نابود کردنشون نبود (درباره نژاد برتر ادلف برید تحقیق کنید که خ طولانی هست من تو مستند دیدم)

پاکستانی ها که واقعا خیلی به ایرانیا علاقه مندند و برای زبان فارسی و ادبیات ایران احترام خاصی قائلند.
تو دانشگاه ما پاکستانیها خیلی زیادن. اینقدر منو تحویل می گیرن
منم اگر پاکستانی بودم میگفتم ایران گازشون که ما میدیم نفتشون که ما میدیم
آیا میدانستیت که گاز پاکستان از ایران هست دو برابر ایران ایستگاه cng دارد.

اصلا نظرشون مهم نیست!
بقول امید گذشته ها گذشته اینده چی...

و خیلی چیزای دیگه که اصلاً نمیشه اینجا گفت :)
و موافق هستم:سکوت:

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
بقول امید گذشته ها گذشته اینده چی...

اینده ای که من میبینم پیچ پیچی!
یه نخبه اقتصاد ایرانی رو از امریکا اورده بودن که کمک کنه بحرانمون حل شه..
تو رادیو باهاش مصاحبه میکردن گفت اول از همه ایران باید کارخونه های خودروسازیشو تعطیل کنه چرا چون با این کیفیت اشغال با هیچ کشوری نمیتونه رقابت کنه فقط میتونه سر داخلی های بیچاره رو کلاه بذاره...
که پولی که از خودرو فروختن به دست میاد تو هزار و یک جیب میره...
تا گفت ایران باید صنعت خودرو رو بی خیال شه مجریه گفت خوب یه موسیقی گوش کنیم بر میگردیم!بعد هی اهنگ زد زد زد زد تا نیم ساعت شد اخر اخبار پخش کرد
!!!

دیگه هم خبری ازون نخبه اقتصادی نشد...
پس اینده پیچ پیچی!

بالا