• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مردی با ۳۹ همسر گینسی شد!

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت

به گزارش نیمروز به نقل از ایسناٰ یك مرد هندی با داشتن 39 همسر عنوان دارنده بزرگترین خانواده جهان را در كتاب ركوردهای جهانی گینس بدست آورد.

424.jpg

این مرد ۶۶ ساله با داشتن ۳۹ همسر، ۹۴ فرزند و ۳۳ نوه ركورد جدید را از آن خود كرد. این خانواده بزرگ همگی در یك ساختمان چهار طبقه با ۱۰۰ اتاق در یك منطقه روستایی كوهستانی و دورافتاده در مرز بین‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏ برمه و بنگلادش زندگی می كنند.

425.JPG

2 اردیبهشت 1392

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
فعلا که این آقا ازجوانها جلوزده اونم نه یکی نه دو 39تافکرشوبکن چی میشه:خنده2:

روژین

کاربر ويژه
زندگی مردی با 39 همسر، 94 فرزند و 33 نوه در ساختمان 100 اتاقه

برای یک وعده غذای این عده بیش از 30 مرغ ،شصت کیلو سیب زمینی و 100 کیلو برنج نیاز است .
بدون شک زیونا چانا بزرگترین خانواده دنیا را دارد .

او به همراه 39 همسر و 94 فرزند و14 عروس و 33نوه اش در یک خانه بزرگ زندگی میکند .البته لفظ ساختمان شاید برای توصیف آن بهتر باشد چون این منزل چهار طبقه بیش از یکصد اتاق دارد و در مرکز دهکده باکتوانگ در ایالت میزورام هندوستان قرار گرفته است آقای چانا به روزنامه سان گفت :من از اینکه بنده خاص خدا بوده ام خوشحالم و او مسئولیت نگهداری از افراد زیادی را به من داده است .من از اینکه 39 همسر دارم و بزرگترین خانواده جهان را اداره می کنم خوشحالم.

363874_910.jpg

TAHEREH

متخصص بخش

پست با تاپیک مشابه ادغام شد!:)

بالا