• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مرغ با تمرهندی

Reza

متخصص بخش اسکریپت
مواد لازم:
مرغ ( ترجيحاً کتف )= 750 گرم
زعفران دم کرده= 2 قاشق سوپخوري
روغن= 4 قاشق سوپخوري
فلفل دلمه اي رنگي= 1 عدد
پياز رنده شده=1 عدد
سير رنده شده=1 عدد
زيره سياه= 1 قاشق چايخوري
گرم ماسلا= 1 قاشق چايخوري
پودر کاري=1 قاشق چايخوري
پودر زنجبيل=1 قاشق چايخوري
تخم گشنيز = 1 قاشق چايخوري
فلفل تند خشک= 3 عدد
پودر هل= نصف قاشق چايخوري
تمرهندي= نصف بسته
آب= 3 پيمانه
قرص عصاره مرغ =1 عدد
جعفري ، گشنيز ، شنبليله=250 گرم
ماست خامه اي زده شده= 3 قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
ابتدا ساق ها را با محلول زعفران آغشته کنيد تا مزه دار شود . سپس اطراف ساق ها را در روغن تفت دهيد . آنگاه به ترتيب فلفل دلمه اي نگيني شده و تفت داده شده ، پياز و سير رنده شده و نيز ادويه ها را شامل : زيره ، گرم ماسلا ، پودر کاري ، پودر زنجبيل ، بذر گشنيز و فلفل خشک را بيفزاييد و در قابلمه را بگذاريد تا مرغ کمي پخته شود . تمرهندي را نيز با يک پيمانه آب مخلوط کنيد تاش يره ي غليظي به دست آيد . شيره را در صافي بريزيد تا هسته ها جدا شود . يک عدد قرص عصاره ي مرغ نيز بهش يره ي تمرهندي اضافه کنيد . در اين مرحله سبزهاي خرد شده را بدون تفت دادن بيفزاييد و بگذاريد تا غذا کم آب شود و جا بيفتد . غذا را بچشيد در صورت کم نمک بودن به آن نمک بزنيد . در نهايت ماست زده شده به غذا اضافه کنيد و غذا را در ظرف مورد نظر بکشيد .

نکته :
1ـ به علت داشتن قرص مرغ نمک اين غذا کافي مي باشد و نمک لازم ندارد .
2 ـ ادويه ها را نبايد بيش از 10 ثانيه تفت داد چرا که تلخ مي شود .
 
بالا