مواد لازم براي 4 نفر:
فيله مرغ 4 عدد
پنير موتزارلا يا پنير چدار رنده شده يک چهارم پيمانه
ژامبون گوشت 4 ورقه
سس خردل 1 قاشق چايخوري
روغن مايع يک چهارم پيمانه
آرد سوخاري نصف پيمانه
تخم مرغ زده 1 عدد
طرز تهيه:
ابتدا فيله ها را با استيک کوب بکوبيد تا کمي مسطح شوند. سپس روي هر ورقه فيله يک ورقه ژامبون بگذاريد و اضافه هاي اطراف ژامبون را ببريد تا هم شکل و اندازه فيله ها شوند.
بعد روي ژامبون ها مقداري خردل بماليد و فيله ها را از وسط تا کنيد تا ژامبون وسط آنها قرار بگيرد. سپس در کاسه اي آرد سوخاري و پنير را با هم مخلوط کنيد. فيله ها را در در مخلوط آرد و پنير فرو ببريد و سپس در تخم مرغ زده فرو کنيد.
در تابه اي روغن را داغ کرده و فيله ها را در آن سرخ کنيد. براي سرخ کردن هر طرف فيله ها، حدود 4 دقيقه کافي است تا طلايي و برشته شوند.
در آخر، بعد از سرخ شدن، آنها را روي کاغذ خشک کن مخصوص بگذاريد تا روغن اضافي آن گرفته شود.
فيله مرغ 4 عدد
پنير موتزارلا يا پنير چدار رنده شده يک چهارم پيمانه
ژامبون گوشت 4 ورقه
سس خردل 1 قاشق چايخوري
روغن مايع يک چهارم پيمانه
آرد سوخاري نصف پيمانه
تخم مرغ زده 1 عدد
طرز تهيه:
ابتدا فيله ها را با استيک کوب بکوبيد تا کمي مسطح شوند. سپس روي هر ورقه فيله يک ورقه ژامبون بگذاريد و اضافه هاي اطراف ژامبون را ببريد تا هم شکل و اندازه فيله ها شوند.
بعد روي ژامبون ها مقداري خردل بماليد و فيله ها را از وسط تا کنيد تا ژامبون وسط آنها قرار بگيرد. سپس در کاسه اي آرد سوخاري و پنير را با هم مخلوط کنيد. فيله ها را در در مخلوط آرد و پنير فرو ببريد و سپس در تخم مرغ زده فرو کنيد.
در تابه اي روغن را داغ کرده و فيله ها را در آن سرخ کنيد. براي سرخ کردن هر طرف فيله ها، حدود 4 دقيقه کافي است تا طلايي و برشته شوند.
در آخر، بعد از سرخ شدن، آنها را روي کاغذ خشک کن مخصوص بگذاريد تا روغن اضافي آن گرفته شود.