پانته آ
متخصص بخش
مرغ با پرتقال و ادویه فرانسوی |
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت این غذای فرانسوی بهانه خوبی است که یکی از سیزیجات پرطرفدار در آشپزی فرانسوی یعنی رازیانه را بهتر بشناسیم و بیشتر از آن استفاده کنیم. پیشنهاد میشود این غذا با برنج قهوهای سرو شود که نتیجه آن یک وعده غذای فوقالعاده سالم و لذیذ خواهد بود. هرچند که استفاده از رازیانه تنها در حد پیشنهاد مطرح میشود و در این دستور پخت ضروری نیست، اما بد نیست آن را امتحان کنیم. ممکن است آن را تا بهحال تست نکرده باشیم. به هر صورت این احتمال وجود دارد که یکی از سبزیجات مورد علاقهمان شود. در زمان 1 ساعته میتوانید مرغ پرتقالی باادویه فرانسوی و سبزیجات مقوی و مختلف را آماده کنید. مواد لازم: سینه مرغ 600 گرم قارچ 230 گرم ژامبون 110 گرم پرتقال 4 عدد پیاز 1 عدد رازیانه 1 عدد کره 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری ادویه فرانسوی 2 قاشق چایخوری نمک به مقدار لازم فلفل به مقدار لازم طرز تهیه: سینه مرغ بدون استخوان را بهصورت شنیسلی خرد میکنیم. کره را در یک تابه گود بر روی حرارت ملایم ذوب میکنیم. سینههای مرغ را اضافه کرده، حدود 15 دقیقه (بسته به ضخامت گوشت) سرخ میکنیم تا جایی که قهوهای رنگ شده و کاملا بپزد. در این بین قارچ را همراه با رازیانه و ژامبون آماده میکنیم. قارچ را به خوبی شسته و برش میزنیم. برگهای بیرونی رازیانه، ریشه و دیگر قسمتها را جدا کرده و ریز برش میزنیم. پوست پیاز را گرفته و حلقهای خرد میکنیم. ژامبون را به شکل باریکههای کوچک برش میزنیم. مرغ را پس از سرخ شدن از تابه خارج میکنیم. در ادامه روغن زیتون را اضافه کرده و تا 1 دقیقه حرارت میدهیم. حلقههای برش خرده پیاز را در کنار قارچ، رازیانه و ژامبون اضافه کرده، بر روی حرارت ملایم در حالی که گهگاه مواد را تفت میدهیم، تا 15 دقیقه سرخ میکنیم. مرغ را به تابه بازگردانده و ادویه فرانسوی را همراه با نمک و فلفل بر روی آن میپاشیم. آب 4 عدد پرتقال را بگیرید و کمی هم از پوست آن را برای تزئین رنده کنید. آب پرتقال را بر روی مواد درون تابه ریخته و حرارت را طوری تنظیم میکنیم که مایع درون تابه کمی جوش بزند. شعله را کم میکنیم تا آرام بپزند و سس کمی غلیظ شود. غذا آماده است. با برنج یا نان نوش جان کنید. |