• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مرغ با پرتقال و ادویه‎ فرانسوی

پانته آ

متخصص بخش
مرغ با پرتقال و ادویه‎ فرانسوی


زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت

این غذای فرانسوی بهانه خوبی است که یکی از سیزیجات پرطرفدار در آشپزی فرانسوی یعنی رازیانه را بهتر بشناسیم و بیشتر از آن استفاده کنیم. پیشنهاد می‎شود این غذا با برنج قهوه‎ای سرو شود که نتیجه آن یک وعده غذای فوق‎العاده سالم و لذیذ خواهد بود.
هرچند که استفاده از رازیانه تنها در حد پیشنهاد مطرح می‎شود و در این دستور پخت ضروری نیست، اما بد نیست آن را امتحان کنیم. ممکن است آن را تا به‎حال تست نکرده باشیم. به هر صورت این احتمال وجود دارد که یکی از سبزیجات مورد علاقه‎مان شود.
در زمان 1 ساعته می‎توانید مرغ پرتقالی باادویه فرانسوی و سبزیجات مقوی و مختلف را آماده کنید.

مواد لازم:
سینه مرغ 600 گرم
قارچ 230 گرم
ژامبون 110 گرم
پرتقال 4 عدد
پیاز 1 عدد
رازیانه 1 عدد
کره 2 قاشق سوپ‎خوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپ‎خوری
ادویه فرانسوی 2 قاشق چای‌خوری
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:
سینه مرغ بدون استخوان را به‌صورت شنیسلی خرد می‌کنیم.
کره را در یک تابه گود بر روی حرارت ملایم ذوب می‎کنیم. سینه‎های مرغ را اضافه کرده، حدود 15 دقیقه (بسته به ضخامت گوشت) سرخ می‎کنیم تا جایی که قهوه‎ای رنگ شده و کاملا بپزد.
در این بین قارچ را همراه با رازیانه و ژامبون آماده می‎کنیم. قارچ را به خوبی شسته و برش می‎زنیم. برگ‎های بیرونی رازیانه، ریشه و دیگر قسمت‎ها را جدا کرده و ریز برش می‎زنیم. پوست پیاز را گرفته و حلقه‎ای خرد می‎کنیم. ژامبون را به شکل باریکه‎های کوچک برش می‎زنیم.
مرغ را پس از سرخ شدن از تابه خارج می‎کنیم.
در ادامه روغن زیتون را اضافه کرده و تا 1 دقیقه حرارت می‎دهیم. حلقه‎های برش خرده پیاز را در کنار قارچ، رازیانه و ژامبون اضافه کرده، بر روی حرارت ملایم در حالی که گهگاه مواد را تفت می‎دهیم، تا 15 دقیقه سرخ می‎کنیم.
مرغ را به تابه بازگردانده و ادویه فرانسوی را همراه با نمک و فلفل بر روی آن می‎پاشیم.
آب 4 عدد پرتقال را بگیرید و کمی هم از پوست آن را برای تزئین رنده کنید.
آب پرتقال را بر روی مواد درون تابه ریخته و حرارت را طوری تنظیم می‎کنیم که مایع درون تابه کمی جوش بزند.
شعله را کم می‌کنیم تا آرام بپزند و سس کمی غلیظ شود.
غذا آماده است. با برنج یا نان نوش جان کنید.
 
بالا