مواد لازم:
مرغ= 500 گرم
پیاز درشت=3 عدد
رب گرجه=2 قاشق غذاخوری
ادویه شامل= زردچوبه- فلفل قرمز و سیاه- دارچین- خسرودار- ادویه مخلوط- نمک
روغن= به میزان لازم
زعفران آب کرده =2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا پیاز(به مقدار زیاد) خلالی بریده و در روغن کمی تفت میدهیم .
مرغ ها را به پیاز اضافه کرده و پس از تفت دادن درب قابلمه را میبندیم تا با حرارت ملایم خوب پخته شود.
توجه کنید که آب نیاز نیست اضافه کنید, با آب پیاز پخته می شود.
سپس ادویه ها را به مقداری که دوست دارید اضافه کنید و تفت دهید تا مرغ مزه دار شود.
پس از آن رب گرجه اضافه کنید و تا سرخ شدن کامل رب گرجه صبر کنید, نیاز نیست حرارت زیاد تند باشد.
بعد از اینکه رب گرجه کاملا سرخ شد درب قابلمه را ببندید و با حرارت ملایم چند دقیقه ای بگذارید بماند تا مرغ خوب مزه بگیرد.
در آخر زعفران دم کرده به آن اضافه کنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.
مرغ= 500 گرم
پیاز درشت=3 عدد
رب گرجه=2 قاشق غذاخوری
ادویه شامل= زردچوبه- فلفل قرمز و سیاه- دارچین- خسرودار- ادویه مخلوط- نمک
روغن= به میزان لازم
زعفران آب کرده =2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا پیاز(به مقدار زیاد) خلالی بریده و در روغن کمی تفت میدهیم .
مرغ ها را به پیاز اضافه کرده و پس از تفت دادن درب قابلمه را میبندیم تا با حرارت ملایم خوب پخته شود.
توجه کنید که آب نیاز نیست اضافه کنید, با آب پیاز پخته می شود.
سپس ادویه ها را به مقداری که دوست دارید اضافه کنید و تفت دهید تا مرغ مزه دار شود.
پس از آن رب گرجه اضافه کنید و تا سرخ شدن کامل رب گرجه صبر کنید, نیاز نیست حرارت زیاد تند باشد.
بعد از اینکه رب گرجه کاملا سرخ شد درب قابلمه را ببندید و با حرارت ملایم چند دقیقه ای بگذارید بماند تا مرغ خوب مزه بگیرد.
در آخر زعفران دم کرده به آن اضافه کنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.