• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مرغ پجارسكي

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
مرغ پجارسكي
مواد لازم
1) سينه مرغ.......................500گرم
2) نان باگت.......................250 گرم
3) سبزي معطر...................250 گرم
4) گوجه فرنگي .................500 گرم
5) پياز ............................1عدد
6) روغن .........................30 گرم
7) سير............................2حبه
8) آرد............................30 گرم
9) شكر..........................به ميزان دلخواه
10) تخم مرغ.....................1عدد
11) شير.........................125 ميلي ليتر
12) خامه.......................50 گشم
13) جوز هندي................به ميزان لازم

طرز تهيه
خوب بيايد با هم شروع كنيم در ابتدا 200 گرم از نان ها را در كاسه اي خرد كرده و شير را روي آن ريخته و ميگذاريم خيس بخورد و نرم شودتا شير بخورد نان ها برود .حالا استخوان هاي سينه را جدا كرده و قطعه قطعه كرده و با نان و شير چرخ ميكنيم.سپس خامه را به آن اضافه ميكنيم و نمك و فلفل و جوز يك حبه سير را رنده با هم مخلوط ميكنيم و مواد آماده را به 10 قسمت تقسيم كرده و به صورت گرد در مي آوريم و در ظرفي كه در آن آرد ريخته ايم مي غلطانيم در ظرف ديگري تخم مرغ ها را خوب به هم مي زنيم و گلوله ها را در تخم مرغ چرخانده تا تمام آن را بپوشاند و به مدت 30 دقيقه در يخچال مي گذاريم. خوب حالا در يك ظرف گود روغن را ريخته و ميگذاريم تا داغ شود صافي مخصوص سرخ كردن را در روغن قرار داده و مواد پجارسكي آماده شده را يكي يكي در آن ميگذاريم 2 تا 3 دقيقه سرخ شود و به رنگ طلايي در آيد .با قاشق از روغن بيرون آورده و در ظرف ميگذاريم سپس آن را در فر از قبل گرم شده به مدت 30 دقيقه مي گذاريم .براي اين غذا از سس قارچ و گوجه استفاده مي شود.
 
بالا