مواد لازم:
سينه مرغ= 250 گرم
سس سويا= 2 قاشق غذا خوري
آب پرتقال=1 فنجان
سس كچاپ=3 قاشق غذا خوري
زنجفيل تازه ريز رنده شده=1 قاشق مربا خوري
آرد ذرت= 3 قاشق غذا خوري
كره=30 گرم
فيله ي پرتقال= 2 عدد
ساقه ي پيازچه= 4 عدد
طرز تهیه:
قطعات مرغ را به مدت نيم ساعت در زنجفيل تازه و سس سويا بخوابانيد و سپس آنها را در آرد ذرت بغلتانيد و در كره سرخ كنيد تا كاملاً طلايي شود.
پس از سرخ شدن سس كچاپ و سس سويا را ضافه كنيد.
يك قاشق مرباخوري آرد ذرت را در آب پرتقال حل كرده و به مواد داخل تابه اضافه كنيد تا کاملاً غليظ شود.
در پايان فيله هاي پرتقال را افزوده و روي آن ساقه ي پيازچه را اضافه كنيد.
سينه مرغ= 250 گرم
سس سويا= 2 قاشق غذا خوري
آب پرتقال=1 فنجان
سس كچاپ=3 قاشق غذا خوري
زنجفيل تازه ريز رنده شده=1 قاشق مربا خوري
آرد ذرت= 3 قاشق غذا خوري
كره=30 گرم
فيله ي پرتقال= 2 عدد
ساقه ي پيازچه= 4 عدد
طرز تهیه:
قطعات مرغ را به مدت نيم ساعت در زنجفيل تازه و سس سويا بخوابانيد و سپس آنها را در آرد ذرت بغلتانيد و در كره سرخ كنيد تا كاملاً طلايي شود.
پس از سرخ شدن سس كچاپ و سس سويا را ضافه كنيد.
يك قاشق مرباخوري آرد ذرت را در آب پرتقال حل كرده و به مواد داخل تابه اضافه كنيد تا کاملاً غليظ شود.
در پايان فيله هاي پرتقال را افزوده و روي آن ساقه ي پيازچه را اضافه كنيد.