• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مرغ کوردون بلو (cordon bleu)

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده


مرغ کوردون بلو (cordon bleu)




1374097349_14_faa97fe5f7.jpg






مواد لازم

برای 4 نفر:
گوشت راسته گوساله 8 تکه (400 گرم)سینه مرغ 4 تکه (200 گرم)
پنیر ورقه ای 4 ورق
آرد سفید گندم 4 قاشق غذاخوری
آرد سوخاری 4 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
شیر یک چهارم پیمانه
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم



طرز تهیه:

- ابتدا تکه های گوشت و مرغ را با بیفتک کوب، کوبیده تا نرم و کمی نازک شود.

- سپس آنها را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
- یک تکه گوشت و یک تکه مرغ و یک ورقه پنیر و مجددا یک تکه گوشت را روی هم قرار داده و با دست کمی فشار دهید تا به هم بچسبد.
- سپس آنها را در آرد بغلطانید و در تخم مرغ و شیر که از قبل با هم مخلوط کرده اید، بزنید و در آخر در پودر سوخاری بغلطانید.
- روغن را داغ کنید و دو طرف آنها را در روغن سرخ کنید.
نکته:
به جای سینه مرغ می توانید از یک ورق ژامبون گوشت یا ژامبون مرغ استفاده کنید.



منبع: دنیای تغذیه-72
 
بالا