پرسپوليس در کوير و جدال براي صدرنشيني در اصفهان و تهران
مروري بررقابت هاي هفته سيزدهم ليگ برترفوتبال
[h=2]در روزهاي پنجشنبه و جمعه 9 مسابقه هفته سيزدهم ليگ برتر برگزار ميشود که در حساسترين بازي سپاهان صدرنشين ميزبان تراکتوسازي است.
[TD="align: left"]
[/TD]
هفته سيزدهم ليگ برتر در روزهاي پنجشنبه و جمعه برگزار ميشود. در هفته دوازدهم ليگ فقط 10 گل به ثمر رسيد و تماشاگران شاهد بازيهاي کم گلي بودند و بايد ديد در هفته سيزدهم وضعيت فرق ميکند يا تيمها همچنان گل نميزنند. به گزارش فارس، نگاهي به بازيهاي هفته سيزدهم ليگ برتر مياندازيم.
* پيکان - ذوب آهن؛ ويسي به کاظمي امتياز ميدهد؟
پيکان در 4 هفته اخير فقط يک امتياز گرفته و اين آمار براي شاگردان ويسي اصلا خوب نيست. قطعا ويسي در بازي با ذوب آهن تيمش را با تمام توان براي پيروزي به ميدان ميفرستد تا سه امتياز اين بازي خانگي را بگيرد.
حريف پيکان هم شرايط مناسبي در جدول ندارد. ذوب آهن با فرهاد کاظمي هفته گذشته در خانهاش شکست خورد و اين مربي که بعد از مدتها به ليگ برتر بازگشته ميخواهد با دست پر به اصفهان برگردد. کاظمي ميداند اگر نتواند در اين بازي هم امتيازي دشت کند در آن صورت تصميم مديران باشگاه ذوب آهن بر تغيير کربکندي که در هفتههاي آخر با ذوب آهن خوب نتيجه گرفته بود بيشتر زير سوال ميرود.
* داماش گيلان - گهر دورود؛ اولين برد درخشان؟
داماش گيلان از زمان حضور حميد درخشان در اين تيم هنوز نتوانسته بردي به دست بياورد اما با توجه به وضعيتي که گهر در ليگ برتر دارد، درخشان ميتواند اولين بردش را در ليگ برتر کسب کند. گهر بلاتکليفترين تيم ليگ است و حتي بازيکنانش هم ميگويند شايسته حضور در ليگ برتر نيستيم زيرا وضعيت مالکيت و مديريت باشگاهمان مشخص نيست! با اين وضعيت اگر گهر پيروز شود بدون اغراق شگفتي خلق کرده است. اين تيم در گرفتن مساوي تخصص دارد در دو هفته گذشته شکست نخورده است.
* سپاهان - تراکتورسازي؛ نبرد در نصف جهان براي صدرنشيني
حساسترين مسابقه هفته سيزدهم ليگ برتر در اصفهان برگزار ميشود. زردپوشان اصفهاني براي حفظ صدرنشيني خود بايد مقابل تيم آماده تراکتورسازي به پيروزي برسند. تساوي هم موقعيت سپاهان را در صدر جدول متزلزل خواهد کرد. از سوي ديگر تراکتورسازي که هفته گذشته استقلال را شکست داد با تمام توان و انگيزه به نصف جهان ميآيد و اگر بتواند حريف قدرتمندش را شکست بدهد اوليويراي پرتغالي صدرنشيني در ليگ برتر را هم تجربه ميکند. جنگ صدرنشيني در نصف جهان ديدني خواهد بود. فرشيد طالبي مدافع سپاهان به دليل محروميت سرشناسترين غايب اين بازي است.
* استقلال - نفت تهران؛ ابراهيمزاده يا قلعهنويي؟
آبيپوشان که هفته گذشته بدون ستارگاني چون نکونام و جانواريو در تبريز شکست خوردند در اين بازي براي جبران و جلب رضايت هوادارانشان به دنبال برد هستند. هر دو تيم استقلال و نفت تهران مربيان با دانش و کارداني در اختيار دارند. بايد ديد در اين مسابقه انديشههاي تاکتيکي کدام مربي تيمش را به موفقيت ميرساند؛ منصور ابراهيمزاده يا امير قلعهنويي؟
شرايط براي دو تيم يکسان نيست. بازيکنان جوان نفت بايد مقابل هواداران پرشمار استقلال بازي کنند و از سوي ديگر استقلال دو مهره اصلي و کليدي خود را شايد در اختيار نداشته باشد. مهدي رحمتي و امير حسين صادقي مصدوم هستند. اگر رحمتي به اين بازي نرسد شرايط براي استقلال دشوار خواهد شد زيرا در آن صورت ليام ردي يا حسيني يکي از دو دروازهبان استقلال اولين حضورشان را در ليگ برتر تجربه خواهند کرد. قطعا کادر پزشکي باشگاه استقلال تمام تلاششان را انجام خواهند داد تا رحمتي مقابل نفت تهران به ميدان برود.
نفت تهران هم يک بازيکن محروم دارد اما حميد طاهريفرد به اندازه غايبان استقلال سرشناس نيست. استقلال در اين هفته جانواريو و توزي دو بازيکن خارجي خود را هم قطعا نخواهد داشت.
* مس کرمان - پرسپوليس؛ سرخپوشان در کوير
پرسپوليس از 3 مسابقه آخرش 7 امتياز گرفته تا نشان بدهد متحول شده و ديگر آن تيم بينظم و از هم پاشيده اول فصل نيست. سرخپوشان مقابل راه آهن منظم بازي کردند و چندين فرصت گلزني هم به دست آوردند. شايد تنها نکته منفي بازي هفته گذشته پرسپوليس از دست رفتن موقعيتهاي گلزني از سوي مهاجمان درجه اول فوتبال ايران بود، مهاجماني که در تيم ملي ايران هم حضور دارند.
سرخپوشان اگر همانند مسابقه با راه آهن بازي کنند پيروزي مقابل تيم خوب مس کرمان دور از دسترسشان نخواهد بود. مس اگرچه ميزبان است اما تماشاگران کرماني در اين فصل رابطه خيلي صميمي با بازيکنان و حتي سرمربي تيمشان ندارند و تقريبا در هر بازي شعارهايي عليه سرمربي تيم شنيده ميشود بنابراين ميزباني مس خيلي امتياز ويژهاي براي اين تيم محسوب نميشود مگر اينکه اين تيم واقعا فراتر از انتظار مقابل پرسپوليس بازي کند که در آن صورت پرسپوليس روز سختي در کوير خواهد داشت بخصوص اينکه در تيم مس مهاجم با تجربه و فرصت طلبي مثل رضا عنايتي حضور دارد.
* سايپا - نفت آبادان؛ بازي انتحاري در کرج
سايپا هفته گذشته برابر ملوان شکست خورد اما تقوي سرمربي اين تيم معتقد بود که از نظر فني برتر از حريف بوده است. نارنجيپوشان براي اينکه جايگاه خوب خود را در جدول از دست ندهند بايد در اين بازي خانگي برابر آخرين تيم جدول به برتري برسند. نفت با کاسيميرو سرمربي جديدش چيزي براي از دست دادن ندارد و با تمام توان بازي خواهد کرد. يک امتياز براي تيمي که به ته جدول چسبيده هيچ سودي ندارد به همين دليل آبادانيها انتحاري بازي خواهند کرد.
شکست راه آهن مقابل پرسپوليس زير سايه مصاحبه جنجالي علي دايي قرار گرفت و سرمربي راه آهن تندترين صحبتها را عليه مديرعامل باشگاه پرسپوليس مطرح کرد. بايد ديد دايي بعد از آن مصاحبه آتشين فرصت کافي براي تمرکز بر روي مسايل فني داشته است يا نه؟ پاسخ اين سوال در پايان بازي با ملوان مشخص ميشود.
سرمربي ملوان، محمد احمدزاده از دوستان نزديک و صميمي دايي است که دو برد متوالي از زمان حضورش در ملوان داشته است. بايد ديد دايي ميتواند اولين شکست ليگ برتر را به احمدزاده تحميل کند يا اين راه آهن است که دومين باخت متوالي خود را تجربه ميکند.
* آلومينيوم هرمزگان - صباي قم؛ روز سخت صبا
اکبر ميثاقيان هفته گذشته با پيروزي برابر ذوب آهن در اصفهان کار بزرگي انجام داد و اکنون بازيکنان اين تيم روحيه مضاعفي براي ديدار خانگي برابر صبا دارند زيرا به غير از پيروزي شيرين، بخشي از مطالبات خود را هم گرفتهاند. صبا هفته گذشته در ثانيههاي پاياني بازي باخته را مساوي کرد تا شاگردان مرفاوي نشان دهند براي موفقيت تا آخرين لحظه هم تلاش ميکنند اما بازي در هواي شرجي جنوب کار سختي است و ميثاقيان ميگويد در هرمزگان به هيچ تيمي نميبازيم.
* فولاد - فجرسپاسي؛ نبرد گلزنترين مهاجمان ليگ
فولاد هفته گذشته برابر گهر غافلگير شد و تا ثانيههاي پاياني براي فرار از شکست مبارزه کرد و توانست يک امتياز از اين تيم بگيرد. فجرسپاسي هم در خانه مقابل نفت تهران متوقف شد. فجر و فولاد با 19 و 18 گل زده قويترين خط حملههاي ليگ را در اختيار دارند و بايد ديد در اين مسابقه چند گل رد و بدل ميشود.
* برنامه کامل هفته سيزدهم ليگ برتر به شرح زير است:
*پنجشنبه 4 آبان
داماش گيلان - گهر ساعت 15:30 ورزشگاه عضدي رشت
سپاهان - تراکتورسازي تبريز ساعت 15:30 ورزشگاه فولاد شهر اصفهان
پيکان - ذوب آهن اصفهان ساعت 15:15 ورزشگاه تختي تهران
استقلال - نفت تهران ساعت 18 ورزشگاه آزادي
*جمعه 5 آبان
مس کرمان - پرسپوليس ساعت 15:15 ورزشگاه امام علي کرمان
سايپا - نفت آبادان ساعت 15:15 ورزشگاه انقلاب کرج
راه آهن - ملوان انزلي ساعت 15:15 ورزشگاه اکباتان تهران
آلومينيوم هرمزگان - صباي قم ساعت 18 ورزشگاه خليج فارس هرمزگان
درخشان: اولين برد خانگي را کسب ميکنيم
[h=2]سرمربي تيم فوتبال داماش با اشاره به اينکه برگزاري جام حذفي بدون مليپوشان بهتر از لغو آن است، ابراز اميدواري کرد بتواند نخستين برد داماش بعد از 8 هفته را برابر تماشاگران اين تيم بدست آورد.
[/TD]
حميد درخشان در مورد ديدار تيمش برابر گهر دورود ضمن بيان مطلب فوق گفت: پس از 4 هفته محروميت اين نخستين بازي داماش برابر تماشاگران است و من هم براي اولينبار تيم را مقابل هواداران هدايت ميکنم. اميدوارم با حمايت تماشاگران که يکي از ارکان اصلي و عامل انگيزشي تيم براي موفقيت هستند، بعد از 8 هفته به پيروزي دست يابيم. به گزارش مهر، وي با اشاره به اينکه گهر تيم خوبي است و بازيکردن با تيمهاي قعرنشين هميشه خطرناک است، افزود: در اين بازيها انتظار بر اين است که شما با نتيجه خوب پيروز شويد. فولاد هم در بازي گذشته دچار اين مشکل شد و در حاليکه موقعيتهاي زياد گلزني داشت، تنها يک گل زد تا نبازد.
"شک نداشته باشيد که در بازي با گهر دنبال پيروزي هستيم اما در فوتبال تضميني وجود ندارد که حتما پيروز ميشويم." سرمربي تيم فوتبال داماش با بيان اين مسئله ادامه داد: در بازيهاي گذشته اشتباهات داوري که فيلم آن هم موجود است، امتيازات مهمي را از ما گرفت. در ليگي که تيمها با تفاضل گل سقوط ميکنند، سلب 7 امتياز يک تيم در 3 بازي، لطمه بزرگي به تيم ميزند.
درخشان صحبتهايش را اينگونه تکميل کرد: اگر اين اتفاقات براي استقلال و پرسپوليس رخ ميداد، 2 هزار تا حرف و حديث بوجود ميآمد و همه به آن توجه ميکردند اما اگر سر يک تيم شهرستاني را هم ببرند، هيچکس صدايش در نميآيد. شما ببينيد اگر ما اين 6-7 امتياز را ميگرفتيم امروز در کجاي جدول قرار داشتيم نه اينکه امروز در رده پانزدهم بايستيم.
عليرضا پورمند سرمربي تيم فوتبال گهر روز سهشنبه اعلام کرد، داماش را مقل کف دستش ميشناسد. وي در مورد اين صحبت، اظهار داشت: اين مسئله طبيعي است زيرا 12 هفته از ليگ گذشته و همه تيمها از همديگر شناخت خوبي دارند، همانطور که بنده هم اطلاعات لازم از اين را در اختيار دارم.
سرمربي تيم فوتبال داماش با اشاره به اينکه تعويق ليگ به تيمها ضربه ميزند و در روند حرکتي آنها تاثير منفي ميگذارد، در پايان در خصوص برگزار نشدن جام حذفي گفت: معتقدم اگر باشگاهها موافقت کنند و اين جام بدون مليپوشان برگزار شوند، بسيار بهتر از لغو آن است زيرا برگزار نشدن جام حذفي به فوتبال کمکي نميکند.
ديدار تيمهاي فوتبال داماش گيلان و استيل آذين گهر دورود در هفته سيزدهم رقابتهاي فوتبال ليگ برتر باشگاههاي کشور ساعت 15:30 فردا پنجشنبه در ورزشگاه شهيد عضدي رشت برگزار ميشود.
مهاجم تيم فوتبال مس کرمان: شکست پرسپوليس از نان شب واجب تر است
[h=2]مهاجم تيم فوتبال مس کرمان گفت: با توجه به نتايج اين هفته از مسابقات، پيروزي در ديدار هفته سيزدهم و کسب سه امتياز بازي مقابل پرسپوليس از نان شب هم واجب تر است.
[/TD]
مصطفي شجاعي در گفتگويي اظهار داشت: بايد پرسپوليس را شکست دهيم با توجه به نتايج اين هفته رقبا و سقوط دوپله اي تيم در جدول رده بندي، پيروزي در اين ديدار از اهميت کافي برخوردار است. به گزارش باشگاه خبرنگاران، وي در خصوص ديدار برابر پيکان گفت: همچون ساير نفرات تيم براي موفقيت مس دعا کردم البته فکر مي کنم مي توانستيم اين تيم را در زمين خودش شکست دهيم پس از پشت سرگذاشتن مصدوميت 2 ماه اخير تمرينات خوبي را در کنار ساير نفرات انجام دادم و براي بازي مقابل پرسپوليس مشکل دارم.
حسن زاده: هدف ما شکست پرسپوليس است
[h=2]مهاجم ملي پوش تيم فوتبال مس گفت: براي پيروزي مقابل پرسپوليس بايد متحول شويم.
[/TD]
احمد حسن زاده در گفتگويي اظهار داشت: نمي خواهم انگيزه بازيکنان تيم را کاهش دهم اما اگر مي خواهيم پرسپوليس را ببريم بايد کمي متحول شويم در اين بازي تفکر همه ما کسب سه امتياز است پس بايد به خاطرش تلاش کنيم. به گزارش باشگاه خبرنگاران، وي ادامه داد: ما در خانه به ميدان مي رويم هر چند اين تيم از اول فصل انتظارات را برآورده نکرده است اما هميشه پرسپوليس است ما بايد شرايطي را فراهم کنيم تا پيروز ميدان شويم اميدوارم هواداران تنها براي حمايت از نارنجي پوشان به ميدان بيايند تا با روحيه خوب، موفق به کسب هر سه امتياز اين بازي شويم.
هواداران ما را تنها نميگذارند احمدزاده: مقابل راهآهن نااميد نيستيم
[h=2]سرمربي تيم ملوان گفت: راهآهن حريف سختي است اما نااميد نيستيم.
[/TD]
محمد احمدزاده در مورد شرايط تيم خود گفت: بعد از پيروزي برابر سايپا روحيه خوبي پيدا کرديم و براي بازي برابر راه آهن کاملا آماده و مهيا هستيم. به گزارش فارس، وي افزود: در فاصله ديدار با سايپا تا راه آهن تمرينات مفيدي انجام داديم. شرايط تيم را خوب ميبينم. کاملا براي اين بازي آماده هستيم. بدون در نظر گرفتن بازي آخر راه آهن برابر پرسپوليس که اين تيم در يک اتفاق شکست خورد، اين مسابقه شرايط خاص خودش را دارد. راه آهن تيمي خوب و تاکتيک پذير است که از سوي علي دايي به خوبي هدايت مي شود. مقابله با راه آهن سخت است اما نااميد نيستيم. براي گرفتن امتياز وارد زمين ميشويم و اطمينان دارم بازيکنانم با تمام توان در اين ديدار حضور پيدا ميکنند.
احمدزاده در مورد اينکه سابقه همکاري با دايي را دارد و آيا اين مسئله او را در شناخت بيشتر راه آهن کمک کرده است؟ عنوان کرد: دايي آدم بزرگي در فوتبال است و کارهاي بزرگ هم ميکند. ساختن تيم راه آهن به شکلي که امروز ميبينيم کار آساني نبود و اين کار از دست هر کسي بر نمي آمد. اعتقاد دارم دايي تفکرات بسيار خوبي دارد. البته به حضور هوادارانمان که هيچ گاه ما را تنها نميگذارند اميدوار هستيم. ميدانيم براي حمايت از تيم خود در استاديوم حاضر ميشوند و ما را کمک ميکنند تا در اين مسابقه بتوانيم عملکرد خوبي داشته باشيم.
سرمربي تيم ملوان در مورد اعلام برنامه هفته چهاردهم ليگ برتر و تعطيلي دوباره مسابقات پس از اين هفته تاکيد کرد: ايجاد هر وقفهاي مشکلات خاص خودش را دارد. براي باشگاه ما چنين اتفاقي خوب نيست اما چون منافع ملي لحاظ شده است، همه بايد اين تصميم را بپذيريم. حضور تيم ملي در جام جهاني منافع زيادي براي فوتبال و کشور دارد. اين برنامهاي است که بر اساس تفکرات فدراسيون و سرمربي چيده شده است. منافع ملي در آن در اولويت قرار دارد. بايد اين موضوع را بپذيريم هر چند که اين وقفه مشکلاتي را براي ما ايجاد ميکند.
رافخايي: از بازي مقابل دايي انگيزه مي گيرم
[h=2]جلال رافخايي گفت: فرصت گلزني برايم مهيا شده است هرچند خودم هم کمي مقصر هستم و اگر بيشتر دقت مي کردم مي توانستم گلزني کنم.
[/TD]
بازيکن ملي پوش تيم ملوان در گفتگويي اظهار داشت: بازي بعدي ما با راه آهن و تيم علي دايي سخت است ولي تنها هدف ما مقابل دايي است به عنوان يک گلزن انگيزه زيادي دارم و با قدرت بيشتري بازي مي کنم. به گزارش باشگاه خبرنگاران، وي ادامه داد: در مورد بازي هفته قبل مقابل سايپا گفت: سايپا اگر با تمام مهره هايش هم بازي مي کرد باز بازنده بود چرا که نفراتي که مقابل ما بازي کردند در ميان بازيکنان بودند و ما موفق شديم تيم خوبي از سايپا را شکست دهيم.
رافخايي درمورد احتمال دعوت مجددش به تيم ملي اظهار داشت: اميدوارم عملکرد خوبي در ملوان داشته باشم و تلاش مي کنم بهترين عملکرد را داشته باشم و باز هم به تيم ملي دعوت شدم.
فريبا: آبي پوشان مقابل نفت پيروز مي شوند
[h=2]پيشکسوت باشگاه استقلال در خصوص بازي اين تيم مقابل نفت تهران گفت: بازي مقابل نفت بازي سختي است، زيرا نفت اين فصل تيم خوبي است اميدوارم آبي پوشان توقع فوتبال دوستان را در اين بازي برآورده کنند.
[/TD]
بهتاش فريبا پيشکسوت باشگاه استقلال گفت: بازي استقلال مقابل نفت تهران بازي آساني براي اين تيم نيست، زيرا نفت تيم جوان و دونده اي است ومربي خوبي دارد که از نظر فني و تاکتيکي قدرتمند است.
وي افزود: استقلال در حال حاضر شرايطي دارد که براي بالا ماندن در صدر جدول بايد اين بازي را ببرد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، وي گفت: انشاءاله مصدوميت بازيکنان تمام مي شود و به شرايط ايده آل مي رسند و اميدوارم جواد از بند مصدوميت رها شود و بازيکنان خارجي برگردند و شرايط تيم به حالت عادي برگردد.
فريبا اظهار کرد: هافبک هاي نفت پرس کننده هستند و بازيکنان به مشکل بر خواهند خورد.
وي درادامه بيان کرد: خط دفاع نفت نسبت به ساير خطوط آن ضعيف است، متاسفانه در اين فصل فورواد هاي استقلال، نسبت به فصل قبل ضعيف هستند و نتوانستند راحت گل بزنند ولي باز هم اميدوارم بازيکنان يک بازي فني و خوب ارائه دهند و قلعه نوعي به بازي برسدو با يک فوتبال خوب توقع فوتبال دوستان را برآروده کنند.
پيشکسوت باشگاه استقلال درخصوص نيامدن جانواريو و مشکلات مالي اين تيم گفت: اميدوارم مشکلات مالي اين تيم برطرف شود وجانواريو به ايران برگردد چرا که بازيکن ابراز دست مربي است و با نبودنش دست مربي کوتاه خواهد بود.
به نيمه مربيان اعتقاد ندارم کاظمي: هيچ شناختي از پيکان ندارم
[h=2]سرمربي ذوبآهن تاکيد کرد که حريف فرداي تيمش را نميشناسد!
[/TD]
فرهاد کاظمي در نشست خبري قبل از ديدار فردا مقابل پيکان گفت: عليرغم کليشهاي بودن خيلي از صحبتها تنها 10درصد روي مسائل حريف صحبت دارم و بازگو کردن مسائل فني درست نيست. در اين 10 روز تنها به فکر شناخت تيمم بودم و در خصوص حريف چيز خاصي ندارم که بگويم. مثل هميشه بايد بگويم آنها کادر خوبي دارند و مثل همه تيمهاي ليگ برتر ميمانند. وي در خصوص روند ذوب آهن گفت: تمام سعيام اين است که تيم را بالانس کنم، با اين نفرات کمي مشکل است ولي خدا را شکر که به نيمفصل ميرسيم و ميتوانيم جايگزينهايي داشته باشيم.
به گزارش فارس، کاظمي در پاسخ به اين سؤال که چه شناختي از پيکان داريد تصريح کرد: نه شناختي دارم و نه آنها را مثل کف دست ميشناسم. تفکر ويسي با من متفاوت است و برخلاف آنهايي که ميگويند نسبت به حريف شناخت داريم من چنين فاکتوري ندارم. بازيکنان هستند که در زمين همه کاري ميکنند و نقش مربي خيلي کم است. به نيمه مربيان اعتقادي ندارم، به طور مثال در بازي شب گذشته بارسا ديديد که مربي در نقش ريموت عمل نميکرد تا دکمه را بزند و بازيکنانش گلزني کنند.
خبرنگاري پرسيد با اين مشکلات مالي آيا تيم شما آسيايي ميشود که کاظمي گفت: ما اصلا مشکل مالي نداريم و بازيکنان 20درصد قرارداد خود را گرفتهاند. مشکلات مربوط به بدهيهاي گذشته است و شايد در کل ليگ دو يا سه تيم 30 درصد گرفته باشند. از شما ميخواهم که با بازيکنانم مصاحبه کنيد و ببينيد که آنها در چه شرايطي هستند و از لحاظ فني چه تواناييهايي دارند. اگر چند جايگزين در نيمفصل داشته باشيم به نتايج مطلوب ميرسيم.
کاظمي در خصوص اينکه ذوب آهن به چند هفته زمان براي آمادگي نياز دارد، گفت: شما بازي گذشته ما را نديدهايد ولي خوشحالم که با اين نفرات و همه کمبودهاي تيم بازيکنانم تاکتيکپذير هستند. از لحاظ فني چيزي کم نداريم و از همين هفته از لحاظ فني مغلوب تيمي نخواهيم شد. شايد نتيجه دست ما نباشد اما اگر تيمي مقابل ما پنج موقعيت داشته باشد ما 8موقعيت خواهيم داشت.
کاظمي در خصوص تعطيلات ليگ و ضرر و زيان آن گفت: از نظر من تعطيلات براي ذوب آهن بسيار خوب است ولي 17مربي ديگر مخالف هستند. اگر من هم از ابتدا تيم را ميگرفتم مخالفت ميکردم.
وي در پايان در خصوص اينکه موافق برگزاري جام حذفي است يا خير گفت: اين را بايد از تيمهايي مثل استقلال، پرسپوليس و سپاهان بپرسيد که اگر مليپوشانش را بگيريد قدرتشان کم ميشود، نه از من.
پولادي: من و مردم کرمان رابطه خوبي داريم
[h=2]هافبک ملي پوش پرسپوليس گفت: ما به جدول نگاه نمي کنيم. نگاه ما به بازي هايي است که پيش رو داريم و با پيروزي در هر يک، پيروزي در بازي بعد فکر مي کنيم.
[/TD]
مهرداد پولادي در گفتگويي اظهار داشت: هماهنگي که انتظار داشتيم در تيم بوجود آمده و با پيروزي هاي اخير پرسپوليس و تيم ملي شرايط خوبي ايجاد شده است.
وي ادامه داد: کمي زمان لازم بود تا با توجه به تغييرات زيادي که در تيم داشتيم، هماهنگي لازم ايجاد شود و الان شرايط باثباتي داريم. ما به دنبال يک جايگاه مناسب براي شروع نيم فصل دوم هستيم. البته نگاه ما به جدول نيست. آنچه به دنبالش هستيم پيروزي در بازي هاي آينده است و تا پايان نيم فصل اول، پنج بازي داريم و با پيروزي در هر يک، به پيروزي در بازي بعد فکر مي کنيم.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، ملي پوش پرسپوليس درباره تاثير تعطيلات دوباره روي روند صعودي پرسپوليس، تصريح کرد: به هر حال بايد تعادلي را بوجود بياوريم. پرسپوليس بازيکنان با تجربه اي دارد و سعي مي کنم با استفاده از اين تجربه تاثير اين مساله را کم کنيم. به هر حال تيم ملي هم شرايط خاصي دارد. بازي با ازبکستان بسيار سرنوشت ساز است و شايد مهمترين بازي ما باشد.
پولادي درباره بازي اين هفته برابر مس کرمان، تيم سابق خود، خاطر نشان کرد: مس از تيم هاي خوب ليگ است که يک مربي خوب دارد. مردم کرمان عاشق فوتبال هستند و من تا زماني که آنجا بودم رابطه خوبي وجود داشت اما يکسري افراد محدود هم هستند که مي خواهند با خراب کردن اين و آن خودشان را بزرگ کنند. من به اين مسائل فکر نمي کنم مي روم تا يک فوتبال خوب بازي کنم و عقيده دارم يکي از بازي هاي خوب ليگ براي تماشاگران رقم مي خورد. به هر حال من با تيم مس و مردم خوب کرمان هيچ مشکلي ندارم.
تقوي: نفت روي زمين خوب بازي ميکند
[h=2]سرمربي تيم فوتبال سايپا با دشوار دانستن ديدار تيمش با صنعت نفت گفت: اين تيم با وجود تغيير سرمربياش روي زمين خوب بازي ميکند ولي ما هم دنبال پيروزي و تداوم موفقيتهايمان هستيم.
[/TD]
مجتبي تقوي در خصوص ديدار سايپا با صنعت نفت تصريح کرد: حريف ما تيمي ريشهدار و قديمي است. سرمربي سابق نفت آبادان با شناختي که از فوتبال ايران داشت بهترين بازيکناني را که ميتوانست جذب کرد. آنها حالا با حضور "کاسيميرو" فوتبال را روي زمين خوب بازي ميکنند. به گزارش مهر، وي در ادامه افزود: با اين حال ما هم براي ادامه روند موفقيتهايمان به پيروزي و سه امتياز اين مسابقه نياز داريم. من سابقه بازي کردن و مربيگري در صنعت نفت را دارم و از همينجا از مردم خوب اين شهر براي نشستن روي نيمکت مقابل اين تيم کسب اجازه ميکنم.
سرمربي تيم فوتبال سايپا درباره تساوي هفته گذشته تيمش برابر ملوان خاطرنشان کرد: من قصد بي احترامي به ملوان و هواداران اين شهر را ندارم ولي مقابل اين تيم خيلي خوب بازي کرديم و بازيکنان اين تيم سه، چهارموقعيت مسلم گلزني را از روي خط دروازهشان بيرون کشيدند. اين در حالي است که ملوان براي کسب سهميه آسيايي بسته شده است.
تقوي در پاسخ به اين سئوال که "مهمترين دغدغه شما با گذشت 12 هفته از ليگ برتر در سايپا چيست"؟ گفت: ما کارهاي تاکتيکي جديدي را در سايپا شروع کردهايم که هنوز در خيلي از باشگاهها شروع نشده است. از آنجا که بازيکنان ما جوان هستند بايد اين تغييرات را آرام و بدون عجله ايجاد کنيم تا آنها از اين تغييرات زده نشوند. به همين خاطر به فرصت و زمان کافي نياز داريم.
وي ادامه داد: الان ديگر وقت آن رسيده است که مولفهها و پارامترهاي فوتبال ما عوض شود. مردم ما فوتبال روز دنيا را تماشا و آن را با فوتبال خودمان مقايسه ميکنند. اگر ميبينيم حتي تيمهايي چون قطر، ازبکستان و لبنان قدرتمند شدهاند به خاطر اين است که مولفههاي فوتبالشان را تغيير دادهاند. به همين دليل الان وقتش رسيده است که نسل جديد مربيان اين تغييرات را در باشگاهها ايجاد کنند.
تيم فوتبال سايپا در سيزدهمين مسابقه خود در ليگ برتر روز جمعه در کرج ميزبان صنعت نفت آبادان است.
ابراهيمزاده:استقلال فوتبال خوبي انجام ميدهد
[h=2]سرمربي تيم فوتبال نفت تهران ميگويد بازيکنانش از انگيزه بالايي براي ديدار با استقلال برخوردارند.
[/TD]
منصور ابراهيمزاده در نشست خبري پيش از بازي فردا با استقلال گفت: بايد به امير قلعهنويي تسليت بگويم، به دليل آنکه با تيم نفت در ايران نبوديم نتوانستم در مراسم مادرش شرکت کنم. براي او آرزوي سلامتي هم ميکنم زيرا وضعيت پايش را ميدانم. در اين بازي انگيزه حرف اول را در تيم ما ميزند. مقابل تيمي بازي ميکنيم که در بخش مديريت، مربيگري، بازيکنان و هواداران تيم بسيار خوبي هستند. به گزارش فارس، وي ادامه داد: بازي نفت و استقلال ميتواند يک فوتبال بزرگ باشد. بازي با اين تيمها به بازيکنان ما انگيزه مضاعف ميدهد و حتي ممکن است آنها در بازي قبل از استقلال و پرسپوليس خودشان را حفظ کنند تا به اين بازي برسند.
ابراهيمزاده تصريح کرد: بعد از اتفاقاتي که در فوتبال ما افتاد و کره جنوبي را برديم و آشتي با فوتبال برقرار شد، به همه ثابت شد فوتبال ورزش اول جهان است و با تمام مشکلاتي که از قبل در فوتبال بوده همه فوتبال را ميبينند. وظيفه ما هم اين است که تلاشمان را بيشتر کنيم زيرا هواداران دوست دارند تلاش ما را ببينند. به همين شکل هم بازي فردا را دنبال ميکنيم.
سرمربي نفت تهران در مورد مصدومان و محرومان تيمش گفت: مصدوم نداريم اما در اردوي کرواسي مهرآزما مصدوم شد و مينسک پايش را عمل کرد. وضعيت خيري هم هنوز مشخص نيست که ميتواند بازي کند يا نه.
ابراهيمزاده در مورد مسائل فني استقلال عنوان کرد: بازيهاي استقلال مقابل تراکتورسازي و صبا نشان داد استقلال فوتبال خوبي ارائه ميکند و آمادگي جواد نکونام در استقلال باعث شده او در تيم ملي خوب بازي کند. استقلال مهرههايي دارد که ميتوانند تأثيرگذار باشند. آنها هم از نظر شکل فوتباليشان تاثيرگذارند و هم اينکه ميتوانند خلاقيت داشته باشند. ما بازيکني مثل جانواريو کمتر داريم که بتواند با کنترل و ضربه زدن به توپ گل بزند. استقلال مهرههاي تأثيرگذار دارد.
سرمربي نفت تهران در مورد اينکه انديشههاي تاکتيکي او و قلعهنويي برنده بازي فردا را تعيين ميکند، اظهار داشت: هر کدام براي خودمان برنامه داريم، اما فرمان در زمين دست بچههاست و حرکات آنهاست که ميتواند به سمت عملکرد مثبت يا منفي باشد. استقلال پرمهرهاي است اما ما هم تيم جوان با انگيزهاي داريم.
گفتني است، ابراهيم زاده و مجيد صالح که در سازمان ليگ با هم روبرو شدند با هم خوش و بش و بر سر اين که کدام تيم ميزبان فرداست صحبت کردند که در نهايت مسئولان سازمان ليگ گفتند استقلال فردا ميزبان ليگ است. مجيد صالح در تيم ذوب آهن دستيار منصور ابراهيمزاده بود.