گل همیشه بهار
متخصص بخش اینترنت
رئیس مركز تحقیقات سازمان پزشكی قانونی گفت: طی 9 ماه اول امسال 245 مرد و 204 نفر زن براثر مصرف برنج آلوده به این قرص كشته شده اند.
به گزارش نیمروز، محمود خدادوست، رئیس مركز تحقیقات سازمان پزشكی قانونی در گفتوگو با تسنیم اظهار داشت: مرگ براثر مصرف برنج آلوده به قرصی كه گفته می شود از هندوستان وارد كرده اند طی 9 ماه اول امسال 26 درصد افزایش داشته است.
وی ادامه داد: از این قرص ها در انبارها برای جلوگیری از شته زدگی برنج استفاده كردهاند كه هر قرص قادر به از بین بردن هزاران شته است؛ در واقع این قرص از خود گاز فسفید تولید میكند. مسمومیت با اثر برنج آلوده به این قرص از راه استنشاق، تماس پوستی و به صورت خوراكی اتفاق میافتد.
رئیس مركز تحقیقات سازمان پزشكی قانونی گفت: مصرف خوراكی آن باعث تهوع، درد معده ، استفراغ، اسهال، تنگی نفس، احساس سرما، عطش ، سر درد، تشنج و كما می شود. طی 9 ماه اول امسال 245 مرد و 204 نفر زن براثر مصرف برنج آلوده به این قرص كشته شده اند.
خدا دوست افزود: در 9 ماهه امسال بیشترین تعداد مرگ های ناشی از مسمومیت با قرص برنج در استان تهران و سپس در گیلان، مازندران و لرستان ثبت شده است همچنین طی سال های 1387 تا 1390 در ایران هزار و 311 نفر به علت مسمومیت با قرص برنج كشته شدند كه از این تعداد 696 نفر مرد و 615 نفر زن بودند.