• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مسابقه ی ادبی ♦♦ زیباترین متن به انتخاب شما

از نظر شما بهتر است کدام یک از گزینه های زیر، داوری مساب

• مجموع رای دهندگان
    20
  • نظرسنجی بسته .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

baroon

متخصص بخش ادبیات

سلام به گلای دوست داشتنی:11:

یه مسابقه ی ادبی داریم دوستای من.:شاد:
به این صورت که هر نفر یک متن ادبی اعمّ از نظم یا نثر رو برای من از طریق پیغام خصوصی ارسال میکنه. بعد از تموم شدن مهلت ارسال ها،
بدون ذکر نام دوستان، نوشته ها به ترتیب ارسال در یک پست جمع آوری و با استفاده از نظرسنجی برنده ها اعلام میشن.

برای سهولت، شرایط کامل رو با شماره بندی به حضورتون می رسونم:

1- تا روز 8 مرداد مهلت دارید متن هاتون رو از طریق پیغام خصوصی ارسال کنید.

2- از روز 9 مرداد به مدت 5 روز(تا 13 مرداد) نظرسنجی دایر هست و می تونید به متن های منتخبتون رأی بدید.

3- هر شرکت کننده فقط یک انتخاب می تونه داشته باشه و اگر بیش از یک متن بفرسته، فقط متن اوّل در نظرسنجی قرار خواهد گرفت. پس دقّت کنید که بهترین متن دلپسندتون رو ارسال کنید.

4- با شروع نظرسنجی هر کس به 3 مورد از متن ها می تونه رأی بده.

5- در نهایت 3 برنده خواهیم داشت.

6- جایزه ها به لطف ادمین عزیز از محصولات ایران انجمن تعیین خواهد شد.

در آخر یادآور میشم که طرح این مسابقه از علیرضای گل انجمنمونه. پسری که با تاپیک ردّ پای احساس، ردّ پای به یادموندنی و زیبایی رو در ذهنمون ایجاد کرده. :1:

امیدوارم باحضور گرمتون مسابقه ی داغ و شیرینی پیش رو داشته باشیم.:داغ::شاد:

آخرین ویرایش:

چاووش

متخصص بخش ادبیات

سلام به گلای دوست داشتنی:11:

یه مسابقه ی ادبی داریم دوستای من.:شاد:
به این صورت که هر نفر یک متن ادبی اعمّ از نظم یا نثر رو برای من از طریق پیغام خصوصی ارسال میکنه. بعد از تموم شدن مهلت ارسال ها،
بدون ذکر نام دوستان، نوشته ها به ترتیب ارسال در یک پست جمع آوری و با استفاده از نظرسنجی برنده ها اعلام میشن.

برای سهولت، شرایط کامل رو با شماره بندی به حضورتون می رسونم:

1- تا روز 8 مرداد مهلت دارید متن هاتون رو از طریق پیغام خصوصی ارسال کنید.

2- از روز 9 مرداد به مدت 5 روز(تا 13 مرداد) نظرسنجی دایر هست و می تونید به متن های منتخبتون رأی بدید.

3- هر شرکت کننده فقط یک انتخاب می تونه داشته باشه و اگر بیش از یک متن بفرسته، فقط متن اوّل در نظرسنجی قرار خواهد گرفت. پس دقّت کنید که بهترین متن دلپسندتون رو ارسال کنید.

4- با شروع نظرسنجی هر کس به 3 مورد از متن ها می تونه رأی بده.

5- در نهایت 3 برنده خواهیم داشت.

6- جایزه ها به لطف ادمین عزیز از محصولات ایران انجمن تعیین خواهد شد.

در آخر یادآور میشم که طرح این مسابقه از علیرضای گل انجمنمونه. پسری که با تاپیک ردّ پای احساس، ردّ پای به یادموندنی و زیبایی رو در ذهنمون ایجاد کرده. :1:

امیدوارم باحضور گرمتون مسابقه ی داغ و شیرینی پیش رو داشته باشیم.:داغ::شاد:

سلام
از زحمتی که میکشید واقعا سپاسگذاری میکنم. ولی یک پیشنهاد هم اگر اجازه دارم بنده عرض کنم :

چون این مسابقه به نوعی یک رقابت تخصصی هست و مربوط به ادبیاتیهای انجمن میشه پیشنهاد میکنم در صورت موافقت بجای نظر سنجی همگانی تعداد 5 نفر (
بغیر از بنده) بعنوان داور انتخاب شوند وبه دوستانی که مطلب ارسال میکنند معرفی شوند .
بعد از اتمام زمان یاد شده روال کار ادامه پیدا کند .

جسارتا عرض کردم این فقط یک پیشنهاد است رد و قبولش به اختیار سروران بزرگوار میباشد.

baroon

متخصص بخش ادبیات
سلام
از زحمتی که میکشید واقعا سپاسگذاری میکنم. ولی یک پیشنهاد هم اگر اجازه دارم بنده عرض کنم :

چون این مسابقه به نوعی یک رقابت تخصصی هست و مربوط به ادبیاتیهای انجمن میشه پیشنهاد میکنم در صورت موافقت بجای نظر سنجی همگانی تعداد 5 نفر (
بغیر از بنده) بعنوان داور انتخاب شوند وبه دوستانی که مطلب ارسال میکنند معرفی شوند .
بعد از اتمام زمان یاد شده روال کار ادامه پیدا کند .

جسارتا عرض کردم این فقط یک پیشنهاد است رد و قبولش به اختیار سروران بزرگوار میباشد.

سلام به چاوش عزیز. :گل:
زنده باشید. انجام وظیفه بوده و هست.:شاد:

خب من با این صحبتتون موافقم که نگاه ما که در این رشته فعالیت داشتیم کمی متفاوت از عزیزانی هست که کمتر باهاش در ارتباط بودن (مثل سایر حیطه های علمی). گاهی چیزی که ما بیشتر می پسندیم برای جمع خیلی شاهکار نیست، امّا این مسابقه این طور طراحی شده که نظر عموم رو بخوایم تا همه مشارکت کنن. در هر حال من باز هم تابع جمعم. اگر اکثریت با این نحوه ی داوری موافقن، با کمال میل مسیر داوری رو تغییر میدیم و از حضور استادان عزیزمون به طور اختصاصی بهره می گیریم.

من یک نظرسنجی ترتیب میدم و از همه ی علاقه مندان دعوت می کنم نظرشون رو اعلام کنن.

متشکرم از مشارکت و همفکری تون چاووش بزرگوار:گل:

baroon

متخصص بخش ادبیات

نظرسنجی اضافه شد.
نظرسنجی انتخاب گروه داوری تا روز یکشنبه، حوالی همین ساعت اعتبار خواهد داشت دوستان عزیز. :12:

Ali

کاربر ويژه
ممنون از شما دوست عزیز , مسابقه قشنگیست , امیدوارم مورد استقبال قرار بگیره :گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با تشکر از علیرضا و باران عزیز. :گل:
برای آگاهی همگی عزیزان، اطلاع بدید اعلام گروهی کنند.

0mid

متخصص بخش ورزشی
خیلی خوبه
ما که دست نوشتمون خوب نیست ولی این رفیقم منصور خوب مینویسه :نیش:
اگه شد میگم بهش سر بزنه حتما به این تاپیک :بله:

راستی با پیشنهاد چاووش جان هم کاملا موافقم :بله:

چاووش

متخصص بخش ادبیات

ممنون از ادمین عزیز و امین عزیز:شاد::گل:

هر متن زیبایی که سراغ دارید قبوله. می تونه از خودتون باشه یا از دیگران.:گل:

سلام ببخشید دوباره مزاحمتون میشم.
فقط یک سئوال:

به نظرتون میشه متنهایی که از کتاب ادبی برداشت میشه با متنهایی که یک آدم خوش ذوق وعلاقه مند به نویسندگی مینویسه در یک ردیف
قرارشون داد؟

منظورم اینه که نوشته یک نویسنده حرفه ای با نوشته یک نویسنده آماتور قابل مقایسه است؟

بازم جسارتا سئوال کردم شرمنده...

فرناز

کاربر ويژه
من نمیدونستم میتونیم از دیگران هم بذاریم
نمیشه من عوض کنم؟
آخه متن مال خودم بود
فکر میکنم خوب نیست :نیش:

baroon

متخصص بخش ادبیات
سلام ببخشید دوباره مزاحمتون میشم.
فقط یک سئوال:

به نظرتون میشه متنهایی که از کتاب ادبی برداشت میشه با متنهایی که یک آدم خوش ذوق وعلاقه مند به نویسندگی مینویسه در یک ردیف
قرارشون داد؟

منظورم اینه که نوشته یک نویسنده حرفه ای با نوشته یک نویسنده آماتور قابل مقایسه است؟

بازم جسارتا سئوال کردم شرمنده...

جناب چاووش باز هم پذیرای نظراتتون هستیم.:احترام: ببینید من قبلاً موافقتم رو با طرز فکر شما اعلام کردم، عرض می کنم نظر کسانی که در این حیطه بیشتر فعالیت دارن، مثل هر دانش دیگه ای متفاوت از عموم اشخاص هست.
خود من با اینکه هنوز یک دانشجوی ساده هستم و دانش کمتری نسبت به شما عزیزان دارم، با این حال باز هم خیلی مواقع از نظر صنایع و فنون ادبی اثری رو می پسندم و دیگرانی که کمتر روی این مسائل شناخت دارن اون رو زیبا نمی بینن. این هارو در پست قبل هم توضیح دادم. منتها الآن باید دید از کدوم زاویه بهش قراره نگاه بشه. از دید تمام افراد با هر نوع علاقه و نگاه یا فقط از دید این فنون و صنایع فنّی.
در حقیقت باید دید این یک مسابقه ی عمومی هست یا یک نقد ادبی فنّی و جدّی؟!
من نظر شخصی خودم رو وارد این مسابقه نکردم. طراح مسابقه علیرضای عزیز بوده و من فقط مجری گری مسابقه رو به عهده گرفتم. الآن ایشون حضور نداره و چون قبلاً به عزیزان وعده ی داوری و شرکت آزادانه داده شده بود، از طرفی صحبت شما رو هم خریداریم، در نهایت نظرسنجی رو قرار دادیم تا خود عزیزان بدون پیش اومدن دلخوری و دلسردی از مسابقه بگن که با کدومیک موافقن.
اگر اکثریت این رو بخوان که حرفی نیست. به همون طریق داوری صورت می گیره.
و یک مورد دیگه این هست که این تنها مسابقه ی بخش ادبیات نخواهد بود. انواع مختلفش رو انشالله در نظر داریم اجرا کنیم. با انواع داوری. به مرور از جهات مختلف به این مقوله پرداخته میشه.

ممنون از دقت و مشارکتتون :گل:

من نمیدونستم میتونیم از دیگران هم بذاریم
نمیشه من عوض کنم؟
آخه متن مال خودم بود
فکر میکنم خوب نیست :نیش:

این بار رو استثنا قائل میشیم ولی دقت کنید تا در حق کسی اجحاف نشه.:ایول:
شرایط کامل توضیح داده شده.

:گل:

چاووش

متخصص بخش ادبیات
جناب چاووش باز هم پذیرای نظراتتون هستیم.:احترام: ببینید من قبلاً موافقتم رو با طرز فکر شما اعلام کردم، عرض می کنم نظر کسانی که در این حیطه بیشتر فعالیت دارن، مثل هر دانش دیگه ای متفاوت از عموم اشخاص هست.
خود من با اینکه هنوز یک دانشجوی ساده هستم و دانش کمتری نسبت به شما عزیزان دارم، با این حال باز هم خیلی مواقع از نظر صنایع و فنون ادبی اثری رو می پسندم و دیگرانی که کمتر روی این مسائل شناخت دارن اون رو زیبا نمی بینن. این هارو در پست قبل هم توضیح دادم. منتها الآن باید دید از کدوم زاویه بهش قراره نگاه بشه. از دید تمام افراد با هر نوع علاقه و نگاه یا فقط از دید این فنون و صنایع فنّی.
در حقیقت باید دید این یک مسابقه ی عمومی هست یا یک نقد ادبی فنّی و جدّی؟!
من نظر شخصی خودم رو وارد این مسابقه نکردم. طراح مسابقه علیرضای عزیز بوده و من فقط مجری گری مسابقه رو به عهده گرفتم. الآن ایشون حضور نداره و چون قبلاً به عزیزان وعده ی داوری و شرکت آزادانه داده شده بود، از طرفی صحبت شما رو هم خریداریم، در نهایت نظرسنجی رو قرار دادیم تا خود عزیزان بدون پیش اومدن دلخوری و دلسردی از مسابقه بگن که با کدومیک موافقن.
اگر اکثریت این رو بخوان که حرفی نیست. به همون طریق داوری صورت می گیره.
و یک مورد دیگه این هست که این تنها مسابقه ی بخش ادبیات نخواهد بود. انواع مختلفش رو انشالله در نظر داریم اجرا کنیم. با انواع داوری. به مرور از جهات مختلف به این مقوله پرداخته میشه.

ممنون از دقت و مشارکتتون :گل:

این بار رو استثنا قائل میشیم ولی دقت کنید تا در حق کسی اجحاف نشه.:ایول:
شرایط کامل توضیح داده شده.

:گل:

ممنونم از توضیحاتی که فرمودید

بهرحال کاری که شروع کردید قابل احترامه و من به شخصه به تفکرات و ایده های شما عزیزان احترام میذارم .

بازهم از اینکه در کارتون فضولی کردم عفو کنید .
با اجازتون از امروز تا اعلام نتیجه نهایی منتظر میمونم تا ببینم برندگان خوشبخت چه کسانی هستند.

موفق باشید.

baroon

متخصص بخش ادبیات

نفرمایید جناب چاووش. نظر تک تک شما مورد توجّه و احترامه و وجوتون عزیز. شما هم که البته باعث سرفرازی و دلخوشی ما هستید.:احترام:
تا آخر همگی در کنار هم هستیم.:گل:

taha moien

کاربر ويژه
ممنونم ازت بارون عزیز....:گل:

من که می خوام اول بشم...
:برنده:واسه دومی و سومی تلاش کنید....:فکر:

baroon

متخصص بخش ادبیات
ممنونم ازت بارون عزیز....:گل:

من که می خوام اول بشم...
:برنده:واسه دومی و سومی تلاش کنید....:فکر:

خب نفر اوّل که مشخص شد!!! :خنده2: (خواهش میکنم طه ی عزیز. ممنونیم از شرکتت.:گل:)

برای بقیه اعلام می کنم که فرصت رو به اتمامه. :خنده2:

بشتابید یاران همراه.:شاد: جایزه هارو بردن! :داغ:

baroon

متخصص بخش ادبیات

سلام سلام،
دوستای عزیزم به دلیل کاری که برای من پیش اومده، مسابقه با کمی تأخیر برگزار میشه. عذرخواهم و برای صبوریتون بسیااار ممنون:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا