• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مسابقه ی ویژه - زیان انگلیسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Reza.M

Banned
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی
مسابقه ای تحت عنوان زیان انگلیسی به همت مهسای عزیز ( BLade ) فراهم شده که جا داره از ایشون بخاطر زحمات زیادی که کشیده اند تشکر و قدردانی کنیم

قبل از شروع مسابقه لطفا قوانین مسابقه زبان انگلیسی را در پست دوم قسمت زیر دقیق مطالعه فرمایید :
قوانین مسابقه زبان انگلیسی

نحوه ی برگزاری مسابقه بدین طریق است که کاربران فایل را دریافت کرده و به سوالات پاسخ می دهند
سپس پاسخ های خود را از طریق پست خصوصی به مهسای عزیز ( BLaDe ) ارسال میکنند و بعد از تایید و تصحیح پاسخ های ارسالی در طی یک قرعه کشی دوستان برنده اعلام خواهند شد .
تمامی دوستانی که تا 5 پاسخ نادرست داشته باشند در قرعه کشی شرکت داده خواهند شد ...

جوایز مسابقه :
مجموعه آموزشی نصرت با آرم ایران انجمن - اهدایی توسط علی عزیز
کارت شارژ ایرانسل یا همراه اول - اهدایی از طرف مهسای عزیز

موفق باشید

آخرین ویرایش:

Reza.M

Banned
مهسای عزیز زحمت کشیدند و سوالات رو در فایلی تایپ کردند و در اختیار همه ی دوستان عزیز قرار دادند
حیفم آمد که به آرایش فایل دست بزنم و عیناً فایل را میتوانید از آدرس زیر دانلود کرده و به سوالات پاسخ دهید و سپس از طریق پست خصوصی برای مهسای عزیز ( BLaDe ) ارسال نمایید ./

دریافت فایل

با تشکر
مسئول برگزاری مسابقات ایران انجمن - Reza.M

آخرین ویرایش:

BLaDe

متخصص بخش زبان
بچه ها در مورد سوال 13 باید بگم من یادم رفته طرحش کنم .... :غش2:اینم به نفع شما :نیش:

واسه همین خالی بذاریدش و بقیه رو جواب بدین ... :سوت:

این هم به خاطر اینکه چند نفر سوال داشتن در مورد این سوال ...

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
hi...:13:
من جوابها رو واست مهسا فرستادم...:22:
جواب سوال 13 رو هم دادم برو ببین...:نیش2::نیش2:

0mid

متخصص بخش ورزشی
های نفس کش برین کنار که من اومدم :نیش: :قلیون:
الان جواب میدم به سوالا :بله:

0mid

متخصص بخش ورزشی
اوف بالاخره تموم شد :نیش:
مهسا جان خیلی زیاد بود سوالاش :نیش:
سوالاتم همه آسون نبودن
بنظرم اگه بچه ها تقلب نکنن خیلیا نتونن کمتر از 5 غلط رو داشته باشن :سوت:
حالا ما منتظر نتایج مسابقه میمونیم :شاد:

راستی مهلت مسابقه تا کی هستش؟؟

0mid

متخصص بخش ورزشی
بچه ها یه خبر توپ
من قبول نشدم :نیش:
:غش2: :غش2: :غش2:

با بی دقتی جواب دادم سوالایی که براحتی بلد بودم رو اشتباه زدم
حتما یادتون باشه دوباره جواباتونو چک کنین :نیش:

BLaDe

متخصص بخش زبان
اوف بالاخره تموم شد :نیش:
مهسا جان خیلی زیاد بود سوالاش :نیش:
سوالاتم همه آسون نبودن
بنظرم اگه بچه ها تقلب نکنن خیلیا نتونن کمتر از 5 غلط رو داشته باشن :سوت:
حالا ما منتظر نتایج مسابقه میمونیم :شاد:

راستی مهلت مسابقه تا کی هستش؟؟

کاربران عزیز و امید دوست من تا پایان روز نوزدهم فرصت دارید ... البته من تو تاپیکش هم نوشته ها ... دقیق نیگاش کنید ...

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
مرسی عجب سوالایی بود:بغل:
زود نتایج رو اعلام کن:نیش:

بعضی سوالا سخت بود انصافا بعضی سوالا راحت بود بعضیا خیلی راحت بود بعضی ها یه لحظه شک کردم مهسا داره مسخره میکنه ما رو یا نه:غش: (شوخی)

مرسی مهسا جان بابت سوالات :دوست: :گل:

آخرین ویرایش:

Reza.M

Banned
سلام خدمت دوستان عزیز
تا آخرین ساعات امروز 19 بهمن فرصت باقیست که در مسابقه شرکت کنید
پس از اتمام زمان مسابقه برندگان این مسابقه اعلام و پش از قرعه کشی جوایز خودشون رو دریافت میکنند

با تشکر - Reza.M

BLaDe

متخصص بخش زبان
مرسی عجب سوالایی بود:بغل:
زود نتایج رو اعلام کن:نیش:

بعضی سوالا سخت بود انصافا بعضی سوالا راحت بود بعضیا خیلی راحت بود بعضی ها یه لحظه شک کردم مهسا داره مسخره میکنه ما رو یا نه:غش: (شوخی)

مرسی مهسا جان بابت سوالات :دوست: :گل:

ممنون از نظرت مهدی خان دوست خوب من :شاد:
در مورد نظرت باید بگم میدونم واسه شما و خیلیای دیگه بعضی از سوالات آسون بوده ولی من فقط چند نفر خاص رو در نظر نگرفتم بلکه به صورت کلی همه کاربران رو در نظر گرفتم مخصوصا اونایی که چیز زیادی از زبان بلد نیستن و این شد که سوالات رو در حد متوسط رو به پایین طرح کردم ولی با این حال نتایج رو که بیارم میبینی که همین سوالای نسبتا آسون هم واسه خیلی از بچه ها سخت بوده و یا نکته ای تو سوال بوده که نتونستن نمره کافی رو واسه شرکت تو قرعه کشی بیارن .... بعدشم چون اولین مسابقه زبان بود و باید از مطالب تاپیک می بود ، چیز زیادی برای طرح سوال نبود که طرح کنم و این شد که بعضی از سوالا خیلی آسون شد و اون سوالای سختی هم که میگی نمونه اش در یکی از تاپیک های تالار زبان وجود داشته و بخاطر همین اونم خود بخود آسون میشه واسه جواب دادن . چون جواب ها تو تالار زبان هست و شما فقط باید پیداشون کنیدکه این ده روزه فرصتی کافی برای این کار بوده ....

همچنین در مسابقات بعدی تعداد سوالات کمتر خواهد شد و حتی ممکنه به نصف این تعداد برسه و برای هر سطح سوال جداگانه طرح خواهد شد ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا