• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مسی باید عذرخواهی کند

وضعیت
موضوع بسته شده است.

South Boy

متخصص بخش فوتبال
رفتار عجیب لیونل مسی پس از ال کلاسیکوی اخیر، نشان داد که "پسر خوب جهان فوتبال" هم گاهی بچه بدی می شود و به ورطه بی عقلی و ناسزاگویی می افتد.

لیونل مسی به هر دلیلی در طول بازی با آربلوا درگیر بود ولی پس از سوت پایان بازی، در پارکینگ ورزشگاه، به سراغ آربلوا رفت و در حضور همسر او به او ناسزا گفت. پس از آن هم به دستیار مورینیو بد و بیراه گفت.

این رفتار مسی نه تنها با شخصیت و منش او همخوانی نداشت بلکه موجب شرمندگی باشگاه بارسلونا و هواداران بارسا نیز شد؛ چرا که تا به عنوان مسی ستاره اخلاقگرای این تیم شناخته می شود اما اکنون، او کاری کرده است که هیچ کس نمی تواند از اخلاقی بودن کار او دفاع کند.

تحویل بگیرید کاتالون ها...
این که چیزی نیست نیم نگاهی کوتاه به این فیلم نیز بندازی تا فرهنگ این بی فرهنگ رو بیشتر ببینید.

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
چه جالب برای خودتون می دوزین و می بافین:94:
الان این فیلم چی بود؟
چه توهینی بود؟
هیچی توش معلوم نبود که فقط چند تا دایره و مربع دیدم که خیلی راحت با برنامه های کامپیوتری میشه ایجاد کرد.
در مورد شبکه سه کاتالونیا هم مگه اشتباه گفته؟
تو همه بازی 11 نفره دنبال مسی بودن په په هم که بحثی توش نیست اصلا نمیدونه فوتبال جوانمردانه یعنی چی
حالا من کاری ندارم هر چی دوست دارید بد بگید در مورد بارسا
ولی به جای ضد بارسا بودن میشه طرفدار رئال بود!
به جای این که تاپیک ضد مسی و ضد بارسایی بدید فکر کنم بهتر باشه کار های خوب تیم طرفدارتون رو بذارید
مثلا بنویسید رئال این کار خوب کرد رونالدو این جایزه رو گرفت و اینا...
با تشکر

South Boy

متخصص بخش فوتبال
ضد بارسا؟
نه امین جان ضد بارسا نبود یعنی کلا اخبار درباره مسی نذاریم؟که اگر درباره مسی اخبار باشه ضد بارسایی.
اما گاهی وقتی تعصب کور میکنه چشم آدمو اره کامپیتری بوده-اون فیلم بازی کردنای مسی کامپیتری بوده-اون رفتن پیش قاتل فلسطینیا کامپیتری بوده- این کار شبکه بارسایی ها هم اره دیگه از بارسایی جماعت بیشتر نمیشه توقع داشته باشی.

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
این که رفته اسرائیل فکر نکنم جرم باشه چون هر کی عقایدی داره
شما میگید نباید این کار رو کنه
خیلی از مردم هم مخالف این فکر میکنن و این میشه عقیده و کاری به بازی کردن نداره
ببین محمد منظورم اینه که به جای تخریب این و آن و بیاید کار های بارسایی ها رو فاش کنید خیلی راحت تر میتونید کار های خوب تیم خودتون رو در انجمن بذارید
تخریب کار درستی نیست هر چند خیلی از اون تیم متنفر باشی
من خیلی از رئال بدم میاد ولی هیچ وقت قصد تخریب نداشتم و ندارم و نخواهم داشت و فکر کنم اکثر بچه های انجمن هم اینطور هستن
اگه بگردی خیلی مطالب در مورد کار های رئالی ها پیدا میشه تو نت ولی نباید که همه این ها رو اینجا گذاشت
چون جو انجمن به هم میریزه

MR.Black

Banned
هه هه
کارای رونالدو هیچی دیگه
چرا نمی گید چرا مسی با اربلو ا درگیر شد یعنی اون مسخره کردن مسی هیچی نبود
ندیدی وسط بازی مسی رو مسخره کردن
مسی هم انسانه دیگه عصبانی میشه 5 ساله دارید این کارو میکنید
اون چیکار کنه بشینه اربلوا رو نازش کنه
چرا فیلم له کردن دست مسی توسط په په رو نمیزارید چرا اون اداهایی که رونالدو در میاره رو نمیزارید
چرا برد ننگ امیز 11-1 رئال رو نمیزارید
چرا تکل ها و وحشی بازی های په په رو نمیزارید
حالا مسی یه بار اومد جواب اینا رو داد کل دنیا ترکید نه؟

0mid

متخصص بخش ورزشی
محمد جان
من نمیدونم تو تا کی میخوای به این کارات ادامه بدی!!
اولا که خیلی راحت میای توهین میکنی و میگی بی فرهنگ! ولی بدون این کار خودت بی فرهنگیه!!!
دوما من نمیدونم چرا شما رئالیا همش میخواین مسی رو بد جلوه بدین!
تا الان شده یکی از بارساییا بیاد یه همچین مطالبی رو در مورد رونالدو تو انجمن بذاره؟!!!!
خوبه یکم خودمونو کنترل کنیم
اون بار هم تاپیک زدی علیه مسی بهت گفتم این حرفارو ولی انگار نه انگار!

محمد جان این اخطار آخر منه!
اگه یک بار دیگه تاپیک این چنینی ضد یک بازیکن ببینم مجبور میشم برخورد سنگین تری داشته باشم باهات!

دیگه تو که مثلا میخوای مدیر تالار ورزش بشی باید یاد بگیری چه چیزی رو بگی و چه چیزی رو نگی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا