• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مشورت برای خریدن دماسنج

mojt@ba

New member
موضوعی در رابطه با دماسنج در بخش ندیدم بخاطر همین تاپیکشو زدم
یه دماسنج برای اندازه گیری دمای محیط میخواستم
دوستانی که اطلاع دارن از مارک ها و قیمتهاش بگن.
یه مدلهایی هم هست که رطوبت سنج هم داره،
ضمنا میخوام بدونم خطای این دماسنج های دیجیتالی چقدره؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام

من از قیمتهای دماسنج اطلاعی ندارم و خودم برای این منظور از موبایل استفاده میکنم.

اگه موبایلتون سیستم عاملش آندروید هست و حسگر داره کار یک ایستگاه هواشناسی شخصی تموم عیار رو انجام میده و انصافا دقتش هم بالاست.

فقط جهت اطلاعتون میگم موبایل من گلکسی نوت 3 هست.

موفق باشید

rahsazan

کاربر ويژه
سلام
دماسنجهای مورد استفاده در هواشناسی معمولا دماسنجهای جیوه ای هستند
نوعی از دماسنج هم به نام دماسنج فرینه(کمینه و بیشینه) وجود داره که با استفاده از اون میشه دمای کمینه و بیشینه رو در شبانه روز ثبت کرد این دماسنج رو من ماه گذشته 25 هزار تومان خریدم
در مورد اندازه گیری رطوبت هم اگر مستقیما از رطوبت سنج استفاده نکنیم میشه از دماسنج تر و با استفاده از فرمول رطوبت رو اندازه گیری نمود
در مورد دماسنجهای دیجیتالی اطلاعی ندارم

موفق و پیروز باشید

mojt@ba

New member
سلام
دماسنجهای مورد استفاده در هواشناسی معمولا دماسنجهای جیوه ای هستند
نوعی از دماسنج هم به نام دماسنج فرینه(کمینه و بیشینه) وجود داره که با استفاده از اون میشه دمای کمینه و بیشینه رو در شبانه روز ثبت کرد این دماسنج رو من ماه گذشته 25 هزار تومان خریدم
در مورد اندازه گیری رطوبت هم اگر مستقیما از رطوبت سنج استفاده نکنیم میشه از دماسنج تر و با استفاده از فرمول رطوبت رو اندازه گیری نمود
در مورد دماسنجهای دیجیتالی اطلاعی ندارم

موفق و پیروز باشید
ممنون از شما
میشه اطلاعات بیشتری در مورد دماسنج فرینه بدید؟
لینکی از مشخصاتش دارید؟
اگه میشه در مورد فرمول بدست آوردن رطوبت هم توضیح بیشتری بدید.

rahsazan

کاربر ويژه
ممنون از شما
میشه اطلاعات بیشتری در مورد دماسنج فرینه بدید؟
لینکی از مشخصاتش دارید؟
اگه میشه در مورد فرمول بدست آوردن رطوبت هم توضیح بیشتری بدید.
در لینک زیر در مورد دماسنج تر توضیح داده شده:
لینک
در مورد فرمول هم در این لینک توضیح داده شده:
لینک
همینطور در لینک زیر در مورد دماسنج فرینه توضیح داده شده:
لینک

البته اونطور که شنیدم دقیقترین رطوبت سنجها از تار مو ساخته میشن

mojt@ba

New member
حالا بهترین دماسنج برای اندازه گیری دمای بیرون از منزل چیه؟
فرینه؟ یا دیجیتالی یا جیوه ای؟

rahsazan

کاربر ويژه
دماسنج فرینه دمای جاری رو هم نشون میده؟
اون دکمه ای که وسطشه برای چیه؟
بله دمای کنونی رو نشون میده
دماسنج فرینه دارای شاخص هست که در دمای کمینه و بیشینه ثابت میشه دکمه وسط شاخصها رو به سطح جیوه برمیگردونه و دماسنج رو برای ثبت دمای جدید آماده میکنه

mojt@ba

New member
خب من یه دماسنج فرینه خریدم
اما طرز کارشو درست نمیدونم
عکسشو میزارم تا اساتید اظهار نظر کنن
دکمه وسطش رو هم هرچی میزنم اون خط آبی پایین نمیاد که شاخص برگرده .

rahsazan

کاربر ويژه
خب من یه دماسنج فرینه خریدم
اما طرز کارشو درست نمیدونم
عکسشو میزارم تا اساتید اظهار نظر کنن
دکمه وسطش رو هم هرچی میزنم اون خط آبی پایین نمیاد که شاخص برگرده .

سلام
از اینکه میبینم اینقدر دوستان به هواشناسی علاقمند هستن بسیار خوشحالم

شاسی وسط رو باید در حالیکه دماسنج در حالت عمودی هست نگه دارید تا شاخصها به سطح جیوه برسند
ممکنه حرکت شاخصها در لوله شیشه ای کند باشن که لازمه چند بار شاسی رو فشار بدید و نگه دارید تا شاخصها حرکت کنن

rahsazan

کاربر ويژه
برای خوندن دمای کمینه و بیشینه از این دماسنج اول باید با نگه داشتن دکمه ای که با فلش سبز مشخص کردم شاخصهای آبی رنگ رو به سطح جیوه برسونیم
رنگ سیاه نشوندهنده دمای بالای صفر و رنگ قرمز نشوندهنده دمای زیر صفر هست
با رسیدن دما به بیشینه که در اینجا 28+ بوده شاخص در سمت راست(max) روی بیشینه ثابت میشه (فلش قرمز) و با رسیدن دما به کمینه در سمت چپ (min)شاخص روی کمینه که در اینجا 7+ بوده ثابت میشه(فلش آبی)
هر چقدر دمای بیشینه بیشتر باشه شاخص در سمت راست بالاتر قرار میگیره و هرچقدر دما کمتر باشه شاخص در سمت چپ بالاتر قرار میگیره

attachment.php

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=56411&page=446#ixzz2oarpuNn7

mojt@ba

New member
ممنون جناب محمدرضا
اما فکر میکنم مشکلی برای دماسنج من پیش اومده عکسش رو ببینید:

جیوه ای که در قسمت سمت راست هست تیکه تیکه شده و نه دمای فعلی مشخص هست نه شاخص آبی میتونه پایین بیاد.

rahsazan

کاربر ويژه
ممنون جناب محمدرضا
اما فکر میکنم مشکلی برای دماسنج من پیش اومده عکسش رو ببینید:

جیوه ای که در قسمت سمت راست هست تیکه تیکه شده و نه دمای فعلی مشخص هست نه شاخص آبی میتونه پایین بیاد.
خواهش میکنم
در پشت جعبه دماسنجی که گرفتم، نوشته بود اگر جیوه ها از هم جدا شد مثل دماسنج طبی اون رو تکان بدین ولی بد نیست به فروشنده هم نشونش بدین

mojt@ba

New member
خواهش میکنم
در پشت جعبه دماسنجی که گرفتم، نوشته بود اگر جیوه ها از هم جدا شد مثل دماسنج طبی اون رو تکان بدین ولی بد نیست به فروشنده هم نشونش بدین
اون شاخص آبی سمت چپ هم مثل شاخص سمت راست، قاعدتا باید پایین بیاد و بچسبه به جیوه سمت چپی درسته؟

بالا