• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مشکل ایمیل جعلی :(

سایه

کاربر ويژه
یه مدتی هست که یه ایمیل حاوی ی لینک از ایمیل من برای دوستانم فوروارد میشه:تعجب2:

چطوری میتونم جلوشو بگیرم:ناراحت:

اصلا مشکل از کجا هست کاره ی ویروسه ؟
اصلا از ایمیل من ارسال میشه یا فقط ی fake email که از آدرس ایمیل من و کانتکت هام برای ارسال لینک استفاده میکنه؟
اد لیست منو چیکار داره آخه!!!!!!!!!:52:
دوستان خواهشا ی کمکی بکنید:احترام:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
1-بعضی از سایتها جهت انجام خدماتی خاص از شما رمز ایمیلیتون رو هم دریافت میکنند که این عامل میتونه دخیل باشه.
2-در یک دوره ای ویروسی فعال بود که به صورت مخفی به تمام اد لیست های کاربر پیامی رو حاوی یک لینک خارجی ارسال میکرد. میتونه ویروس هم باشه.

راه حل ها به ترتیب: 1-تغییر رمز ایمیل، 2-حذف تمامی ایمیل های موجود در ایمیل شما، 3-در صوزت حل نشدن احتمال وجود ویروس در سیستم قوت میگیرد.

موفق باشید

سایه

کاربر ويژه
ممنون از راهنماییتون:گل:
من این مشکل رو فقط در مورد یکی از ایمیل هام دارم
کانتکت ها رو هم از ادرس بوک حذف کردم ولی بازم براشون میل ارسال میشه

اگه ویروس باشه چطور میشه حذفش کرد؟:فکر:
ممکنه در رجیستری مربوط به مسنجر فعال باشه؟:فکر:
با حذف کامل مسنجر از رجیستری مشکل حل میشه؟:فکر:

چطور میشه از درخواست های مختلف برای اد شدن از سمت اشخاص مختلف جلوگیری کرد؟:فکر:

آخرین ویرایش:

0mid

متخصص بخش ورزشی
یه مدتی هست که یه ایمیل حاوی ی لینک از ایمیل من برای دوستانم فوروارد میشه:تعجب2:

چطوری میتونم جلوشو بگیرم:ناراحت:

اصلا مشکل از کجا هست کاره ی ویروسه ؟
اصلا از ایمیل من ارسال میشه یا فقط ی fake email که از آدرس ایمیل من و کانتکت هام برای ارسال لینک استفاده میکنه؟
اد لیست منو چیکار داره آخه!!!!!!!!!:52:
دوستان خواهشا ی کمکی بکنید:احترام:

من فکر نکنم از ایمیل تو فرستاده بشه براش
ممکنه فقط از اسم تو استفاده شده باشه
جوری مینویسن که آدم فکر میکنه از طرف کسی باشه که میشناسه ولی اگه خوب به آدرس ایمیلش توجه کنی متوجه میشی که ایمیل تو نیست :چشمک:

بالا