• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مشکل در نشان ندادن پیام خصوصی جدید

WALKMAN

کاربر ويژه
سلام. وقتی پیام خصوصی جدیدی ارسال میشه، برای فرد گیرنده اون بالای سایت (جهت اطلاع شما) اعلام نمی کنه که پیام خصوصی جدیدی اومده. ولی بقیه چیزها رو از جمله درخواست دوستی و پیام عمومی رو اعلام می کنه.

فکر کنم نیاز به هک داشته باشه ولی هرچی گشتم چیزی ندیدم .
drtboeiwydmrw9jtma4i.gif
ممنون میشم راهنماییم کنید. ورژن ویبولیتن: 4.1.5

تشکر.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
نه دوست عزیز نیاز به هیچگونه هکی نداره. و این یک مشکل هست که انجمنتون داره و در صورت طبیعی نباید این مشکل وجود داشته باشه.
من دو احتمال میدم :
که مشکل از دیتابیستون باشه، که میتونید از قسمت تعمیرات اون رو بازسازی کنید، شاید مشکلتون رفع شد.
قالبتون رو هم چک کنید، اگر قالبتون مشکل داشته باشه باز هم احتمال بروز چنین مشکلی وجود داره.

WALKMAN

کاربر ويژه
تعمیرات رو زدم ولی مشکل رفع نشد. کجای قالب رو دقیقاً باید بررسی کنم؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
شما یک قالب دیگه رو تست کنید و ببینید آیا در اون قالب هم مشکل اینچنینی رو دارید و یا نه ..

WALKMAN

کاربر ويژه
سلام. من وقت نکردم قالب جدید نصب کنم. برای مدیر کل سایت نشون می ده پیام خصوصی جدید رو اون بالا ولی برای بقیه گروه های کاربری نشون نمیده. همه تنظیمات گروه های کاربری رو هم چک کردم و درستن. دیگه دارم دیوونه میشم از دست این مشکل.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
در قسمت تنظیمات گروه های کاربری، گزینه حداکثر گنجایش صندوق پیام های خصوصی گروه کاربری کاربر تازه وارد روی چه عددی هست؟
چک کنید ، ببینید اگر این عدد روی 0 بود اون رو تغییر بدید به مثلاً عدد 50 .

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
تمام هکهاتون رو غیر فعال کنید اگر باز هم جواب نداد یک قالب دیگه رو تست کنید، باز اگر جواب نگرفتید ویبولتین رو آپگرید کنید.
من شخصاً تابحال تنظیم خاصی رو در این رابطه ندیدم که بشه اعلام پیام خصوصی رو برای کاربران غیر فعال کرد!

WALKMAN

کاربر ويژه
درود. مرسی از پاسخگویی شما ادمین عزیز.

من همه این کارهارو انجام دادم حتی تمام هک هارو هم غیر فعال کردم ولی مشکل رفع نشد. فک کنم باید دوباره آپگرید کنم.:دل شکسته: راه دیگه ای نداره به نظر شما؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
والله دوست عزیز مورد دیگری به ذهن من نمیرسه.
نوع مشکلتون عجیب و خاص هست،و احتمالاً باید مربوط به دیتابیس باشه، امیدوارم که لااقل با آپگرید کردن مشکلتون رفع بشه.

بالا