• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مشکل در گروه های دسته جمعی

WALKMAN

کاربر ويژه
سلام.

من در گروه های دسته جمعی سایتم نه میشه بحث ایجاد کرد، نه عضو شد و نه هیچ کار دیگه میشه کرد فقط میشه گروه ساخت. وقتی که vbseo رو غیر فعال می کنم تمام این مشکلات رفع میشن و میشه همه کاری کرد در گروه های دسته جمعی ولی وقتی فعاله وی بی سیو، هیچ کاری نمی شه کرد. مشکل چیه؟

ورژن ویبولتن: 3.8.7
ورژن وی بی سیو: 3.6.0

ممنون میشم پاسخم رو بدید. گل

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
دوست عزیز مشکلتون مربوط میشه به تنظیمات نوع لینک ها در وی بی سئو، فایل بک آپ زیر رو میتونید از قسمت Dashboard وی بی سئو ریستور کنید تا لینک هاتون مانند ایران انجمن تنظیم بشند:
http://up5.iranblog.com/images/qxf7wdhkx9736gwox60o.zip

WALKMAN

کاربر ويژه
سلام. خیلی ممنون. ولی با این کار لینک ها همه مشکل پیدا کردن و هرکی با آدرس قبلی وارد میشه میخواد صفحه ای از سایت باز کنه می زنه پیچ نات فاند. بلفرض مثال قبلاً فروم جلوی دامین بود ولی الان فروم رفته قبل دامین و بعد www .:دل شکسته::ترس:

چطور درستش کنم؟ و اگه درست نمیشه چکار کنم که اینی رو که ریختم پاک کنم؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
شما اول بفرمایید که مشکل گروه های دسته جمعیتون حل شده یا نه؟

WALKMAN

کاربر ويژه
بله مشکلش کاملاً حل شده. ممنون از کمکتون.

حالا این مشکل جدید رو چطوری رفع کنم؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
برا حل مشکلتون در قسمت کنترل پنل وی بی سئوتون مراحل زیر رو طی کنید:
URL Rewrite Settings > Forum URLs > Advanced Settings

در این قسمت میتونید خودتون دستی لینک ها رو تغییر بدید به حالتی که دوست دارید.

WALKMAN

کاربر ويژه
میشه واضح تر بگین دقیقاً کجاش باید برم و چکار باید بکنم وقتی رفتم به اونجایی که شما گفتین ؟

و اینکه آیا میشه دوباره به تنظیمات اولیه که بود برگردونم تنظیمات رو؟

WALKMAN

کاربر ويژه
منظورم اینه که کدوم یکی مربوط میشه به ادرس و دامین سایت و چه کنم که فاروم بیاد بعد اسم سایت؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
از نوع آدرس های موجود در این قسمت خودتون میتونید با کمی دقت پیدا کنید .
برای برگشت به تنظیمات قبلی یا باید از طریق ریستور کردن بک آپ تنظیمات خودتون اقدام کنید. و یا هک رو پاک کنید و از نو نصب کنید.
منتها باز هم اگر هک رو از نو نصب کنید نیاز دارید که اعمال تنظیمات رو یاد بگیرید و نوع لینک هایمشکل دار رو اصلاح کنید.

بالا