• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مصاحبه با احمد رضا کریمی خالدی ، مدیر ۲۰ خبر

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
آقای احمد رضا کریمی‌یکی از وبمستر‌هایی موفق هستن که تونستن در عرض چند ماه ۲۰ خبر رو به منبع خوبی برای دریافت اطلاعات و اخبار دنیا تبدیل کرد.

تارمستر : ابتدا خودتون رو کامل معرفی کنید :
احمد رضا کریمی‌خالدی : با نام و یاد خدا . بنده احمدرضا کریمی‌خالدی هستم . ۱۸ ساله از اصفهان ، نطنز .

تارمستر : رشته تحصیلی شما چیست؟
احمد رضا کریمی‌خالدی : من ادبیات می‌خونم سال سوم هستم.

تارمستر : شما چند ساله که در زمینه اینترنت و وبمستری فعالیت دارید ؟
احمد رضا کریمی‌خالدی :بنده حدودا میشه گفت ۴ ساله تو دنیای نت هستم . توی این مدت هم سایت و وبلاگ‌های زیادی رو ایجاد و منتفی کردم .

تارمستر : روزانه چند ساعت رو به اینترنت و به ۲۰ خبر اختصاص میدید؟
احمد رضا کریمی‌خالدی : چون کنکور هم ساله آینده در پیش دارم ، روزانه حدودا ۵ تا ۶ ساعت . حدود ۲ ساعت برای گذاشتن مطلب و باقی برای کارهای دیگه که مربوط میشه به سایت.

تارمستر : همونطور که من اطلاع دارم یکی از موفق ترین سایت‌هایی که داشته اید بلاگریز بود و بلاگریز محبوبیت خیلی خوبی رو در عرض چند ماه به دست آورده بود. چی شد که بلاگریز رو کنار گذاشتید.
احمد رضا کریمی‌خالدی :بله . بلاگریز در عرض کمتر از ۲ ماه به الکسای جهان ۱۲۰ هزار رسید و آمار خوبی داشت . یکی از مشکلاتی که من داشتم کپی برداری‌هایی بود که میشد . یکی از افراد حتی طراحی خودم رو به خودم فروخت !
یکی هم مسائلی مثل نداشتن حوصله و وقت . چون روزانه حدود ۵۰ نفر فقط مشکل قالب را داشتند که منم وظیفه می‌دونستم حل کنم. اضافه کنم که این سایت در زمینه ی ابزار وبمستر و اسکریپت و گرافیک فعالیت داشت

برای دیدن ادامه مصاحبه به آدرس زیر بروید:

بالا