بارسا الان با اختلاف در صدر جدول است!
بله.همان طور که مورینیو گفته بارسا یک تیم تمام و کمال است. کدام بازیکن را می خواهی برای این تیم بخری یا چطور می خواهی این تیم را بهبود دهی.
خود تورس بهتر شده است؟
فکر نمی کنم. موضوع این است که فکر نمی کنم که تورس بتواند بهتر شود. ایبراهیموویچ هم بهتر نشده. او همان بازیکن سابق است و در بود یا نبود اتوئو یک جور بازی می کند.می توانی تغییراتی داشته باشی و از اشتباهاتت بکاهی ولی چطور می توانی بهتر شوی؟
مورینیو در چلسی چه چیزی را به یادگار گذاشته؟
من علاقه زیادی به مورینیو دارم. او کسی است که این تیم را مبدل به تیمی برنده کرده .مورینیو در چلسی فردی بسیار ویژه و خاص است. او این تیم را بلند کرد و بالا برد،کاری که با شرایط موجود، اصلا کار آسانی نیست. هنوز از شیوه مربیگری مورینیو آثار زیادی در چلسی باقی مانده
دوست داری روزی با او کار کنی؟
(می خندد). سخت خواهد بود ولی قطعا دوست دارم ، همان طور که دوست دارم که با گواردیولا ،ونگر، فرگوسن و با بهترین ها کار کنم. دانستن اینکه این بزرگان چه چیزهایی دارند، می تواند گام بزرگ و موثری در حرکت رو به جلوی تو باشد. درمورد مورینیو باید بدانی که او چه ویژگی ای دارد که در هرتیمی که می رود، چه پولدار و چه فقیر، به موفقیت می رسد.من واقعا لذت می برم
کریس یا مسی؟
اگر دست من بود،هر دوی آنها را به چلسی می آوردم.هردوی آنها کارهایی فرا زمینی انجام می دهند.تیم های آنها بدون حضورشان، خیلی تغییر می کنند. کریس و مسی فاصله زیادی با سایر بازیکنان دنیا دارند. مسی با تیمش به موفقیتهای بیشتری در مقایسه با کریس رسیده ولی اگر سی آر 7 با تیمش به قهرمانی های بیشتری می رسید مطمئن باشید که دنیا این قدر از مسی حرف نمی زد.
و اتلتیکو مادرید؟پس از کسب دو جام قهرمانی در فصل گذشته خیلی ها فکر می کردند که این تیم به ثبات رسیده