• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مصاحبه با فرناندو تورس(2): هنوز می توان ردپای مورینیو را در چلسی ببینید

mario8344

متخصص بخش
190311103825.jpg

فرناندو تورس، ستاره اسپانیایی باشگاه چلسی که در انتقالی جنجالی از لیورپول به لندن آمد، در گفت و گویی اختصاصی با روزنامه مارکا از زندگی جدیدش در لندن و آرامشی که در رختکن چلسی دارد می گوید
در اینجا می توانید قسمت دوم گفت و گوی «ال نینیو» باروزنامه مارکا را مطالعه کنید:
رقابتهای لالیگا را چطور می بینی؟
رقابت فراوانی بین دو تیم اول وجود دارد ولی اگر می بینید که تیمهای دیگر به کورس قهرمانی وارد نمی شوند، به دلیل ضعف آن تیمها نیست ولی ماجرا این است که ریتم رقابتها آنقدر بالاست که تیمهای دیگر نمی توانند به رقابت ادامه دهند. امتیازات در جدول لالیگا دیوانه کننده است. این رئال و بارسا هستند که رشد کرده اند و نه اینکه سویا یا والنسیا یا اتلتیکو افت کرده باشند.

mario8344

متخصص بخش
بارسا الان با اختلاف در صدر جدول است!
بله.همان طور که مورینیو گفته بارسا یک تیم تمام و کمال است. کدام بازیکن را می خواهی برای این تیم بخری یا چطور می خواهی این تیم را بهبود دهی.
خود تورس بهتر شده است؟
فکر نمی کنم. موضوع این است که فکر نمی کنم که تورس بتواند بهتر شود. ایبراهیموویچ هم بهتر نشده. او همان بازیکن سابق است و در بود یا نبود اتوئو یک جور بازی می کند.می توانی تغییراتی داشته باشی و از اشتباهاتت بکاهی ولی چطور می توانی بهتر شوی؟
مورینیو در چلسی چه چیزی را به یادگار گذاشته؟
من علاقه زیادی به مورینیو دارم. او کسی است که این تیم را مبدل به تیمی برنده کرده .مورینیو در چلسی فردی بسیار ویژه و خاص است. او این تیم را بلند کرد و بالا برد،کاری که با شرایط موجود، اصلا کار آسانی نیست. هنوز از شیوه مربیگری مورینیو آثار زیادی در چلسی باقی مانده
دوست داری روزی با او کار کنی؟
(می خندد). سخت خواهد بود ولی قطعا دوست دارم ، همان طور که دوست دارم که با گواردیولا ،ونگر، فرگوسن و با بهترین ها کار کنم. دانستن اینکه این بزرگان چه چیزهایی دارند، می تواند گام بزرگ و موثری در حرکت رو به جلوی تو باشد. درمورد مورینیو باید بدانی که او چه ویژگی ای دارد که در هرتیمی که می رود، چه پولدار و چه فقیر، به موفقیت می رسد.من واقعا لذت می برم
کریس یا مسی؟
اگر دست من بود،هر دوی آنها را به چلسی می آوردم.هردوی آنها کارهایی فرا زمینی انجام می دهند.تیم های آنها بدون حضورشان، خیلی تغییر می کنند. کریس و مسی فاصله زیادی با سایر بازیکنان دنیا دارند. مسی با تیمش به موفقیتهای بیشتری در مقایسه با کریس رسیده ولی اگر سی آر 7 با تیمش به قهرمانی های بیشتری می رسید مطمئن باشید که دنیا این قدر از مسی حرف نمی زد.
و اتلتیکو مادرید؟پس از کسب دو جام قهرمانی در فصل گذشته خیلی ها فکر می کردند که این تیم به ثبات رسیده

mario8344

متخصص بخش
من در انتظار فصل سختی برای اتلتیکو بودم چون تکرار آن افتخارات خیلی سخت و پیچیده است . مهمترین نکته این است که تیم بتواند بازیکنان مهمش را حفظ کند.زمانی که من در این تیم بودم حتی در جام یوفا هم بازی نکردم و فقط در اینترتوتو حاضر بودیم ولی الان این تیم برای حضور در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا مبارزه می کند. کاش من هم در چنین دوره بحرانی ای در اتلتیکومی بودم!!!شاید که افراد حاضر در رختکن اتلتیکو الان این را نبینند ولی آنها روزهای خیلی بهتری را سپری می کنند. تیم گامهای کوچکی رو به جلو برداشته و مهم این است که عقب نشینی نکند.
می توانی این تیم را بدون آگوئرو تصور کنی؟
به عنوان یک هوادار نظر دیگری دارم ولی به عنوان یک فوتبالیست می گویم که هر بازیکنی باید آنجایی باشد که احساس خوشبختی می کند.اگر آگوئرو می خواهد برود، حق را به او می دهم. باید از او تشکر کرد و به دنبال گزینه دیگری برای خط حمله تیم بود. حضور بازیکنی مثل آگورئو در صورتی که در تیم احساس خوشبختی نکند، به هیچ دردی نمی خورد
یعنی هر جا که می خواهد برود؟
من مثل هریک از هواداران اتلتیکو،دوست ندارم که به رئال برودولی اگر او به رئال برود هم من از آن دسته افرادی نیستم که بخواهم او را بکشم.هر چه او تصمیم بگیرد خوب است. اگر بازیکنی مثل آگوئرو تصمیم بگیرد که تیم را ترک کند،ممکن است به این دلیل باشد که باشگاه با آن سرعت و ریتمی که خود بازیکن پیشرفت می کند، پیش نمی رود. مشکل اینجاست که این روزها نمی توان با بارسا و رئال مبارزه کرد
دوست داری فوتبالت را در اتلتیکو به پایان ببری؟
این سوال را نباید از من بپرسید. از نظر من خب قطعا پاسخم مثبت است.نمی دانم که آیا بتوانم روزی به اینجا برگردم و عضوی از باشگاه باشم یا نه. من هیچ وقت درها را به روی اتلتیکو نمی بندم.اگر مرا بخواهند ،من همیشه آماده ام.

بالا