افرادی که بیشتر از شیر و فرآورده های آن استفاده می کنند مغزشان کارایی بیشتری دارد.
دکتر حسین حسینی، متخصص مغز و اعصاب در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با بیان این مطلب گفت: افراد بزرگسالی که بیشتر از شیر و فرآورده های آن استفاده می کنند در مقایسه با افرادی که شیر نمی نوشند در تست های کارایی مغز و حافظه خیلی بهتر عمل نمی کنند.
وی افزود: افرادی که مرتب شیر می نوشند به طور کلی رژیم غذایی سالم تری دارند اما خاصیت این نوشیدنی مفید به طور مستقیم به مغز می رسد.
این متخصص اظهار داشت: علاوه بر این که کلسیم که نقش اساسی در شکل گیری و استحکام استخوان ها و سلامت دندان ها دارد از مهم ترین ترکیبات موجود در شیر بوده که برای سالمندان بسیار مفید است.
حسینی خاطر نشان کرد: همچنین، فسفر که برای بسیاری از واکنش های شیمیایی بدن، فعال کردن آنزیم ها و در رشد و ترمیم بافتی موثر است، جزء املاح مهم موجود در شیر است.
وی تصریح کرد: سدیم و پتاسیم نیز که در تنظیم اسیدی و بازی بودن سلول های بدن نقش ایفا می کنند با مصرف شیر به میزان مناسبی وارد بدن می شوند.
حسینی تاکید کرد: در عین حال، مطالعات نشان می دهد که مصرف شیر و لبنیات، خطر بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد.
وی افزود: افرادی که مرتب شیر می نوشند به طور کلی رژیم غذایی سالم تری دارند اما خاصیت این نوشیدنی مفید به طور مستقیم به مغز می رسد.
این متخصص اظهار داشت: علاوه بر این که کلسیم که نقش اساسی در شکل گیری و استحکام استخوان ها و سلامت دندان ها دارد از مهم ترین ترکیبات موجود در شیر بوده که برای سالمندان بسیار مفید است.
حسینی خاطر نشان کرد: همچنین، فسفر که برای بسیاری از واکنش های شیمیایی بدن، فعال کردن آنزیم ها و در رشد و ترمیم بافتی موثر است، جزء املاح مهم موجود در شیر است.
وی تصریح کرد: سدیم و پتاسیم نیز که در تنظیم اسیدی و بازی بودن سلول های بدن نقش ایفا می کنند با مصرف شیر به میزان مناسبی وارد بدن می شوند.
حسینی تاکید کرد: در عین حال، مطالعات نشان می دهد که مصرف شیر و لبنیات، خطر بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد.