Maryam
متخصص بخش ادبیات
مصرف پروتئينهاي سالم براي حفظ سلامت قلب مفيد است
بررسيها همواره نشان داده است كه خوردن مقادير زيادي گوشت قرمز، گوشت فرآوري شده و فرآوردههاي لبني چرب خطر ابتلا به امراض قلبي را تشديد ميكند.
پژوهشگران تاكيد كردند: خوردن پروتئينهاي سالمتر خطر بروز بيماريهاي قلبي را كاهش ميدهد.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، غذاهاي غني از پروتئينهاي سالم شامل گوشت ماهي و مرغ هستند.
دكتر آرام برن اشتين محقق دانشكده بهداشت عمومي هاروارد در بوستون، در اين پژوهش تاكيد كردند: هرچه از مقدار مصرف گوشت قرمز در رژيم غذايي روزانه خود بكاهيد، سود بيشتري براي حفظ سلامتي شما خواهد داشت.
بررسيها همواره نشان داده است كه خوردن مقادير زيادي گوشت قرمز، گوشت فرآوري شده و فرآوردههاي لبني چرب خطر ابتلا به امراض قلبي را تشديد ميكند.
پژوهش جديد با هدف بررسي تاثير مصرف پروتئينهاي سالم روي سلامت قلب با تحقيق و مطالعه روي 84 هزار و 136 زن داوطلب در سنين 30 تا 55 سالگي و طي يك دوره 26 ساله انجام گرفته است.
به گزارش لايوساينس، محققان دريافتند: زناني كه در روز دو نوبت گوشت قرمز ميخورند، 30 درصد بيشتر به بيماريهاي قلبي و عروقي مبتلا ميشوند.
در اين پژوهش كه در مجله «گردش خون» به چاپ رسيده آمده است كه مصرف يك نوبت مغز خشكبار در روز 30 درصد، يك نوبت ماهي در روز 24 درصد، يك نوبت گوشت مرغ در روز 19 درصد و يك نوبت لبنيات كم چرب در روز 13 درصد خطر ابتلا به بيماري قلبي را كاهش ميدهد
بررسيها همواره نشان داده است كه خوردن مقادير زيادي گوشت قرمز، گوشت فرآوري شده و فرآوردههاي لبني چرب خطر ابتلا به امراض قلبي را تشديد ميكند.
پژوهشگران تاكيد كردند: خوردن پروتئينهاي سالمتر خطر بروز بيماريهاي قلبي را كاهش ميدهد.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، غذاهاي غني از پروتئينهاي سالم شامل گوشت ماهي و مرغ هستند.
دكتر آرام برن اشتين محقق دانشكده بهداشت عمومي هاروارد در بوستون، در اين پژوهش تاكيد كردند: هرچه از مقدار مصرف گوشت قرمز در رژيم غذايي روزانه خود بكاهيد، سود بيشتري براي حفظ سلامتي شما خواهد داشت.
بررسيها همواره نشان داده است كه خوردن مقادير زيادي گوشت قرمز، گوشت فرآوري شده و فرآوردههاي لبني چرب خطر ابتلا به امراض قلبي را تشديد ميكند.
پژوهش جديد با هدف بررسي تاثير مصرف پروتئينهاي سالم روي سلامت قلب با تحقيق و مطالعه روي 84 هزار و 136 زن داوطلب در سنين 30 تا 55 سالگي و طي يك دوره 26 ساله انجام گرفته است.
به گزارش لايوساينس، محققان دريافتند: زناني كه در روز دو نوبت گوشت قرمز ميخورند، 30 درصد بيشتر به بيماريهاي قلبي و عروقي مبتلا ميشوند.
در اين پژوهش كه در مجله «گردش خون» به چاپ رسيده آمده است كه مصرف يك نوبت مغز خشكبار در روز 30 درصد، يك نوبت ماهي در روز 24 درصد، يك نوبت گوشت مرغ در روز 19 درصد و يك نوبت لبنيات كم چرب در روز 13 درصد خطر ابتلا به بيماري قلبي را كاهش ميدهد