• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مظلومي: افسوس مي‌خورم چرا مقابل السد در تهران دفاعي بازي نكرديم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: افسوس مي‌خورم و مي‌گويم اي کاش در بازي رفت مقابل السد در تهران دفاعي بازي مي‌کرديم.

00030394.jpg

پرويز مظلومي درباره جلسه فني امروز با بازيکنان خاطرنشان کرد: اين جلسه در مورد بازي گذشته مقابل السد قطر و اشتباهاتي که در اين مسابقه داشتيم، بود. در مورد اشتباهات توضيحات لازم را داديم و به آنها گوشزد کرديم که النصر چه طور حريفي است و جنگ رواني را به خوبي بلد است. بازيکنان توجيه شدند تا روز چهارشنبه موفق از زمين بيرون بيايند.
وي درباره انتقادها به استقلال بابت عدم حفظ نتيجه گفت: خواسته من از بازيکنان همان بازي تهاجمي است که در زمين حريف توانستيم دو گل به ثمر برسانيم. من هميشه طرفدار بازي هجومي بودم و گفته‌ام حاضرم تيمم 4 گل بزند و اشکالي ندارد 3 گل بخورد اما انگار فراموش کرديم که در بازي با السد در زمين حريف بازي مي‌کرديم. آنها سراسيمه به دليل عقب افتادن حمله مي‌کردند و ما به ناچار عقب‌نشيني کرديم. شايد اين اشکال از من باشد که بايد به بازيکنانم کار دفاعي را گوشزد مي‌کردم اما فشار حريف ما را وادار کرد تا دفاع کنيم.
سرمربي استقلال در اين خصوص که اين تيم در بازي رفت در تهران مقابل السد قطر با همين مشکل روبرو شد عنوان کرد: در بازي رفت روي ضد حمله گل خورديم. استقلال لحظه‌اي عقب‌نشيني نکرد. اتفاقا افسوس مي‌خورم چرا در آن بازي دفاعي بازي نکرديم. اگر کمي حرفه‌اي‌تر بوديم و وقت را مي‌کشتيم مي‌توانستيم به سه امتياز دست پيدا کنيم.
مظلومي يادآور شد: اگر اين اتفاق حالت عکس داشت و عرب‌ها جلو بودند به راحتي وقت را مي‌کشتند. به هر حال من با بازيکنان صحبت کردم. از بزرگترهاي تيم خواستم در جريان مسابقه حواسشان به اين مسائل باشد. البته از بيرون هم بايد به بازيکنان القا شود. با اين حال ما بزرگترهايي در تيم داريم که در زمين مي‌توانند مربي باشند.
مظلومي در ادامه تصريح کرد: از هواداران مي‌خواهم به ورزشگاه بيايند و مي‌خواهم وارد حاشيه نشوند. چون خود عرب‌ها استاد اين کار هستند. فقط استقلال را تشويق کنند. پيروزي در اين مسابقه براي استقلال بسيار اهميت دارد.
وي درباره اينکه با وجود موقعيت خوب استقلال در ليگ هواداران اين تيم استقبال خوبي از بازي‌هاي آبي‌پوشان نمي‌کنند، گفت: اين موضوع بايد بررسي شود که چرا تماشاگران نمي‌آيند. ما هم در ليگ جايگاه خوبي داريم، هم در جام حذفي حضور داريم و در ليگ قهرمانان هم به حمايت‌شان نياز داريم. دو دربي رفت و برگشت را هم برده‌ايم. ديگر نمي‌دانم آنها چه مي‌خواهند و چرا به ورزشگاه نمي‌آيند؟ حتما بايد دنبال مسائل ديگري غير از فوتبال بود. البته هوادار استقلال هر موقع ما احساس نياز کرديم، به دادمان رسيده است.
سرمربي استقلال در پايان در خصوص اينکه براي فصل آينده آيا ليست خود را به باشگاه استقلال تحويل داده يا خير،‌ اظهار داشت: اکنون همه فکرم به بازي ليگ و جام حذفي است. اگر به باشگاه هم ليست داده باشم فعلا از لحاظ قانوني نمي‌توانيم مذاکره کنيم. در هر صورت ما مي‌خواهيم براي فصل بعد با توجه به زمان کافي که در اختيار داريم تيم خوبي ببنديم.

بالا