• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مظلومي: به هيچ وجه از جباري استفاده نمي‌كنم

mario8344

متخصص بخش
خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال گفت: به هيچ وجه قصد استفاده از جباري را ندارم زيرا حاضر نيستم تيم را فداي نظم و انضباط يك بازيكن كنم.

A1020427.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي در نشست مطبوعاتي پيش از بازي فردا با پرسپوليس عنوان كرد: هميشه شرايط اين بازي حساس بوده و قبل از آغاز ديدار نيز فشار و استرس زيادي روي بازيكنان وارد مي‌شود كه باعث مي‌شود مسائل تاكتيكي و فني به نحو احسن در زمين اجرا نشود. به همين دليل است كه بازي قدرتي بر مسائل فني غلبه مي‌كند.

سرمربي استقلال خاطرنشان كرد: تمام تلاش خودم را كرده‌ام تا اين فشار و استرس را از بازيكنان بيرون كنم و اميدوارم كه اين امر در بازي فردا محقق شود. به عنوان يك مربي توقع و آرزو دارم كه بازي فردا يك ديدار جذاب و تماشايي باشد.

وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا شكست در دربي آخرين حضورش در تيم استقلال خواهد بود يادآور شد: تاكنون چنين موضوعي را از سوي مسئولان باشگاه نشنيده‌ام. ما برابر النصر بازي خوبي انجام داديم و موقعيت‌هايي به دست آورديم كه متاسفانه نتوانستيم از آنها استفاده كنيم. در 20 دقيقه اول اين ديدار مي‌توانستيم 3 بر صفر پيروز شويم. استقلال خوب بازي مي‌كند اما نمي‌تواند نتيجه بگيرد. من به نيمكت چسبيده نيستم و تا زماني كه مسئولان باشگاه مرا بخواهند محكم و با نظم و انضباط به كار خود ادامه مي‌دهم.

مظلومي درباره حاشيه‌هاي به وجود آمده در تيم استقلال اظهار داشت: استقلال حاشيه‌اي ندارد بلكه برخي‌ رسانه‌ها دشمن استقلال هستند و در جهت حاشيه سازي براي ما فعاليت مي‌كنند. برخي با من و برخي ديگر با استقلال مشكل دارند و هميشه به دنبال مسائل حاشيه‌اي هستند. ما حاشيه‌اي نداريم و من هر بازيكني را بر اساس توانايي در تركيب تيم قرار مي‌دهم و همچنين با مسائل به وجود آمده در خارج از ميدان نيز برخورد مي‌كنم.

سرمربي استقلال در پاسخ به اين سؤال كه آيا اين تيم محتاط بازي خواهد كرد، يادآور شد، در دربي گذشته كه پرسپوليس‌ را شكست داديم روزنامه‌ها تيتر زدند، شهامت مظلومي باعث پيروزي شد. هر مربي بر طبق داشته‌هاي خود از تاكتيك مورد نظر استفاده مي‌كند. ما در برخي از بازي‌ها تدافعي بازي مي‌كنيم و با توجه به شرايط در برخي ديدارها نيز تهاجمي. اين داشته‌هاي تيم است كه شرايط را به وجود مي‌آورد.

وي افزود: تعويض‌ها و تغييرات با مشورت همكاران و كادر فني صورت مي‌گيرد اما حرف آخر را من مي‌زنم. اين درست نيست كه مي‌گويند استقلال پس از گل عقب مي‌كشد. ما بازي تهاجمي از خود به نمايش مي‌گذاريم و اگر جزء تيم‌هاي اول در رده گلزن‌ها نباشيم در رده‌هاي دوم و سوم جاي داريم. نمي‌دانم چگونه است كه برخي اوقات مرا با شهامت توصيف مي‌كنند و برخي اوقات با لقب ديگري نام مي‌برند.

وي درباره اظهار نظر سرمربي پرسپوليس مبني بر قضاوت داور تصريح كرد: من نمي دانم دايي چه حرفي زده است. ما بايد تمام تلاش خود را انجام دهيم و كمك كنيم تا داور ايراني بتواند سربلند از اين بازي بيرون آيد. در ديدارهايي كه به ضرر ما سوت زده شده اعتراض نكرده‌ايم. مثلا در بازي برابر سايپا كه پنالتي ما گرفته نشد و هيچ اعتراضي نكرديم. كار خود را انجام مي‌دهيم و توجهي هم به مسائل داوري نداريم. اميدوارم روز خوب داوري باشد و عدالت را رعايت كنند.

مظلومي خاطرنشان كرد: مسائل روحي و رواني در اين ديدار بسيار تاثير گذار است. ما در طول هفته به جزء انجام كارهاي تاكتيكي روي مسائل روحي بازيكنان كار كرديم و از روز سوم كه تمرينات خود را آغاز كرديم تمام اين شرايط را در نظر گرفتيم اما ناخودآگاه يك فشار و استرس بيروني قبل از آغاز بازي به بازيكنان وارد مي‌شود. دوستان و آشنايان و هواداران تيم با ارسال پيامك‌هاي خواستار پيروزي در اين ديدار هستند و اين خود فشار بر بازيكنان وارد مي‌كند.

وي افزود: فوتبال ما با بازي بارسلونا و رئال مادريد قابل قياس نيست. آنها از بچگي مسائل روحي برايشان حل شده و مي‌توانند اين مسائل را در بازي كنترل كنند اما ما نمي‌توانيم يك روزه اين مسائل را حل كنيم و اميدوار باشيم كه بازيكن فقط در زمين بازي خود را انجام دهد. در هر حال اميدوارم در بازي فردا فشار روحي و رواني، كمتر بر بازي تاثير بگذارد.

مظلومي درباره خط خوردن مجتبي جباري از ليست استقلال يادآور شد: من در گذشته حرف‌هاي خود را درباره جباري زده‌ام اما بار ديگر مي‌گويم كه او به علت مصاحبه‌هايش در اختيار كميته انضباطي قرار گرفت و كميته تصميم گرفت كه وي را جريمه كند. اخراج يك بازيكن در حيطه اختيارات من نيست و كميته انضباطي نيز تصميم گرفت كه با جريمه با او برخورد كند. او از سوم فروردين در تمرينات شركت كرد اما كادر فني تصميم مي‌گيرد كه چه بازيكني وارد ميدان شود. من به هيچ وجه قصد استفاده از جباري را ندارم زيرا حاضر نيستم تيم را فداي نظم و انضباط يك بازيكن كنم.

به گزارش فارس،‌ مظلومي ادامه داد: هر اتفاقي كه مي‌خواهد بيفتد رخ دهد اما در شرايط كنوني از جباري استفاده نمي‌كنم و او هم اكنون در اختيار بدنساز تيم است تا از شرايط بدني خارج نشود. در هيچ جاي دنيا بازيكن عليه باشگاه و كادر فني صحبت نمي‌كند و آنها را زير سؤال نمي‌برد. با نظم و انضباط كار خود را ادامه مي‌دهم حتي اگر در اين راه فدا شوم.

وي درباره قهر منصور پورحيدري از استقلال يادآور شد: همانطور كه خود پورحيدري تكذيب كرد هيچ مسئله‌اي وجود نداشت و او فقط پس از سفر عربستان كمي كسالت و نياز به استراحت داشت. قرار نيست هميشه سرپرست در تمرينات حضور داشته باشد، همان طور كه مي‌بينيد او در نشست امروز حضور داشت و هيچ مشكلي در اين زمينه وجود ندارد.

بالا