• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مظلومي : قبول دارم فوتبال دلچسبي نبود

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي استقلال گفت:راه‌آهني‌ها زورشان زياد بود و توانستند دو بازيکن تيم‌شان را ببخشند.
00006291.jpg

پرويز مظلومي پس از پيروزي يک بر صفر استقلال مقابل راه‌آهن از هفته سي‌ام ليگ برتر در نشست مطبوعاتي اظهار داشت: بازيکنانم شادابي لازم را نداشتند اما مهم 3 امتياز بود که به آن رسيديم. قبول دارم فوتبال دلچسبي نبود.

وي ادامه داد: شريفات، محروم و مجيدي، مصدوم بودند و اين موضوع باعث شد روي نيمکت بازيکن تهاجمي نداشته باشم. به همين خاطر تغيير تاکتيکي در تيم ايجاد نکردم.

سرمربي استقلال تأکيد کرد: بازيکنانم تلاش خود را کردند اما اگر دستم روي نيمکت پر بود فوتبال بهتري ارائه مي‌کرديم. از نتيجه راضي‌ام و اگر امتياز بازي‌هاي بعدي را هم بگيريم به صدر جدول صعود مي‌کنيم و بين دو تيم اول قرار مي‌گيريم. قبول دارم در حد ديدار با تراکتورسازي نبوديم اما از بازيکنانم تشکر مي‌کنم.

مظلومي در مورد اينکه راه‌آهني‌ها داوري را عليه تيم‌شان مي‌دانستند گفت:‌ از اين صحبت‌ها خسته‌ شديم. آن‌طور که آنها صادقي را زدند، اين بازيکن يک ماه خانه‌نشين شد. نمي‌دانم چرا هرکس بازي را واگذار مي‌کند اين حرف‌ها را مي‌زند. داوري را همه ديديم. بايد با داوري‌ها کنار بياييم. ما هميشه احترام داور را نگه مي‌داريم.

وي در مورد بخشش دو بازيکن راه‌آهن و اعتراض پورحيدري به اين موضوع گفت: آنها زورشان زياد بود و توانستند دو بازيکن تيم‌شان را ببخشند. اين در حالي بود که ما فکر نمي‌کرديم اين دو بازيکن بخشيده شوند و در آخرين لحظات از اين موضوع اطلاع پيدا کرديم. کميته انضباطي قرار بود يکشنبه در اين مورد تصميم بگيرد اما نمي‌دانم چه اتفاقي افتاد.

به گزارش فارس، پرويز مظلومي در اين لحظه با تعجب از خبرنگاران سؤال کرد پس چه افرادي پس از سوت پايان بازي پاس همدان و راه‌آهن داور را دنبال کردند؟ اين همه اعتراض و جار و جنجال را چه کساني به پا کردند و امروز مي‌بينيم که بازيکنان راه‌آهن بخشيده مي‌شوند. اگر خلاف مي‌کنيم بايد سر خلاف‌مان بايستيم.
سرمربي استقلال ادامه داد: دنبال اين موضوع نيستيم که از محروميت ديگر بازيکنان استفاده کنيم.

وي در پاسخ به سؤال ديگري که مسئولان کميته انضباطي اعلام کردند بخشش بازيکنان راه‌آهن به کسي ربطي ندارد، گفت: به ما هم ربطي ندارد و من تنها نظرم را گفتم. آنها گفتند تا اطلاع ثانوني محروم، ما هم در اين زمينه ذي‌نفع نبوديم. معتقدم کميته انضباطي بايد در اينگونه مسائل جدي‌تر باشد.

مظلومي تأکيد کرد: انصاري‌فرد آدم فرهنگي محسوب مي‌شود و من تلاش او را مي‌بينم اما بايد مقابل اشتباه بازيکنان جوان سخت‌گيري کرد تا در اين فوتبال آبروريزي نشود.

بالا