• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مظلومي: مي‌توانيم به عنوان تيم دوم صعود كنيم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي استقلال گفت: اگر از بازي در قطر يک امتياز بگيريم و النصر را شکست دهيم مي‌توانيم به عنوان تيم دوم صعود کنيم.

00006284.jpg

پرويز مظلومي در حاشيه تمرين امروز استقلال درباره بازي روز گذشته برابر پاختاکور عنوان کرد: شکست مقابل پاختاکور سخت بود. ما بر بازي تسلط داشتيم و از روي بي‌دقتي امتياز از دست داديم. گل‌هايي که خورديم غافلگير کننده بود. گل اول را در شرايط سختي خورديم و گل دوم را بلافاصله بعد از اخراج بازيکنان‌مان دريافت کرديم.
وي افزود: عمران زاده کار بچه‌گاني انجام داد. بازيکن بزرگ نبايد از اين کارها کند. اشتباه خودمان باعث شد که اين بازي را واگذار کنيم. ما حتي مي‌توانستيم از آنها مساوي را بگيريم. البته ما راضي به تساوي نبوديم و براي پيروزي به ميدان رفته بوديم اما مشکلاتي که پيش آمد باعث شد که به پيروزي نرسيم.
مظلومي ادامه داد: مربي حريف هم گفت که استقلال خوب بود اما چه فايده‌اي دارد که بازي خوب را ما انجام داديم ولي امتياز براي تيم ديگري شد. ما به 3 امتياز اين بازي خيلي اميدوار بوديم.
سرمربي استقلال در مورد اينکه به صعود به مرحله بعد اميدوار هست يا خير گفت: من به صعود همچنان اميدوارم. يک بازي در قطر و يک بازي در تهران داريم. اگر از بازي در قطر يک امتياز بگيريم و النصر را شکست دهيم مي‌توانيم به عنوان تيم دوم صعود کنيم.
وي درباره بي دقتي مهاجمان استقلال در مقابل پاختاکور گفت: پاختاکور توپي روي دروازه ما نداشت. بچه‌هاي ما سر سري گرفتند و فکر مي‌کردند بازي را برده‌اند و خيلي راحت مقابل دروازه‌ حريف توپ را از دست دادند. من فکر مي‌کنم در زدن ضربات آخر بايد بيشتر تمرين کنيم.
مظلومي در مورد ديدار با نفت آبادان اظهار داشت: من خودم آباداني هستم و احترام خاصي براي آنها قائلم اما با توجه به اينکه استقلال در کورس قهرماني است به 3 امتياز اين بازي نياز شديدي داريم.

بالا