• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

معجون زنجبیل هویج

ZahRa-Gh

متخصص بخش



زنجبیل، یكی از بهترین درمان های طبیعی برای حل مشکل سوءهاضمه، مشكلات گوارشی و حتی دفع سموم هنگام مصرف ناآگاهانه خوراك های فاسد یا مسموم است. تركیب زنجبیل معطر با هویج شیرین و خوش رنگ كه در تمام فصول در دسترس است.





91904_250.jpg


زنجبیل، یكی از بهترین درمان های طبیعی برای حل مشکل سوءهاضمه، مشكلات گوارشی و حتی دفع سموم هنگام مصرف ناآگاهانه خوراك های فاسد یا مسموم است. تركیب زنجبیل معطر با هویج شیرین و خوش رنگ كه در تمام فصول در دسترس است و آناناس لذیذ و دوست داشتنی، نوشیدنی مفید و گوارایی را برای روزهای گرم و طولانی تابستان به شما هدیه می دهد.

مواد لازم


  • برای 2 لیوان نوشیدنی (500 میلی لیتر):
  • آناناس متوسط: یك عدد
  • زنجبیل: 25 گرم
  • هویج متوسط: 4 عدد
  • یخ: به میزان لازم


روش تهیه:

1- آناناس را پوست كنده و خرد كنید. زنجبیل را نیز پوست بكنید. هویج را پوست بگیرید و سر و ته آن را زده و بشویید.

2- به وسیله آبمیوه گیری به ترتیب هویج، زنجبیل و آناناس را آب بگیرید. آبمیوه را هم بزنید تا مخلوط شود، سپس در لیوان یخ ریخته و آبمیوه را درون آن بریزید.

نکته تکمیلی

1- برای تشخیص آناناس رسیده، یكی، دو برگ از سر آن را با دست بكنید. اگر برگ آناناس به آسانی جدا شد یعنی میوه رسیده، در غیر این صورت سفت و ترش است.

2- مغز میان آناناس را جدا كرده و دور بریزید.

3- هنگام خرید هویج، هرگز هویج های بزرگ را انتخاب نكنید، زیرا آنها مقدار بیشتری كود شیمیایی جذب كرده اند و برای سلامت مضر هستند.
 
بالا