• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

معرفي 16 تيم حاضر در جام ملتهاي آسيا(2011)

South Boy

متخصص بخش فوتبال
معرفي 16 تيم حاضر در جام ملتهاي آسيا(2011)

در این بخش به معرفی تیم های حاضر میپردازم
 

South Boy

متخصص بخش فوتبال
16 تيم حاضر:
89806763260573580478.jpg

 

South Boy

متخصص بخش فوتبال
گروه A
af2979785deb.jpg



قطر​

e8eaf897c638.jpg


947bf06a885d.jpg

بازی ها:


17 دی --- ازبکستان --- استادیوم خلیفه
22 دی ------ چین ------ استادیوم خلیفه
26 دی ------- کویت ----- استادیوم الغرافه


رنکینگ جهانی: 114


نگاه کلی:

میزبان رقابت ها با انجام بازی های دوستانه ی فراوان خود را برای یکی از مهمترین تورنومنت های تاریخ این کشور آماده می کند.
برونو متسو (Bruno Metsu)، سرمربی فرانسوی آن ها، در مجموع از نتایج بازی های دوستانه ی تیم راضی به نظر می رسد و با توجه به دید مثبت خود به کیفیت تمیرنات تیم و توانایی های تاکتیی آن ها بازیکنانش را دعوت کرده است.
پس از برنده شدن در رقابت برای کسب میزبانی جام جهانی 2022، مهمترین هدف قطری ها در مسیر پیشرفت فوتبالی شان قهرمانی در برابر دیدگان تماشاگران خودی است.


چگونگی راه یابی:​


حضور اتوماتیک به عنوان میزبان رقابت ها



سرمربی و تاکتیک ها:

metsu_275.jpg

برونو متسو پس از رساندن تیم گمنام سنگال به جام جهانی 2002 برای خود نامی دست و پا کرده است. وی پس از عدم موفقیت جرج فوساتی (Jorge Fossati) اوروگوئه ای در راه رساندن قطر به جام جهانی 2010 جایگزین وی شد. با وجود زحمات بسیار قطری ها، آنها با ناامیدی مسابقات انتخابی جام جهانی را ترک کردند. اما تغییراتی که متسو در تیم داده است می تواند دوباره امیدها را زنده کند. البته صحبت درمورد رویکرد تاکتیکی قطری ها کمی مشکل است. زیرا متسو به عنوان مربی ای باتجربه تابحال تاکتیک های فراوانی را در تیمش پیاده کرده تا تیمش برای تورنومنت به آمادگی بیشتر برسد.


ستاره تیم:


سباستین سوریا (Sebastian Soria) بازیکن اوروگوئه ای الاصل این تیم با بازی های درخشان خود برای الریاضی قطرنام خود را بر سر زبان ها انداخته و به عنوان جادوگر خط حمله ی این تیم شناخته می شود. یک تمام کننده خوب، با قدرت سر زنی بالا که با قد 186 سانتی متری خود تهدیدی جدی برای مدافعان حریف به شمار می رود.
البته نمایش های اخیر سوریا انتقاداتی را نیز به همراه داشته است. این بازیکن 27 ساله اخیرا بیشتر مایل به پست هافبک توپ می زند تا بلکه تا حدودی از انتقادات علیه خود بکاهد.
45970_news.jpg

انتظارات هواداران:


بیشتر هواداران این تیم انتظار دارند که این تیم در مرحله ی گروهی با این حرفان نسبتا آسان، چندان با مشکل مواجه نشود. حتی تعدادی از هواداران خوش بین تیم (که احتمالا پس از کسب میزبانی جام جهانی 2022 به این زمره پیوسته اند.)، معتقدند که حداقل جایگاه این تیم مرحله ی نیمه نهایی است.


پیش بینی سایت گل:


باتوجه به نداشتن خط دفاعی باتجربه و مناسب، یک چهارم نهایی می تواند یک دستاورد عالی برای قطری ها باشد. البته تا حدودی هم به میزان امادگی سوریا و تدابیری که حریفان برای رویارویی با وی خواهند اندیشید بستگی دارد. موفقیت قطر بسیار وابسته به این بازیکن است. البته نباید تاثیر تماشاگران داخلی را نیز فراموش کرد.
 

South Boy

متخصص بخش فوتبال
گروه B


97935846158966134944.jpg

اردن


80362125919361252979.jpg



07308337955335640560.jpg

بازی ها:


19 دی ----------- ژاپن ------ استادیوم ملعب نادی
23 دی --- عربستان --- استادیوم الریان
27 دی ---------- سوریه ----- استادیوم ملعب نادی


رنکینگ جهانی: 104


نگاه کلی:


اردنی ها درحالی برای دومین بار در این جام حاضر می شوند که در سال 2004 و در اولین تجربه ی آسیایی خود در چین با محمود الجوهری سرمربی مصری خود تا مرحله ی یک چهارم نهایی بالا رفتند. اردنی ها پس از جدالی سرسخت در ضربات پنالتی مغلوب ژاپن قهرمان رقابت ها شدند.

باتوجه به ترکیب کم تجربه ی این تیم و حریفان گروهی قدری به نام های عربستان و ژاپن، اردنی ها از شانس بسیار کمی برای ادامه ی مسیر خود برخوردار خواهند بود.


چگونگی راه یابی:


با قرارگرفتن در گروهی با حضور حریفا صاحب نامی به نام ایران و دو تیم نسبتا ضعیف آسیای جنوبی شرقی یعنی تایلند و سنگاپور رقابتی سخت برای اردنی ها آغاز شد.
قبل از انتصاب عدنان حمد عراقی، اردنی ها در سه بازی به همراه نلو وینگادا (Nelo Vingada)ی پرتغالی تنها یک امتیاز کسب کردند. اما تغییراتی که مربی عراقی در تیم داد باعث شد تا النشامی (لقب تیم اردن و به معنی اقتصادی ها) با بردن ایران و سنگاپور در زمین خودی و تساوی در برابر تایلند در دور برگشت به عنوان تیم دوم راهی قطر شوند.



سرمربی و تاکتیک ها:


31721_news.jpg

بازیکن سابق تیم ملی عراق، عدنان حمد، پس از گذراندن دوره های مربیگری در اروپا و سابقه چهار بار سرمربیگری تیم ملی کشورش در چهار شرایط متفاوت (در سال های 200 تا 2001، 2002، 2004 و 2008) به مربی ای صاحب سبک تبدیل شده است که در سال 2004 به عنوان بهترین مربی قاره ی پهناور نیز انتخاب شد. طبیعی است که پس از موفقیت وی در رساندن اردنی ها به قطر تنها با 3 بازی انتظارات از وی بالا رفته باشد.


ستاره تیم:


fais2kasmatch6.jpg

در درون دروازه، عامر شفیع تجربه های بالایی از حضور در مسابقات سال 2004 در چین دارد که می تواند کمک زیادی به تیم کند. با وجود پیشنهادهای خوبی که پس از درخشش وی در آن سال از اروپا برایش وجود داشت، اما هرگز انتقالی صورت نپذیرفت.
البته باید منتظر حرکات مهاجم تیم الفیصلی، مؤید ابو کِشک نیز باشیم.


انتظارات هواداران:


بدلیل حضور جوانان بسیار در تیم انتظار زیادی از تیم نمی رود. در واقع راه یافتن به مرحله ی نهایی مسابقات در قطر در حالی که به نظر نمی رسید باتوجه به شرایط موجود در قعر جدول انتخابی به کار خود پایان دهند، نتیجه ای راضی کننده بود. باتوجه به کارنامه ی ژاپن و عربستان حریفان این تیم در مرحله ی گروهی هواداران بیشتر مضطرب به نظر می رسند تا خوش بین.


پیش بینی سایت گل:


باتوجه به حضور حریفان فوق الذکر در گروه B رقابت ها به نظر نمی رسد اردنی ها توانایی تکرار تاریخ را داشته باشند. حمد، سرمربی تیم، نیز به خوبی از این مساله آگاه بوده و چندین مهره ی جوان بسیار کم تجربه را در ترکیب خود استفاده می کند. در کل پیش بینی می شود گرفتن یک یا دو امتیاز از این گروه به نسبت مشکل برای اردنی ها موفقیتی به حساب آید.
 

South Boy

متخصص بخش فوتبال
گروه D


82324138880734881548.jpg

کره شمالی


67453620531286003243.jpg

بازی ها:


21 دی --- امارات --- استادیوم ملعب نادی
25 دی ---- ایران ---- استادیوم ملعب نادی
29 دی ---- عراق --------- استادیوم الریان


رنکینگ جهانی:108


نگاه کلی:


راه یابی دوباره به جام جهانی پس از 44 سال، شاید نشان دهنده این باشد که وضعیت برای کره ای ها بسیار خوشایند است. اما واقعیت این است که حذف زود هنگام در مرحله گروهی در آفریقای جنوبی مشکلاتی را در پیونگ یانگ بوجود آورد که حاصلآن اخراج سرمربی و تغییر شیوه بازی تیم ملی این کشور بود.

بازی خوب با وجود شکست 2-1 کره ای ها در برابر برزیل در ژوهانسبورگ امیدهای بسیاری را برای مردم این کشور زنده کرد. اما شکست سنگین 6 روز بعد در کیپ تاون تمامی ان امیدها را نقش بر آب کرد. جام ملت های آسیا 2011 می تواند برای «اسب های پرنده» سکوی پرتابی باشد تا از زیر فشار انتقادات پس از شکست 7-0 به پرتغال بیرون آمده و دوباره به اعتماد به نفس لازم برسند.


چگونگی راه یابی:


ضعیف ترین نتیجه تاریخ کره شمالی در انتخابی های جام ملت ها در این دوره حاصل شد. کره ای ها در بین 27 تیم، رتبه 24م را بدست آورده و از حضور در مرحله ی انتخابی بازماندند.
اما قهرمانی در «جام مبارزان فوتبال آسیا (AFC Challenge Cup)» در فوریه 2010 حضور اتوماتیک آنها در قطر را باعث شد. کره ای ها در این مسابقات نتایج فوق العاده ای از جمله پیروزی 5-0 در برابر میانمار کسب کردند. با این وجود این ضربات پنالتی بود که قهرمانی کره ای ها را در این دوره از مسابقات مشخص کرد



سرمربی و تاکتیک ها:


Kim-Jong-hun.jpg

پس از اینکه کیم جونگ-هون (Kim Jong-Hun) سرمربی کره ای ها در آفریقای جنوبی بدلیل حذف در مرحله گروهی با بی رحمی کره ای ها از کار برکنار شد، جو تونگ-سوپ (Jo Tong-Sop) برای این سمت انتخاب شد.
کره ای ها پس از جام جهانی تابه حال، در 8 بازی به میدان رفته اند که حاصل انه ها 4 برد، 3 تساوی و تنها یک شکست در برابر کویت بوده است.
سیستم بازی کره ای ها تک مهاجمی و استفاده از دفاع فشرده است.


ستاره تیم:


JongTaeSe_2452312.jpg

یکی از مشهورترین بازیکنان کره شمالی جونگ تائه-سه (Jong Tae-Se) است که با گریه کردن در هنگام پخش سرود ملی کشورش پیش از آغاز بازی با برزیل، یکی از به یاد ماندنی ترین صحنه های جام جهانی اخیر را رقم زد.
تائه-سه از تنها بازیکنان کره شمالی است که تجربه بازی در خارج از کشور را دارد. وی پس از جام جهانی از کاوازاکی فرونتال جدا شده و به تیم بوخوم در بوندسلیگا 2 پیوست و تا به اینجای، فصل خوبی را پشت سر گذاشته است.
از دیگر بازیکنان قابل توجه این تیم می توان به پاک نام-چول (Pak Nam-Chol) دفاع وسط جوان آنها اشاره کرد که همه کاره تیم در آفریقای جنوبی بود.


انتظارات هواداران:


به دلیل نتایج خوب کره شمالی در مرحله انتخابی جام جهانی، هوادارن این تیم همچنان به کسب نتایج خوب در جاکم ملت ها امیدوارند. کمی تلاش بیشتر از سوی کادر فنی و بازیکنان می تواند انها را به مرحله حذفی برساند.
نکته جالب توجه برخورد دوباره کره ای ها به دو تیم ایران و امارات است که پیش از این در مرحله انتخابی جام جهانی نیز با انها هم گروه بودند. یک تساوی خانگی و باخت خارج از خانه از نتایج کسب شده کره ای ها در برابر ایران در انتخابی جام جهانی بود. این در حالی است که هر دو بازی آنها با امارات به نفع شان به پایان رسید.
بازی برابر ایران می تواند بسیار مهم و تعیین کننده باشد. نتیجه خوب در این بازی می تواند کره ای ها را به صدر جدول برساند. البته نباید از عراق پر امید و مدافع عنوان قهرمانی نیز به آسانی گذر کرد.


پیش بینی سایت گل:


رسیدن به مقام دوم گروه برای کره ای ها چندان سخت به نظر نمی رسد. انها سابقه خوبی از بازی در غرب آسیا دارند. با توجه به اینکه امارات نمی تواند چندان برای تیم های این گروه مشکل ساز باشد، یک تساوی در برابر ایران می تواند جایگاه دوم گروه را برای کره ای ها به ارمغان بیاورد.
 

South Boy

متخصص بخش فوتبال
گروه C


02388068468700877450.jpg

کره جنوبی


49196897126904326629.jpg



62320363529421247735.jpg



بازی ها:


20 دی ---- بحرین ---- استادیوم الغرافه
24 دی --- استرالیا --- استادیوم الغرافه
28 دی ----- هند ----- استادیوم الغرافه


رنکینگ جهانی: 47


نگاه کلی:


دوران طلایی کره ای ها پس از میزبانی مشترک جام جهانی 2002 و صعود به یاد ماندنی «ببرهای آسیا» به نیمه نهایی آغاز شد. اکنون بازیکنان جووانی نظیر لی چونگ-یونگ (Lee Chung-Yong) (بولتون، 22 ساله)، کی سونگ-یئونگ (Ki Sung-Yueng) (سلتیک، 21 ساله) و سون هئونگ-مین (Son Heung-Min) (هامبورگ، 18 ساله) که جای بسیاری از ستاره های آن نسل به یاد ماندنی را پر کرده اند، می خواهند قهرمانی را برای کشور خود به ارمغان بیاورند.

به نظر می رسد لیست بلند بالایی از جوانان جویای نام آسیایی مانند کو جا-چول (Koo Ja-Chul) (ججو یونایتد، 21 ساله)، یون بیتگارام (Yun Bitgaram) (جئونگنام، 20 ساله)، هونگ جونگ-هو (Hong Jung-Ho) (ججو یونایتد، 21 ساله)، لی سئونگ-ریول (Lee Seung-Ryul) (اف. سی. سئول، 21 ساله)، جی دونگ-وون (Ji Dong-Won) (چو نام دراگونز، 19 ساله) و کیم بو-کیونگ (Kim Bo-Kyung) (اوریتاترینیتا، 21 ساله) در کره جنوبی وجود دارند.

با 7 حضور پیاپی در جام های جهانی اکنون کره ای ها به یکی از قدرت های بزرگ قاره ی پهناور تبدیل شده اند ولی موضوع در جام مل ها کمی متفاوت است. آخرین قهرمانی «ببرهای آسیا» در جام ملت ها به حدود 5 دهه ی پیش یعنی سال 1960 بازمیگردد. آنها همچنین 3 نایب قهرمانی در دوره های مختلف (19702، 1980 و 1988) نیز در کارنامه ی خود دارند.


چگونگی راه یابی:


حضور اتوماتیک به عنوان تیم سوم جام ملت های 2007



سرمربی و تاکتیک ها:


cho_kwang_rae_3x2_02.jpg


چو کوانگ-رائه (Cho Kwang-Rae) پس از جام جهانی 2010 برای این سمت انتخاب شد. دوران یازیگری چو به عنوان بازیساز و ستاره ی به اواسط دهه ی 1970 و اوایل دهه ی 1980 بازمی گردد.پس از اینکه وی در سال 1987 بازنشسته شد، به عنوان دستیار در تیم دائوو رویالز (Daewu Royals) مشغول به کار شد و پس از مدتی در تیم آن یانگ ال. جی. (Anyang LG) (اف. سی. سئول سابق) به عنوان سرمربی کار خود را اغاز کرد. پس از آن دوره هایی را نیز اف. سی. سئول و جئونگنام گذراند. در سال 2000 موفق شد تیم آن یانگ را به سومین مقام قهرمانی آنها در کی-لیگ (K-League، لیگ برتر کره جنوبی) برساند.
موفقیت این تیم بیشتر به دلیل سیستم هجومی و مبتنی بر پاس های پیاپی ای بود که وی برپا کرده بود. سیستم مورد علاقه ی چو 3-4-3 به همراه یک بازیساز اصلی در میانه ی زمین است. لی چونگ-یونگ بازیکن باشگاه بولتون سبک آقای چو را «جور وا جور» توصیف کرده است. البته بازیکنان بسیاری نیز بوده اند که تابحال نتوانسته اند خود را با سبک سرمربی جدید تیم هماهنگ کنند.


ستاره تیم:


24018236585428859938.jpg

به جز ستاره های جوان و جویای نام بسیاری که کره ای با خود به قطر خواهند برد، ستاره ی اصلی این تیم کسی نیست جز پارک جی-سونگ (Park Ji-Sung) کاپیتان تیم، یکی از بازیکنان تابت منچستر یونایتد در طی فصول اخیر و با سابقه ی 94 بازی ملی. پارک بیشترین تاثیر را در حضور کره ای ها در بین 16 تیم نهایی در آفریقای جنوبی داشت. همچنین وی تنها بازیکن کره ای است که موفق شده در سه جام جهانی متفاوت گلزنی کند.
وی جام سال 2007 را به دلیل مصدومیت از دست داد اما امسال در قطر نگاه همه ی کره ای ها به کاپیتان باتجربه ی تیم است تا طلسم 50 ساله ی تیم در این مسابقات را شکسته و جام را به خانه بیاورد.

از دیگر بازیکنان تاثیر گذار تیم می توان به مهاجم جوان موناکو، پارک چو-یونگ (Park Chu-Young)، لی چونگ-پونگ از بولتون، هافبک تیم سلتیک کی سونگ-یئونگ و مدافع کهنه کار آنها لی یونگ-پیو (Lee Young-Pyo) اشاره کرد.


انتظارات هواداران:


باتوجه به انتظار بالای هواداران مبنی بر بازگشت به خانه با جام، هر نتیجه ای کمتر از حضور در نیمه نهایی فاجعه ای بزرگ محسوب می شود.


پیش بینی سایت گل:


بدون شک کره ای ها به همراه کشورهایی نظیر ژاپن، استرالیا، عربستان سعودی و ایران از مدعیان اصلی جام به شمار می روند. استرالیا اولین حریف اصلی آنها در مرحله ی گروهی است که بازی رو در روی آنها صدر نشین گروه را مشخص خواهد کرد. پس از صعود نیز باید با یکی از تیم های گروه D در یک چهارم نهایی روبرو شوند که شامل عراق، مدافع عنوان قهرمانی، کره شمالی، همسایه و حریف دیرینه ی آنها، ایران مدعی و یا امارات متحده ی عربی روبرو شوند. البته کره ای ها بدشان نمی آید که با ایران روبرو نشوند؛ زیرا معمولا در برابر آنها با مشکل مواجه می شوند.
درصورت اینکه ببرها از جمع 8 تیم جان سالم به در برند، به نظر کار آسان تری در مرحله ی بعد خواهند داشت که می توان آنها را به عنوان یکی از فینالیست های این دوره از مسابقات شناخت.
 

South Boy

متخصص بخش فوتبال
گروه D


71408717007586958652.jpg


امارات متحده عربی​


98708744308337245281.jpg



29350332756620230815.jpg


بازی ها:


21 دی --- کره شمالی --- استادیوم ملعب نادی
25 دی --- عراق --------- استادیوم الریان
29 دی ------- ایران ------- استادیوم ملعب نادی

رنکینگ جهانی: 105



نگاه کلی:


اماراتی ها که همواره حریفان سرسختی برای تیم های روبروشان بوده اند، از 1980 تا به حال تنها در سال 2000 به این مسابقات راه نیافته اند.
تنها حضور اماراتی ها در جام جهانی به 1990 ایتالیا بازمیگردد که به عنوان مهمترین دستاورد تاریخ فوتبال این کشور به همراه قهرمانی در مسابقات جام کشورهای حاشیه خلیج فارس در سال 2007 محسوب می شود.

برگزاری جام جهانی باشگاه ها در ابوظبی در دو سال اخیر و انتفال فابیو کاناوارو به باشگاه الاهلی نشان می دهد که اماراتی ها تا حد بسیاری در پی جذب توجه مردم جهان به سوی خود می باشد.


چگونگی راه یابی:


صدرنشینی در گروهی که به دلیل صعود مستقیم زود هنگام هند به قطر (به دلیل قهرمانی در جام مبارزان فوتبال آسیا (AFC Challenge Cup) در سال 2008) شامل تنها 3 تیم امارات، ازبکستان و مالزی بود. پیروزی 5-0 «سفید ها» در کوالالامپور در برابر مالزی و برد دقیقه ی 93 در دبی باعث شد که با وجود باخت 3-1 در زمین حریف و برد با همین نتیجه در زمین خودی در برابر ازبکستان، این امارات باشد که با گل زده بیشتر بالاتر از ازبک ها و به عنوان تیم اول به قطر راه یابد.



سرمربی و تاکتیک ها:

250px-Sre%C4%8Dko_Katanec.jpg


سرکو کاتانیک (Srecko Katanec) که با رساندن تیم ملی اسلوونی به یورو 2000 و جام جهانی 2002 به مربی ای صاحب نام تبدیل شده است، از سال 2009 هدایت «سفیدها» را بر عهره گرفته است. اماراتی ها تحت مربیگری کاتانیک موفق شدند تا نیمه نهایی جام کشورهای حاشیه خلیج فارس پیش روند. این در حالی بود که لیست بلند بالایی از مصدومان پیش روی کاتانیک بود. اما توانایی فوق العاده ی بازی خوانی مربی 47 ساله و نظمی که وی در تیم پیاده کرده بود باعث شد تا اماراتی ها حضوری متفاوت را در این جام تجربه کنند.


ستاره تیم:


20712787_images1351878_Ismail-Matar_s.jpg

اسماعیل مطر 27 ساله که مدت زیادی است به عنوان بهترین بازیکن این تیم شناخته می شود، در قطر نیز خط حمله تیم را رهبری خواهد کرد. توانایی های بالای وی در گل سازی و گلزنی باعث شده تا خیال اماراتی ها از بابت یک بازیساز با کیفیت راحت باشد. بدون شک وی خطری جدی برای مدافعان حرفان در قطر خواهد بود.

ماجد ناصر دروازه بان اماراتی ها در جام کشورهای حاشیه خلیج فارس عالی ظاهر شد. همچنین نباید فراموش کرد که احمد خلیل مهاجم 19 ساله این تیم نیز در سال 2009 به عنوان بهترین بازیکن جوان قاره ی آسیا انتخاب شده است.


انتظارات هواداران:


نمایش خوب تیم المپیک امارات در مسابقات آسیایی اخیر (که در آن به مدال نقره دست یافتند.) و همچنین نتایج خوب تیم بزرگسالان این کشور در جام کشورهای حاشیه خلیج فارس، انتظارات را از اماراتی ها تا حد زیادی بالا برده است. اما هواداران باید توجه داشته باشند که سطح کیفی جام ملت ها بسیار متفاوت با دو جام قبلی است.
هواداران اماراتی منتظر تماشای ادامه روند پیشرفت سطح فوتبال کشور در سطح بالاتر قاره یعنی در قطر 2011 هستند.


پیش بینی سایت گل:


باتوجه به قرعه ای که اماراتی ها با آن روبرو شده اند، شاید بتوان خروج زود هنگام احتمالی آنها را به پای قرار گرفتن در گروه مرگ رقابت ها با حضور عراق، کره شمالی و ایران گذاشت. بنابراین اماراتی ها باید منتظر هرگونه لغزش از سوی هر کدام از کشورهای هم دین خود یعنی عراق و ایران باشند تا بلکه بتوانند خود را در مرحله ی یک چهارم نهایی ببینند.
عراقی ها در هر 5 بازی رو در روی قبلی دو تیم مغلوب شاگردان کاتانیک شده اند. اما وضعیت در مورد ایران بسیار متفاوت است.
 

South Boy

متخصص بخش فوتبال
گروه A


94506057846530181629.jpg


ازبکستان


13091317841327964486.jpg


91258620959105564863.jpg

بازی ها:


17 دی ---- قطر ---- استادیوم خلیفه
22 دی --- کویت --- استادیوم الغرافه
26 دی --- چین --- استادیوم الغرافه


رنکینگ جهانی: 109



نگاه کلی:


پس از حضور پیاپی در یک چهارم نهایی چند دوره گذشته، ازبک ها خود را برای شگفتی سازی در قطر آماده می کنند.
با توجه به قرعه ای که «گرگ های سفید» با آن روبرو شده اند، صعود از گروهی با حضور میزبان، کویت و چین برای تیمی که اولین بازی رسمی بین المملی اش را در 1992 و پس از فروپاشی شوروی سابق انجام داد، چندان مشکل به نظر نمی رسد.


چگونگی راه یابی:


پس از قهرمانی هند در «جام مبارزان کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC Challenge Cup)»، این تیم به طور مستقیم به این مسابقات راه یافت. بنابراین ازبک ها تنها امارات و مالزی را برای رقابت پیش رو داشتند. باخت خارج از خانه برابر امارات و دو برد 3-1 در برابر مالزی به همراه برد 1-0 در خانه برابر امارات، این تیم را در نهایت در مکان دوم جدول (با گل زده کمتر نسبت به امارات) قرار داد.



سرمربی و تاکتیک ها:


Abramov.jpg

وادیم آبراموف (Vadim Abramov) سرمربی ای که بیشتر به دلیل پرورش بازیکن سابق ملی مشهوری به نام میرجلال قاسیموف (Mirjalol Qosimov) در این کشور مشهور است، در ماه آوریل 2010 و در حالی که تیم پاختاکور تاشکند وی با 7 امتیاز در صدر جدول بود، به عنوان سرمربی تیم انتخاب شد. وی همچنین سابقه ی سرمربی گری بونیادکور و تیم المپیک این کشور را نیز دارد، به عنوان یک مدیر و سرمربی خوب ملی برای ازبک ها شناخته شده است.


ستاره تیم:


37069784323794347459.jpg


سرور جیپاروف (Server Djeparov) بازیکن سال 2008 آسیا پس از پشت سر گذاشتن یک سال موفق در باشگاه اف. سی. سئول پا به این رقابت ها می گذارد. کسی که این تیم را در گرفتن قهرمانی لیگ و جام حذفی بسیار کمک کرد. وی کاپیتان و سلاح اصلی ازبکستان در این رقابت ها است. جیپاروف با استعداد در پاس های کوتاه در مقابل مدافعان و ضربات آزاد، خطری جدی برای حریفان است.
البته از ماکسیم شاتسکیخ (Maksim Shatskikh) بهترین گلزن آنها در عرصه ملی نیز نباید گذشت. وی به همراه زوج خود در خط حمله، الکساندر گینریخ (Alexander Geynrikh)، با مهارت بالای گلزنی شان حریفان را به زانو در می آورند.


انتظارات هواداران:


پس از نمایش خوب ازبک ها در انتخابی جام جهانی 2010، نگاه های فراوانی به خصوص از داخل کشور به سوی آنها معطوف شد. ازبک ها در مرحله ی سوم مسابقات انتخابی با قرار گرفتن در رده ی نخست، بالاتر از عربستان، به مرحله پایانی مسابقات انتخابی راه یافتند. اما در این مرحله با قرار گرفتن در رده پنجم از راه یابی به آفریقای جنوبی بازماندند. انتساب آبراموف نشان می دهد که ازبک ها فکرهایی برای رقابت های پیش رو در سر دارند.


پیش بینی سایت گل:


پیش بینی می شود که صعود از گروه چندان برایشان مشکل نباشد. اما حضور دوباره در یک چهارم نهایی بیشتر بستگی به میزان هماهنگی سه عنصر هجومی تیم یعنی جیپاروف، شاتسکیخ و گینریخ دارد. ضعف های دفاعی این تیم به احتمال زیاد در برابر حریفان بزرگتر می تواند مشکل ساز خواهد شد.
 

South Boy

متخصص بخش فوتبال
گروه B


22015840164493825713.jpg

ژاپن


55957052170797710404.jpg



27922538253231016179.jpg


بازی ها:


19 دی ----------- اردن ----- استادیوم ملعب نادی
23 دی --- سوریه ---- استادیوم الریان
27 دی -------- عربستان --- استادیوم ملعب نادی


رنکینگ جهانی: 29



نگاه کلی:


صعود به نیمه نهایی رقابت ها می تواند نشان دهنده ادامه روند خوب «سامورایی های آبی» پس از عملکرد قابل قبولشان در آفریقای جنوبی باشد.
بردهای خانگی در برابر آرژانتین و پاراگوئه و تساوی با کره جنوبی در سئول نشان داد که ژاپنی ها برای قهرمانی پای به قطر خواهند گذاشت.


چگونگی راه یابی:


با 5 برد و یک باخت 1-0 خارج از خانه برابر بحرین از مجموع 6 بازی و در حالی که هنگ کنگ را 6-0 در خانه و 4-0 در خارج از خانه در هم کوبیدند، بلیط قطر را برای خود رزرو کردند.

سرمربی و تاکتیک ها:


64156949489620922530.jpg


برای ادامه ی روند رو به رشدی که تاکشی اوکادا (Takeshi Okada) در آفریقای جنوبی آغاز کرده بود، فدراسیون ژاپن تصمیم گرفت با توجه به پایان قرارداد اوکادا پس از پایان جام جهانی برای بالا بردن سطح کیفی فوتبال ژاپن از مربی ای صاحب نام استفاده کند. پس از کش و قوس های فراوان آلبرتو زاکه رونی (Alberto Zaccheroni) ایتالیایی به عنوان سرمربی تیم معرفی شد. اما رسانه ها و مردم از حضور این سرمربی بر روی نیمکت تیم ناراضی بودند.

حتی برد 1-0 خانگی در برابر آرژانتین نیز منتقدان را که انتظار حضور مربی ای با اندیشه های هجومی بیشتر داشتند راضی نکرد تا اینکه بالاخره زاکه رونی تصمیم گرفت اعتقادات تدافعی خود را کنار گذاشته و ترکیب تیم را هجومی تر کند. در مجموع باید گفت که ژاپنی ها با توپ پر به قطر خواهند آمد.


ستاره تیم:


Shinji-Kagawa-006.jpg


شینجی کاگاوا (Shinji Kagawa) با گل های خود برای بورسیا دورتموند نام خود را در بوندسلیگا بر سر زبان ها انداخته است و به یکی از امیدهای جدید ژاپنی ها بدل شده است. اما با وجود توانایی های گلزنی این بازیکن، وی در لیست 23 نفره نهایی اوکادا برای سفر به آفریقای جنوبی جایی نداشت.
شگفت انگیز است که سال گذشته این بازیکن 21 ساله در لیگ دسته 2 ژاپن توپ می زد و پس از یک سال به ستاره این روزهای بوندسلیگا بدل شده است.

attachment.php

دیگر ستاره تیم که نیاز به معرفی ندارد هافبک زسکا موسکو، کیسوکه هوندا (Keisuke Honda) است که یکی از ستارگان بی چون و چرای آفریقای جنوبی بود.


انتظارات هواداران:


به سه عنوان قهرمای در کارنامه، ژاپنی ها به هماره عربستان سعودی و ایران پر افتخارترین تیم این جام هستند. پس حسرت جام چندان برای زاپنی ها مدنظر نیست. با این وجود باخت در نیمه نهایی دوره قبل چندان به مذاق هواداران آنها خوش نیامد.
قهرمانی برای یاران زاکه رونی تنها راه پایان حرف و حدیث هاست. اما در کل حضور در نیمه نهایی کمترین انتظار هواداران از این تیم است.


پیش بینی سایت گل:


بر روی کاغذ، احتمالا زاپن قدرتمندترین تیم جام با حضور ستارگان شاغل در اروپای فراوان است.
آزمون اصلی برای آنها بازی رو در رو با عربستان است. در یک چهارم نهایی کار به نسبت آسان تری نسبت به نیمه نهایی دارند که به احتمال زیاد به کره جنوبی یا استرالیا برحورد می کنند. با بازیکنانی که زاکه رونی دعوت کرده و فشاری که از سوی فدراسیون ژاپن بر روی آنها است، قهرمانی چندان دور از دسترس نیست.
 

South Boy

متخصص بخش فوتبال
گروه C


16706406295239817045.jpg

بحرین


02270582034403793886.jpg



71731510111951566987.jpg

بازی ها:


20 دی --- کره جنوبی --- استادیوم الغرافه
24 دی ------- هند ------ استادیوم السد
28 دی ---- اسـترالیا ---- استادیوم السد


رنکینگ جهانی: 93



نگاه کلی:


یکی از کشورهای آسیایی ای که در سال های اخیر پیشرفت محسوسی در عرصه فوتبال داشته، بحرین است. لیگ فوتبال این کشور شاید در مقایسه با کی-لیگ کره جنوبی و جی-لیگ ژاپن در سطح پایین تری قرار بگیرد؛ اما ظاهر شدن چند استعداد جدید و باکیفیت از این لیگ در سال های اخیر نشان داده که این لیگ روند رو به رشد قابل توجه ای داشته است.

حاضر شدن در سمین جام ملت های پیاپی برای کشوری که در صدد پیشرفت بیشتر است، نشانه ای خوشحال کننده می باشد. بازی های خوب تیم در این رقابت ها می تواند به نشانه های مثبت آنها بیافزاید که رحمات کشیده شده در سال های گذشته به ثمر نشسته اند.

پس از ناکامی در رسیدن به آفریقای جنوبی در آخرین لحظات و از دست دادن یک سرمربی باتجربه جهانی، مصدومیت بازیکنان نیز مزید بر علت شد تا بحرینی ها نتایج ناامید کننده ای در مسابقات کشورهای حاشیه خلیج فارس کسب کنند.


چگونگی راه یابی:


با 4 برد - شامل 2 برد مقتدرانه برابر هنگ کنگ - و 2 باخت خارج از خانه در برابر ژاپن و یمن در رتبه دوم گروه A مرحله ی انتخابی قرار گرفته و راهی قطر شدند.
برد ارزشمند خانگی که برابر حریف قدرتمند خود، ژاپن، بدست بدست آورند، بیشترین تاثیر را در صعود «قرمزها» به قطر داشت.



سرمربی و تاکتیک ها:

salman_sherida.jpg


سلمان شریدا، ملی پوش سابق بحرینی و کم تجربه در شرایطی بحرانی، در حالی جانشین جوزف هیکرزبرگر (Josef Hickersberger) شد که تنها چند روز تا آغاز مسابقات کشورهای حاشیه خلیج فارس باقی مانده بود. اعتقاد به استفاده از تک مهاجم به همراه دفاع فشرده از تاکتیک های مورد توجه این سرمربی است.


ستاره تیم:


images


جایسی جان این روزها در 25 سالگی در دوران اوج خود به سر می برد. وی در حال حاضر در لیگ ترکیه توپ می زند و قادر است با تکنیک هایی که بکار می برد شما را به وجد بیاورد. قدرت بدنی وی به احتمال زیاد در برابر تیم های بزرگتر به کمک بحرینی ها خواهد آمد.

از دیگر بازیکنان قابل توجه تیم می توان به هافبک آنها، عبدلله فتای و همچنین کاپیتان باتجربه آنها که سابقه بازی در اروپا را نیز دارد، سلمان عیسی، اشاره کرد. کسی که گل برتری بحرینی ها در برابر ژاپن را در مسابقات انتخابی به ثمر رساند.


انتظارات هواداران:


اکثریت قریب به اتفاق بحرینی ها نسبت به نتایجی که قرار است در جام ملت های آسیا بدست آید، تا حدودی بدبین هستند. البته به نظر می رسد این مساله بیشتر به کم تجربگی شریدا بازمی گردد که نتوانسته است در مردم و بازیکنان اعتماد به نفس ایجاد کند.
از بدو ورود شریدا به تیم، فرآیند اماده سازی تیم با تعداد بسیاری مصدوم آغاز شد. در حالی که جایگزین مناسبی برای انها وجود نداشت. عملکرد نامطلوب بحرینی ها در مسابقات کشورهای حاشیه خلیج فارس (جایی که بحرینی ها در گروهی شامل امارات متحده عربی، عراق و عمان ، تنها توانستند 1 امتیاز کسب کنند.) نیز نشان دهنده ی مشکلات بسیار آنها بود.


پیش بینی سایت گل:


بسیار مشکل است اگر از بحرینی ها انتظار عملکرد خوب و صعود به مراحل بالاتر در این جام را داشته باشیم. اما شرایط کنونی بی شباهت به شرایط تیم در سال 2004 نیست که آنها موفق شدند تا نیمه نهایی مسابقات در چین پیش بروند. خلاصه اینکه تا به حال بحرینی ها نشان داده اند که همواره در تورنومنت های مهم فراتر از حد انتظار ظاهر می شوند. هرچند این بار باوجود هم گروه های قدرتمندی همچون کره جنوبی و استرالیا، حضور در یک چهارم نهایی برای بحرینی ها تا حدودی دور از دسترس به نظر می رسد.
 

South Boy

متخصص بخش فوتبال
گروه A


24103336578253348757.jpg

چین


84391111362142641489.jpg


67129834365091074702.jpg

بازی ها:


18 دی ----- کویت ----- استادیوم الغرافه
22 دی ------ قطر ------ استادیوم خلیفه
26 دی --- ازبکستان --- استادیوم الغرافه



رنکینگ جهانی: 87



نگاه کلی:


فوتبال چین دیگر به زخمی برای مردم محلی انجا تبدیل شده است. مدت هاست که این کشور به دنبال استعدادهای قابل توجه در فوتبال است تا نتایج آبرومندانه ای در سطح جهانی کسب کند.
روند بازسازی پایه های فوتبال این کشور از سال 2010 آغاز شد. اما متاسفانه چندی پیش تعدادی از اعضای رسمی فدراسیون فوتبال چین (CFA)، به همراه تعدادی داور، باشگاه دار و حتی بازیکنان سابق این کشور به دلیل تبانی و فساد مالی به زندان افتادند. بدست آوردن چند نتیجه قابل قبول در قطر می تواند مرهمی بر زخم های فوتبال چین باشد.


چگونگی راه یابی:


چین در مرحله انتخابی در گروهی با حضور سوریه، ویتنام و لبنان قرار گرفته بود. گروه سختی به نظر نمی آمد. با شکست 3-2 ای که در 14 ژانویه 2009 در زمین سوریه متحمل شدند، انتقادات علیه سرمربی تیم بالا گرفت. اما یک هفته ی بعد که چینی ها با 6 گل ویتنام را بدرقه کردند، انتقادات تا حد زیادی کاهش یافت و همین مساله به انها کمک کرد تا با 4 برد، یک تساوی و همان یک باخت در مجموع 6 بازی در مقام دوم گروه D، پایین تر از سوریه قرار گرفته و راهی قطر شوند.



سرمربی و تاکتیک ها:

49880_news.jpg

جائو هانگبو (Gao Hongbo) مهاجم باهوش سابق تیم ملی چین، هم اکنون به مربی ای امتحان پس داده و بلند پرواز بدل شده است. این مربی 44 ساله یک تکنیسین تحصیل کرده است که واقعا جای تاسف دارد که در یکی از دوران ناخوشایند فوتبال چین به این سمت نهاده شده است. نقطه قوت جائو، ذهن باز و سن پایین وی و نقطه ضعفش کمبود تجربه در سطح ملی است.
وی اعتقاد به استفاده از سیستم 1-5-4 دارد. تک مهاجم تیممعمولا جائو لین (Gao Lin) یا هان پنگ (Han Peng) است. در دفاع وسط نیز تا به اینجا از دوو وی (Du Wei) و فنگ زیائوتینگ (Feng Xiaoting) استفاده شده است.
مهارت و خلاقیت از نکاتی است که کمتر در این تیم وجود دارند. بنابراین تنها استفاده از سرعت شان می تواند تا حدی به آنها کمک کند.


ستاره تیم:


images

دوو وی کاپیتان و رهبر چینی ها در تیم ملی است که در حال حاضر در تیم هانگژو گرین تاون (Hangzhou Greentown) در لیگ برتر چین توپ می زند. او یکی از بهترین دفاع وسط های چین یا شاید بتوان گفت آسیا است. در 20 سالگی با کمک بورا میلو تینوویچ (Bora Milutinović) شانس بازی در برابر برزیل را در جام جهانی بدست آورد. در سال 2006 نیز در آستانه پیوستن به سلتیک اسکاتلند بود که به دلایلی محقق نشد. وی سریع، پرقدرت و بامهارت در هوا است.
دیگر بازیکنان قابل توجه تیم عبارتند از: در خط حمله هان پنگ(شاندونگ لوننگ (Shandong Luneng))، در هافبک هائو جون مین (Hao Junmin) (شالکه 04) و در خط دفاع رونگ هائو (Rong Hao) (هانگژو گرین تاون)


انتظارات هواداران:


هدف اصلی جائو هونگ بو رسیدن به نیمه نهایی است. قهرمانی در مسابقات شرق آسیا نشانه ای دلگرم کننده از رو به پایان بودن روزهای بد چینی ها بود و نشان داد که اگر آنها از تمامی پتانسیل خود استفاده کنند و کمی هم شانس بیاورند، حتی می توانند تا فینال نیز پیش بروند. بیشتر هواداران انتظار دارند که چین حداقل از گروه خود صعود کند. اما هواداران چینی معمولا به بدبین بودن مشهورند و همین باعث می شود که شکست برای آنها نتیجه ای عادی به نظر برسد.


پیش بینی سایت گل:


چین در اولین قدم بسیار شانس آورد که با تیم های قدرتمند قاره نظیر کره جنوبی، ژاپن، ایران و عربستا سعودی هم گروه نشد.
بازی اول در برابر کویت می تواند مهمترین بازی آنها باشد. اگر چینی ها برنده از این بازی بیرون بیایند، مرحله حذفی در دستانشان خواهد بود. در غیر این صورت، بازی دوم در برابر میزبان به بازی ای حیاتی تبدیل خواهد شد. در مجموع چینی ها نشان داده اند که ترسی از تیم های غرب آسیا ندارند. بنابراین پیش بینی می شود شگفتی ساز این دوره آنها باشند.
 

South Boy

متخصص بخش فوتبال
گروه A


46910-kuw.jpg

کویت

119707hp2-kuw.jpg

بازی ها:

18 دی ----- چین ------ استادیوم الغرافه
22 دی --- ازبکستان --- استادیوم الغرافه
26 دی ------ قطر ------ استادیوم خلیفه
رنکینگ جهانی: 102



نگاه کلی:

تنها عنوان قهرمانی کویتی ها در جام ملت ها به سال 1980 بازمی گردد که میزبان رقابت ها بودند. نایب قهرمانی در دوره قبل از آن و کسب مقام سوم در دوره بعد آن از دیگر افتخارات کویتی ها در جام ملت ها به شمار می رود.

با وجود اینکه هیچگاه کسی کویتی ها را در جمع مدعیان قهرمانی این جام قرار نداده است، اما آنها کارنامه خوبی از خود در سطح آسیا بر جای گذاشته اند که از مهمترین آنها می تواند به 10 مقام قهرمانی از مجموع 20 دوره مسابقات کشورهای حاشیه خلیج فارس اشاره کرد که آخرین آن مربوط به سال گذشته در یمن می شود.

آغاز فوتبال در کویت به سال 1932 بازمی گردد که بازرگانان کویتی شاغل بین هند و کویت این بازی را به کشورشان آوردند. همین کافی بود تا طی سالیان، فوتبال به یکی از پرطرفدارترین ورزش های این کشور تبدیل شود.
چگونگی راه یابی:
کسب مقام دوم گروه B انتخابی پایین تر از استرالیای صدرنشین.
کویتی ها در 2 بازی که با استرالیایی ها داشتند به انها نباختند. در واقع آنها یک پیروزی ارزشمند در خانه حریف و بک تساوی 2-2 در خانه خودی به حریف قدرتمند خود تحمیل کردند. شکست 0-1 ای که در شهر کویت برابر عمان متحمل شدند مهترین دلیل قرار نگرفتن انها در صدر جدول بود. اما یک امتیازی که در روز آخر مسابقات درخانه حریف کسب کردند باعث شد که بالاتر از اندونزی و عمان قرار گرفته به نهمین جام ملت های تاریخ خود راه یابند.
سرمربی و تاکتیک ها:
Goran-Tufegdzic.jpg

گوران توفژیچ (Goran Tufegdzic) سرمربی صرب آنها از خط هافبک تیم برای استحکام خط دفاعی خود کمک گرفته است و اعتقاد به استفاده از ضد حملات دارد.

ستاره تیم:
%D8%A8%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%B7%D9%88%D8%B91.jpg

بدر المطبوع 29 ساله رهبر اصلی خط حمله کویتی ها که در سال های گذشته تیم های بسیاری در داخل و خارج کشور خواهان به خدمت گرفتن وی بوده اند که مهمترین آنها مالاگای اسپانیا بوده است. سرعت توپ رسانی بالا و بازی چشم نواز از مهمترین ویژگی های این بازیکن است.
مساعد ندا در خط دفاع به همراه جراح العتیقی در خط میانی و دروازه بان نواف الخالدی نیز از دیگر استعدادهای قابل توجه کویتی هستند.

انتظارات هواداران:
kuw.jpg

مردم کویت همواره در رویای قهرمانی دوباره در مهمترین مسابقات قاره هستند. بیش از 30 سال است که برای چنین مقامی انتظار کشیده اند. حال با روحیه ای که از قهرمانی در مسابقات کشورهای حاشیه خلیج فارس کسب کرده اند، می توانند تا مراحل بالایی پیش رفته و بار دیگر مردم کشورشان را غرق در شادی کنند.
پیش بینی سایت گل:
در گروهی که حریفانی نظیر قطر، چین و ازبکستان در انتظار کویتی هاهستند، چین می تواند بزرگترین مشکل ساز برای رسیدن کوتی ها به مرحله حذفی باشد. هرچند ازبکستان باترجبه و قطر میزبان را نیز نباید دست کم گرفت. اما شاگردان توفژیچ با بازی هایی که در یمن به نمایش گذاشتند، نشان دادند که پتانسیل صعود از این گروه را دارند.​












 

South Boy

متخصص بخش فوتبال
گروه B

66510-ksa.jpg



عربستان سعودی

119411hp2-ksa.jpg


بازی ها:

19 دی ----- سوریه -------- استادیوم الریان
23 دی ------- اردن --- استادیوم ملعب نادی
27 دی ------ ژاپـن -------- استادیوم الریان
رنکینگ جهانی: 81



نگاه کلی:

یکی از قدرت های بزرگ آسیا و مدعی همیشگی کسب عنوان قهرمانی در جام ملت ها عربستان سعودی است.
با 153 باشگاهی که در عربستان در سطوح مختلف وجود دارند، دست ژوزه پسیرو (Jose Peseiro)، سرمربی آنها، برای انتخاب استعدادهای مختلف کاملا باز است. فردی که پس از ناکامی در بردن سعودی ها به جام جهانی پس از 20 سال، موفقیت در قطر بسیار روی آینده کاری اش در عربستان موثر است.
سعودی ها با 3 عنوان قهرمانی و 3 نایب قهرمانی که آخرین آن را در دوره قبل و با شکست در برابر عراق در فینال مسابقات سال 2007 بدست آوردند، پر افتخار ترین کشور در تاریخ این رقابت ها به شمار می روند.

چگونگی راه یابی:
حضور اتوماتیک به عنوان نایب قهرمان جام ملت های 2007

سرمربی و تاکتیک ها:
Jose%20Peseiro.jpg

پسیرو کمی دیر عربتان را تحویل گرفت و علیرغم تلاش های بسیاری که انجام داد، بصورت کاملا دراماتیکی از راه یابی به جام جهانی آفریقای جنوبی بازماند. قطر 2011 یک آزمایش واقعی برای این مربی پرتغالی است که سابقه حضور در فینال جام یوفا را به همراه تیم اسپورتینگ لیسبون دارد. در ماه های گذشته به دلیل تغییر سیستم سنتی بازی سعودی ها به استفاده از 5 بازیکن میانی بسیار مورد انتقاد قرار گرفته است و در کل رابطه خوبی با رسانه ها نداشته است. انتظار می رود که در قطر سیستم تیم را به سیستم پیشین انها بازگردادنده و از 2 مهاجم بهره ببرد.


ستاره تیم :
qahtani-fth570.jpg



کاپیتان آنها، یاسر القحطانی، بدون هیچ تردیدی بهترین بازیکن کشورش است. کسی که همواره با گل هایش سعودی ها را خوشحال می کند. آقای گل رقابت های سال 2007 و یکی از بهترین بازیکنان تاریخ باشگاه الهلال. وی توانایی گلزنی در هرگونه موقعیتی را دارا می باشد.



انتظارات زیادی نیز از ستاره جوان باشگاه الاتحاد، نایف هزازی، می رود که مدت زیادی نیست در تیم ملی بازی می کند. اوسامه هوساوی نیز که وظیفه رهبری خط دفاعی تیم را بر عهده دارد، یکی از نامزدهای کسب مقام بهترین بازیکن آسیا در سال 2010 است.
انتظارات هواداران:
ksa.jpg


نتایج ناامید کننده تیم در سال های اخیر (به خصوص در جام های جهانی که از سال 94 تابحال بردی کسب نکرده اند.)، هواداران این تیم را تشنه موفقیت کرده است. آنها بسیار نسبت به انگیزه پسیرو برای قهرمانی در این جام بدبین هستند. انتقادات رسانه ای اخیر این مطلب را اثبات می کند.انتظار نمی رود با روند کنونی، روزهای اوج «عقاب های سبز» به این زودی ها بازگردد.


پیش بینی سایت گل:

با توجه به سابقه حضور آنها در بین 4 تیم قدرتمند آسیا، تیم ملی عربستان اهداف بزرگی برای این جام در سر دارد. مشکل آنها خلاقیت های فردی نیست؛ بلکه فقدان اعتماد به نفس در تیم است. اگر بتوانند این مشکل را برطرف کنندف امکان اینکه به دوران اوج خود در سال های دور بازگردند زیاد خواهد بود.



































 

South Boy

متخصص بخش فوتبال
گروه C

84833-ind.jpg


هند

بازی ها:
20 دی ---- استرالیا ---- استادیوم السد
24 دی ----- بحرین ----- استادیوم السد
28 دی --- کره جنوبی --- استادیوم الغرافه
رنکینگ جهانی: 142

نگاه کلی:

هند از نخستین کشورهایی در آسیا بود که با فوتبال آشنا شد و آن را به دیگر کشورها آموزش داد. آنها در سال 1950 به جام جهانی برزیل راه یافتند. اما پس از اینکه فیفا بازی کردن بصورت پا برهنه را در این مسابقات ممنوع اعلام کرد، از شرکت در آن انصراف دادند.

هندی ها سابقه 2 بار قهرمانی در سال های 1951 و 1962 در رشته فوتبال در مسابقات آسیایی رو دارند. آنها همچنین در المپیک 1956 ملبورن به مقام چهارم دست یافتند. یکی از بهترین و مشهورترین نتایج تاریخ فوتبال هند به آن مسابقات بازمی گردد که تیم میزبان را با نتیجه ی 2-4 شکست دادند.

اما شرایط فوتبال هند در سال های اخیر بسیار با شرایط سال های دور این کشور متفاوت است. قرار گرفتن در رتبه 142 رنکینگ فیفا کاملا گویای این مطلب است.

چگونگی راه یابی:
ind.jpg

میزبانی «جام مبارزان فوتبال آسیا (AFC Challenge Cup)» در سال 2008 به هندی ها کمک کرد تا با قهرمانی در آن جام جواز حضور اتوماتیک در قطر را بدست آورند و نسبت به پیشرفت دوباره فوتبال کشورشان امیدوار شوند.


سرمربی و تاکتیک ها:
bob-india-coach-fth444.jpg


باب هاگتون (Bob Houghton) که بیشتر به دلیل قهرمان کردن تیم مالمو سوئد در European Cup مشهور است و احتمالا یکی از جوان ترین افرادی است که توانسته تیمی را به قهرمانی در این جام برساند، هدایت تیم ملی هند را بر عهده دارد. سرمربی سابق تیم ملی چین تاکید فراوانی بر استفاده از بازیکنان سرعتی و با قدرت توپ رسانی بالا دارد.
با وجود اینکه هندی ها از سال 2007 تا 2009 با حضور وی 3 عنوان قهرمانی در تورنومنت های مختلف بدست آورده اند، اما انتقادات از این سرمربی همچنان وجود دارد. بدون شک همانطور که هاگتون نیز بر آن تاکید کرده است، قطر 2011 آزمونی کاملا متفاوت برای هندی ها و حتی خود او خواهد بود.


ستاره تیم:
FC3259C844A39455D82BA73010EB83.jpg



سوبروتا پائول (Subruta Paul) بازیکنی متفاوت است که با وجود اینکه در حال حاضر باشگاهی نداردف اما برای تیم ملی کشورش بسیار خوب بازی می کند. او یکی از بهترین بازیکنان هند در طی 4 سال گذشته بوده است. اعتماد به نفس وی و عملکرد فوق العاده اش در ضربات پنالتی مسابقات Nehru Cup 2009 رو را در قلب هوادارانن جا داده است.
توانایی های این دروازه بان فقط به شوت گیری های فوق العاده اش خلاصه نمی شود. روحیه ای که وی با عملکردهایش به هم تیمی هایش می دهد، در نوع خود بینظیر است.


انتظارات هواداران:

نتایج نا امید کننده ای که هندی ها در چند ماه اخیر بدست آوردند، بسیار متفاوت با نتایج مورد انتظار هواداران پس از اردوهای آماده سازی خارج از کشور فراوانی بود که تیم ملی هند رفته بود.
هوادارن این تیم بدون شک انتظار شکست دادن کره جنوبی یا استرالیا را ندارند. اما حداقل انتظارشان یک بازی آبرومندانه همانند آنچه از کره شمالی در برابر برزیل در آفریقای جنوبی دیدند؛ است. حتی یک تساوی یا برد در برابر بحرین کافیست تا هندی ها به پایان روزهای بد فوتبال کشورشان پی ببرند.



پیش بینی سایت گل:

باید خیلی خوشبین باشید اگر از تیم 142م رنکینگ فیفا انتظار صعود از گروهی با حضور تیم های قدرتمندی نظیر کره جنوبی و استرالیا را داشته باشید. یک خروج زود هنگام از مرحله گروهی در انتظار شاگردادن باب هاگتون است. حتی احتمال دارد مسئولان فدراسیون فوتبال هند بلیط های بازگشت تیم به کشور را برای روز بعد از بازی اخر آنها با کره جنوبی از حالا رزرو کرده باشند.



























 

South Boy

متخصص بخش فوتبال
گروه D

119076_irn.jpg


ایران
timmeli-fth555.jpg

irn.jpg


بازی ها:

21 دی ------- عراق ------------ استادیوم الریان
25 دی --- کره شمالی --- استادیوم ملعب نادی
29 دی ------ امارات ------ استادیوم ملعب نادی

رنکینگ جهانی:66

نگاه کلی:

بیش از 3 دهه از دوران تسلط ایران بر فوتبال آسیا می گذرد. اواخر دهه 1960 و 1970 بود که ایران سه مقام قهرمانی پیاپی در آسیا بدست آورد که آخرین آن ها به 1976 بازمی گردد.
کشوری با مردمی دیووانه فوتبال و تاریخی عظیم که در سال های اخیر چیزی برای نشان دادن نداشته است. پس از ناکامی در رسیدن به جام جهانی 2010، حالا قطر 2011 می تواند محلی برای بازگشت ایرانی ها به دوران شکوه آنها باشد.

افشین قطبی سرمربی آنها که تنها 2 بازیکن شاغل در اروپا را در تیم خود می بیند، از مدت ها قبل تصمیم به ترک تیم پس از این رقابت ها گرفته است. همین مساله شک و شبهه هایی را مبنی بر عدم تمرکز کامل وی بر روی «تیم ملی» بوجود آورده است.


چگونگی راه یابی:
irn.jpg

رقابت ها را با 6 گلی که در تهران وارد دروازه تیم ملی سنگاپور کردند، مقتدرانه آغاز و با تنها یک باخت در گروهی که شامل اردن، تایلند نیز بود، صدر نشین شدند.ایرانی ها با دریافت تنها 2 گل در مجموع 6 بازی یکی از بهترین خطوط دفاعی این مرحله را داشتند. از نکات جالب توجه حضور گلزن هایی از تمامی مناطق زمین در این تیم است. آن هم بیشتر به دلیل نبود یک مهاجم با کیفیت در سطح ملی در این کشور است.
تنها شکست ایرانی ها در مرحله انتخابی به تاریخ 22 نوامبر 2009 بازمی گردد که در شهر امان بازی را 0-1 به میزبان خود اردن واگذار کردند.


سرمربی و تاکتیک ها:
ghotbi-fth333.jpg


افشین قطبی سرمربی در غرب تحصیل کرده آنها در طی دوره های متمایز در تیم ملی کره جنوبی در کنار گاس هیدینک (Guus Hiddink) و دیک ادوکات (Dick Advocaat) کار کرده است. بنابراین چندان هم با فوتبال ملی بیگانه نیست. سرمربیگری «تیم ملی» دومین تجربه کامل وی به عنوان سرمربی یک تیم است. در حالی که انتصاب وی برای این سمت با هیاهوی بسیاری همراه بود، اما ناکامی در صعود به آفریقای جنوبی ناامیدی بسیاری را به کل کشور تزریق کرد. وی بلافاصله پس از پایان رقابت ها راهی ژاپن می شود تا در جی-لیگ مربیگری کند.
احتمالا تیمش را در قطر با 2 یا 3 هافبک دفاعی راهی زمین می کند تا با استفاده از سیستم پاسکاری های پیاپی راه نفوذ به مدافعان حریف را پیدا کنند.



ستاره تیم:
rahmati-fth400.jpg
13_13-1.jpg



سید مهدی رحمتی ،
جواد ن******ام با سابقه بیش از 100 بازی درباشگاه اوساسونا و تیم ملی، تجربه لازم برای رهبری تیم از میانه زمین را دارا می باشد. به عنوان یکی از دو بازیکن ایرانی شاغل در اروپا بار سنگینی بر دوش وی است. توانایی بازی با کیفیت در داخل و خارج از پست تخصصی اش از مهمترین ویژگی های این بازیکن است.

مسعود شجاعی
، هم باشگاهی ن******ام در اوساسونا نیز بازیکنی است که چیزهای زیادی در قطر از او انتظار می رود.
آندرانیک تیموریان که سابقه بازی در لیگ برتر انگلستان را دارد، نقش مهمی در میانه زمین برای ایرانی ها بازی می کند.



انتظارات هواداران:
کمترین انتظار از این تیم حضور در بین 4 یا نهایتا 8 تیم نهایی است. اما از زمانی که قطبی تصمیم به عقد قرارداد با شيميزو اس-پالس (Shimizu S-Pulse) ژاپن گرفته است، شک و شبهه هایی مبنی بر اینکه وی دیگر انگیزه حضور در این تورنومنت را ندارد؛ بوجود آمده است. عدم پیشرفت تیم در زمینه بازیکن باعث شده تا تعدادی از هواداران، حذف زود هنگام از مرحله گروهی را برای «شاهزاده های پارسی» پیش بینی کنند.

پیش بینی سایت گل:
نبود یک گلزن مطلوب می تواند این تیم را که جدیدا مشکلاتی نیز در خط دفاع دارد، زمین گیر کنتد. بنابراین قطبی از هافبک های دفاعی خواسته تا بیشتر به کمک خط دفاع تیم بیایند.
عراق و کره شمالی می توانند در همان اوایل راه برای آنها مشکل ساز شوند.
با توجه به شرایط حاکم و گروهی که در آن قرار گرفته اند، ایرانی ها فعلا باید به دنبال راهی برای صعود به مرحله حذفی باشند.















 
بالا