• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

معرفی ابزارها و امکانات ایران انجمن ویژه کاربران

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
باسلام

در این تاپیک قصد داریم کلیه سوالاتی که ممکنه به ذهن یک کاربر اعم از مبتدی یا حرفه ای در مورد ابزارها و امکاناتی که در ایران انجمن در اختیارشون قرار گرفته را جواب بدیم

با ثابت شدن استایل سایت به آموزشها تصاویر نیز اضافه خواهد شد.

باتشکر

آخرین ویرایش:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
سوالات

کلیه سوالاتی که ممکنه برای هر کاربری پیش بیاد در این پست نوشته می شود پیشنهاد می کنیم قبل شروع فعالیت حتما مطالعه نمایید.

1- معرفی ایران انجمن ، سال و ماه تاسیس ، چه گروه های کاربری دارید ؟ چه جوری گروه ها تغییر پیدا می کنن من الان مثلا تازه وارد چه جوری به گروه بعدی میرم بر چه مبنایی ؟ اتوماتیکه یا توسط ادمین دستی انجام میشه ؟
2- چه جوری می تونم تاپیک بزنم ( قوانین تاپیک زدن مد نظر نیست فقط نحوه تاپیک زدن )
3- چه جوری میتونم در یک تاپیک پست بزنم ؟
4- در تاپیک فرق بین پاسخ سریع و ارسال پاسخ چیست ؟
5- چه جوری میتونم تشکر و اعتراض بزنم ؟
6- آیا میشه پستی که دادمو ویرایش کنم ؟
7- در صفحه ویرایش دلیل میرایش رو می شه ننوشت ؟
8- در صفحه ویرایش صفحه پیشرفته زده چیه ؟
9- این کلید نقل قول چیه؟
10- نقل قول چندگانه یعنی چی ؟

خوب می رسیم به امکانات پنجره پاسخ سریع و ارسال پاسخ:
11- طریقه تغییر فونت و اندازه و رنگ قلم ؟
12 - چه جوری می تونم فایل پیوست مثلا یه فایل ورد تو پستم قرار بدم ؟
13- چه جوری میتونم برای یه کلمه یا جمله لینک بزارم طوری که با کلیک بر روی آن به مکان مورد نظر من بره ؟
14- می تونم لینکی که گذاشتمو از بین ببرم ؟
15- منظور از لینک ایمیل چیه ؟
16- چه جوری میتونم در پستم عکس هم بزارم ؟
17-ایا از طریق این کاردم میتونم نقل قول بزنم خوب تفوات این نقل قول با نقل قولی که تو انتهای پست هر کسی هست چیست؟
18- این علامت # چیه ؟ کارش چیه؟
19- این علامت <> چیه کارش چیه ؟
20- این علامتی که روش php زده چیه ؟
21- خوب به جز شکلکایی که اینجا هست دیگه چه شکلکایی دارید چه جوری میتونم به اونا دسترسی داشته باشم ؟
22- برا هر شکلک کد دارید اونا چیه ؟
23- این کادر پست آیکونها چیه کجا این آیکونها ظاهر میشن ؟
24- امکانات اضافی این بخش مشترک نمی شم چیه مشترک بشم چه اتفاقی می افته ؟
25- دوتا ذخیره تغییرات داریم چه فرقی دارن با هم ؟

سوالات مربوط به پروفایل:
26-چه جوری میتونم به پروفایل خودم یا کس دیگه دسترسی داشته باشم ؟
27- چند نوع می تونم برای کسی پیغام بزارم ؟ فرقشون چیه؟
28-چه جوری می تونم پیغامهایی که می خوام در قسمت بازدید کننده رو پاک کنم ؟
29- چه جوری میشه برا کسی پیغام دوستی فرستاد ؟
30- اگه برا من کسی پیغام دوستی زد چه جوری میتونم از این مطلب آگاهی پیدا کنم و چه جوری دعوتشو قبول کنم ؟
31-منظور از آلبوم ها چیه؟ هر عکسی دلم بخواد می تونم بزارم ؟
32-منظور از گروههای دوستانه چیه ؟ چه کسی می تونه یه گروه ایجاد کنه؟ چه جوری میشه عضو یه گروه شد؟
33- چه جوری میتونم برا کسی پیغام خصوصی بزنم ؟
34- چه جوری میتونم پیغام خصوصی دریافت کنم ؟
35- چه جوری میتونم پیغامهای خصوصی که قبلا زدم یا دریافت کردمو ببینم ؟
36- اگه ظرفیت باکس پیغام خصوصی پر شه چه اتفاقی میافته؟

قسمت مربوط به کنترل کاربری شما
37- آیا میتونم اطلاعاتی که هنگام ثبت نام وارد کردمو تغییر بدم ؟ مثل ایمیل و رمز؟
38- آیا امکان تغییر اسم کاربری هست؟
39- آواتور یعنی چه ؟ در کجا نمایش داده میشه ؟ و چه جوری برای خودم آواتور انتخاب کنم؟
40- منظور از امضا چیه ؟ کجا نمایش داده می شه ؟ چه جوری برا خودم امضا بزارم ؟
41- منظور از لیست سیاه چیه ؟
42- کسی اگه در لیست سیاه من باشه چی میشه؟

سوال در زمینه ایندکس انجمن

43- چه جوری میتونم مطلبی را جستجو کنم ؟ در داخل تالار خاصی امکان جستجو برام هست ؟
44- از امکانات بخش بازی ها برام بگید .

.

آخرین ویرایش:

AliJoOJoO

کاربر ويژه
پاسخ سوالات

1- معرفی ایران انجمن ، سال و ماه تاسیس ، چه گروه های کاربری دارید ؟
ایران انجمن ... تعریفش رو فقط میخوام توی این جمله خلاصه کنم : بهونه ای برای با هم بودن .
تاسیس دهم مردادماه 89 .
گروه های کاربری مون هم چون هنوز در ابتدای راهیم یه تصمیماتی گرفته شده ولی تصمیم نهایی که گرفته شد تو همین پست به صورت ویرایش شده قرارش میدم .

2- چه جوری می تونم تاپیک بزنم ( قوانین تاپیک زدن مد نظر نیست فقط نحوه تاپیک زدن )
برای ایجاد تایپیک ، پس از اینکه مطمئن شدیم که بخشی رو که انتخاب کردیم ، موضوعش مربوط میشه به بخشی که قصد ایجاد تایپیک در اون رو داریم و همینطور ، مطمئن شدن از اینکه تایپیک مشابهی قبلاً در همین رابطه ای ، ایجاد نشده ، وارد بخش مربوط به موضوع میشیم و بعد گزینه ی "ایجاد موضوع جدید" رو میزنیم . در صفحه ی باز شده ، در کادر عنوان ، تیتر و عنوان موضوع رو و در بخش پیام ، متن موضوعمون رو وارد میکنیم و در آخر گزینه ی "ارسال موضوع" رو میزنیم .

3- چه جوری میتونم در یک تاپیک پست بزنم ؟
برای زدن پست در تایپک ها : وارد تایپیک مورد نظر شده و گزینه ی "پاسخ دادن" رو برای ایجاد پاسخ جدید در همون تایپیک میزنید . (این گزینه در بالا و پایین هر تایپیک وجود دارد)

4- در تاپیک فرق بین پاسخ سریع و ارسال پاسخ چیست ؟
هر دوی این گزینه ها یک کار رو انجام میدهند و اون ارسال پاسخ و یا همون ایجاد پست جدید هست . فقط در پاسخ سریع نسبت به ارسال پاسخ و یا صفحه ی پیشرفته گزینه های کمتری برای اعمال تغییرات در متن پست ارسالی وجود دارند .

5- چه جوری میتونم تشکر و اعتراض بزنم ؟
برای تشکر و یا اعتراض وارد، برای هر پست ، زیر هر کدام از پست ها ی کاربران این دو گزینه وجود دارند : تشکر - اعتراض . کافیست که هر کدام از آنها که مد نظر بود رو فشار دهید . تا اسمتون زیر اون پست به عنوان تشکر کرده و یا اعتراض کرده به این پست ظاهر بشه و در دید عموم قرار بگیره .

6- آیا میشه پستی که دادمو ویرایش کنم ؟
بله. تمام کاربران میتونند پستهایی رو که خودشان ایجاد کرده اند را ویرایش کنند . برای این کار از گزینه ی "ویرایش" که زیر هر پست ارسالی وجو دارد استفاده میکنیم .
(نکته1: مدیران هر بخش و سرپرستان و معاون و ادمین ، توانایی ویرایش پستهای سایر کاربران رو هم در بخش های مربوطه و یا تمام بخشهای انجمن را دارند .(بسته به نوع مدیرتشان) که این قابلیت برای کاربران ساده و معمولی فقط توانایی ویرایش پست های ارسالی توسط خودشان است و توانایی ویرایش پست های دیگران را ندارند .)
(نکته2:پس از انجام ویرایش توسط افراد و یا مدیران جمله ای به این صورت در زیر پست ویرایش شده ظاهر خواهد شد . مثال:
آخرین ویرایش توسط نام فرد ویرایش کننده ی پست; ۲۴-۰۵-۱۳۸۹ در ۰۸:۳۹ قبل از ظهر.
این جمله در صورت ویرایش پستها توسط تمام مدیران و ناظمین و سرپرستان زیر پست ویرایش شده ظاهر خواهد شد . به جز پست های ویرایش شده توسط ادمین و معاون انجمن ، که در صورت ویرایش پستها توسط این افراد چنین جمله ای در زیر پست ویرایش شده ظاهر نخواهد شد .)

7- در صفحه ویرایش دلیل ویرایش رو می شه ننوشت ؟
بله میشه ننوشت . ولی ننوشتن این کادر و خالی گذاشتن اون توصیه نمیشه .
دلیل: برای آگاه کردن مدیران و همچنین سایر دوستان و یا کاربرانی که پست آنها مورد ویرایش قرار گرفته ، بهتر است تا دلیل ویرایش هم نوشته بشه ، تا در دید همه قرار بگیره و دلیل ویرایش رو آگاه باشند .

8- در صفحه ویرایش صفحه پیشرفته زده چیه ؟
صفحه ی پیشرفته در بالا توضیح داده شد .
این گزینه در زیر پاسخ سریع و بعضی قسمت های دیگه هم وجود دارد . همونطور که گفته شد این گزینه ابزارهای بیشتری رو جهت اعمال تغییرات در متن ارسالی ما اضافه میکند .

9- این کلید نقل قول چیه؟
نقل قول برای زمانیست که شما میخواهید سخن و یا پست یکی از کاربران رو مورد خطاب قرار دهید با این گزینه قسمتی و یا تمام پست فرد مورد نظرمون در پست ما به صورت نقل قول شده ظاهر خواهد شد . و جواب ما هم میتونه در بالا و یا زیر اون نقل قول قرار بگیره .(بسته به انتخاب خودمان)

10- نقل قول چندگانه یعنی چی ؟
نقل قول چند گانه هم درست مثل نقل قول ساده است .
با این تفاوت که با استفاه از نقل قول چند گانه ، ما میتوانیم تعدادی بیش از یک پست رو به طور هم زمان در پستمون نقل قول کنیم .
برای انجام نقل قول چندگانه : گزینه ی "نقل قول چند گانه" ( ) را در زیر تمام پستهایی که قصد نقل قول از آنها را داریم می زنیم و در مورد آخر(پست آخری که قصد نقل قول از آن را داریم) گزینه ی "نقل قول" را برای ایجاد نقل قول چند گانه می فشاریم .

آخرین ویرایش:

AliJoOJoO

کاربر ويژه
11- طریقه تغییر فونت و اندازه و رنگ قلم ؟
برای تغییر فونت و اندازه و رنگ قلم ، در قسمت ابزارهای کادر پیام (در بالای کادر پیام) که متن ارسالی خودتون رو برای ارسال وارد میکنین از سه ابزار "قلم ها" و "اندازه" و
color.gif
استفاده میکنیم .

12 - چه جوری می تونم فایل پیوست مثلا یه فایل ورد تو پستم قرار بدم ؟
امکان ارسال فایل پیوست در این انجمن فعلاً وجود نداره و این امکان به نا به دلایلی برداشته شده . ولی به زدی قرار هست که آپلودسنتر عکس و بعد از مدتی آپلود سنتر فایل اختصاصی برای انجمن راه اندازی بشه که برای کاربرات اطلاع رسانی خواهد شد .

13- چه جوری میتونم برای یه کلمه یا جمله لینک بزارم طوری که با کلیک بر روی آن به مکان مورد نظر من بره ؟
برای این منظور قسمتی از متن رو که میخواهید برای آن لینک اضافه کنید رو هایلایت (رنگی کردن توسط نشانگر ماوس) کرده و سپس علامت
createlink.gif
را از قسمت ابزارهای متن بزنید و در کادر باز شده نشانی کامل لینک خودتون رو وارد و در آخر بر روی گزینه ی "ok"کلیک کنید .

14- می تونم لینکی که گذاشتمو از بین ببرم ؟
بله. برای این کار قسمتی از متن را که دارای لینک میباشد هایلایت (رنگی کردن توسط نشانگر ماوس) کرده و از قسمت ابزارهای متن گزینه ی
unlink.gif
فشار دهید . ( این گزینه در قسمت "صفحه ی پیشرفته" به ابزارهای متن اضافه میشود و در بین ابزارهای موجود در"پاسخ سریع" موجود نمی باشد )

15- منظور از لینک ایمیل چیه ؟
اگر میخواهید در قسمتی از متن ، آدرس ایمیل خود و یا هر ایمل دیگری را وارد نمایید از این گزینه
email.gif
(قرار دادن لینک ایمیل) استفاده کنید .
16- چه جوری میتونم در پستم عکس هم بزارم ؟
به دو روش زیر میتوانیید در متن ارسالی خود عکس وارد نمایید :
1- با استفاده از ابزارهای موجود خود متن : که برای این کار کافیست از ابزارهای بالا گزینه ی
insertimage.gif
(قرار دادن تصویر) را فشار اده و در کادر باز شده آدرس عکس مورد نظر را وارد کرده و در اخر بر روی "ok" کلیک نمایید .

2- عکس مورد نظر خود که قصد انتقال آن به پست خود دارید به وسیله ی نشانگر ماوس انتخاب (هایلایت) میکنید و سپس روی آن کلیک راست کرده و در آخر گزینه ی "copy" را می فشارید . حالا در هر قسمت از متن که قصد وارد کردن عکس کپی شده را دارید کلیک راست کرده و "paste" کنید .

17-آیا از طریق این کادر هم میتونم نقل قول بزنم خوب تفوات این نقل قول با نقل قولی که تو انتهای پست هر کسی هست چیست؟
بله. از قسمت ابزارهای متن هم میتونید جمله ای رو به صورت نقل قول شده در بیاورید .(استفاده از کادر نفل قول)
برای این کار قسمتی از متن را که قصد دارید آن را به صورت نقل قول در بیاورید ، انتخاب کرده (هایلایت) و سپس از ابزارهای موجود در متنتان گزینه ی
quote.gif
(پوشش این برچسب در متن) را کلیک کنید ، متن انتخابی پس از ارسال پستتان در کادر نقل قول قرار خواهد گرفت .

تفاوت : در نقل قول موجود در زیر پست کاربران، اسم و مشخصات کاربر همچنین متن ارسالی کاربر نقل قول شونده در متن ارسالی شما ظاهر خواهد شد .
تست نقل قول از قسمت زیر پستها.

ولی در نقل قول موجو در ابزارهای متن
quote.gif
،قسمتی از متن شما که به صورت انتخاب شده درآورده اید در کادر نقل قول قرار خواهد گرفت .
تست نقل قول از قسمت ابزارهای متن.

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
18- این علامت # چیه ؟ کارش چیه؟
19- این علامت <> چیه کارش چیه ؟
20- این علامتی که روش php زده چیه ؟
قصد دارم اين سه سوال رو در يك جواب واحد پاسخ بدم .
اين نكته ي بسيار مهمي است كه اكثر كاربران با اين سه علامت و استفاده از آنها در پستهاشون آشنايي ندارند ، در حالي كه ابزاري بسيار مهم و كاربردي براي نمايش كدهاي پستها درون كادر منسجم و اختصاصي هست .
فرض كنيد كه شما در پستتان كدي به صورت HTML و يا هر كد ديگري از جمله كد جاوا و يا php داريد ، براي اينكه اين كدها با ساير نوشته هايتان بهم نخورند و خواننده بتواند از آنها به آساني و راحتي استفاده نمياد از اين سه دكمه ، بسته به نوع كدتتان استفاده ميكنيد .

براي مثال ، فرض كنيد من ميخواهم كد جاوايي را ارسال نمايم به اين شكل :

<font color="#۰۰۰۰FF" onmouseover="style.color='#FF۰۰۰۰'" onmouseout="style.color='#ooooFF'">This
Text Will change colors</font>

و براي اينكه اين كد به زيبايي درون كادر اختصاصي كه گفته شد قرار گيرد و از ساير نوشته ها متمايز باشد از دكمه ي # كه در ابزارهاي متن موجود است براي كادر بندي اين كد استفاده ميكنم كه با استفاده از اين گزينه كد ارسالي من به اين صورت درون كادر نمايش داده ميشود :

کد:
     <font color="#۰۰۰۰FF" onmouseover="style.color='#FF۰۰۰۰'" onmouseout="style.color='#ooooFF'">This 
Text Will change colors</font>
_________
دو گزينه ي ذكر شده ي ديگر هم به همين صورت عمل ميكنند ، و كار هر سه گزينه ي موجود مشابه همديگر هست و هرسه وظيفه ي كادر بندي نوشته ي انتخاب شده رو دارند ، با اين تفاوت كه عنوان نوشته هاي موجود هر يك از اين سه گزينه كه بالاي كادر بندي مربوطه اضافه ميشود متفاوت هست .
براي كادر بندي متن مورد نظرتان را هاي لايت ( رنگي ) و سپس بسته به نوع كدتان يكي از سه گزينه ي زير را
بفشاريد .
code.gif
عنوان در بالاي كادر بندي > كد :
html.gif
عنوان در بالاي كادر بندي > كد html :
php.gif
عنوان در بالاي كادر بندي > كد php :

21- خوب به جز شکلکایی که اینجا هست دیگه چه شکلکایی دارید چه جوری میتونم به اونا دسترسی داشته باشم ؟
شكلكهاي موجود در سايت همان مقداري هستند كه وجود دارند و شكلك اضافي در بخش ديگر موجود نيست ، اما توجه به اين نكته رو لازم ميدونم كه شكلكهاي موجود در هر قسمتي دو دسته اند ، دسته ي اول حدود 15 شكلك اصلي كه در ابتدا نمايش داده ميشوند و بيش از 20 شكلك فرعي ديگر كه با كليك نمودن روي گزينه ي [بیشتر] كه در زير اين 15 شكلك اصلي موجود هست به نمايش در خواهند آمد .

22- برا هر شکلک کد دارید اونا چیه ؟
هر شكلك يك اسم و يك كد ورود دارد .
به عنوان مثال :
اين شكلك >:بای: به اسم باي هست . اما اين شكلك شامل يك كد فارسي هم به اين صورت ميباشد > :باي: اين كد به اين شكل انتخاب شده كه هريك از كاربران با دانستن اسم و يا كد هر شكلك بتوانند با تايپ دستي اون كد شكلك مورد نظر را در متنشان اجرا كنند .
با عنوان مثال با براي به نمايش در آوردن شكلك باي با تايپ عبارت :باي: شكلك مورد نظر به نمايش در خواهد آمد .( البته عبارت :باي: موجود در اين متن به گونه اي انتخاب شده كه براي مشاهده و درك بهتر كاربران عزيز به صورت شكلك نمايش داده نشود .)

23- این کادر پست آیکونها چیه کجا این آیکونها ظاهر میشن ؟
پست آيكن ها تصاوير كوچكي هستند كه با انتخاب ( زدن تيك ) هر يك از آنها بعد از ارسال پست و يا تايپيك ارساليتان ، اين تصاوير در كنار عنوان تايپيك و يا پستتان نمايش داده خواهد شد .

24- امکانات اضافی این بخش مشترک نمی شم چیه مشترک بشم چه اتفاقی می افته ؟
اشتراك در هر موردي در انجمن كه وجود دارد ، بدين معنيست كه با انتخاب گزينه ي مشترك ميشوم ، با هر تغييري در تايپيكي يا گروهي كه مشترك آن شده ايد( از جمله ارسال پست جديد) ، شما به وسيله ي ايميل و يا ... ( بسته به انتخاب نوع اشتراكتان در بخش تنظيمات كاربري ) مطلع خواهيد شد .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا