• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

معرفی انیمیشن های جذاب

maksemos

متخصص بخش خودرو
با سلام

تو این تاپیک اسم انیمیشن هایه جالبی که دیدیم رو میزاریم
تا کسانی که خوشش میاد اگه خواستن استفاده کنن..

اولیش از خودم :

این انیمیش جالب رو یکی از عزیزان معرفی کردن که در نوع خود منحصر به فرد بود .

زندگی جدید امپراطور :

720060-emperorsnewgroovedvdcover.jpg

امپراطور Kuzko با قدرت جادوی جانشینش تبدیل به یک لاما و اکنون باید تخت شاهی خود را در قالب یک حیوان لاما به خود بازگرداند که در این بین ماجراهای بسیار بامزه و جالبی رقم می خورد ...

کمپانی سازنده :
Walt Disney
تاريخ انتشار :
December 15 2000
کیفیت فیلم:
Video-CD
محصول کشور و زبان :
امریکا، دوبله فارسی
وب سايت اختصاصي :
The Emperor's New Groove
شخصیت های کارتون : Emperor Kuzco، Pacha، Yzma، Kronk, Yzma's Sidekick، Chicha, Pacha's Wife، Chaca , Pacha's Daughter و ...
کارگردان : Mark Dindal
نویسندگان : Roger Allers، Mark Dindal، Matthew Jacobs، David Reynolds، Chris Williams
جوایز دریافتی :نامزد دریافت 22 جایزه و برنده 6 جایزه دیگر از جشنواره های مطرح فیلم دنیا
- برنده جایزه Oscar بهترین موسیقی متن فیلم در سال 2001 !
-نامزد دریافت جایزه Golden Reel Award بهترین گروه میکس و تدوین فیلم در سال 2001 .
- برنده جایزه Annie، بهترین شخصیت های انیمیشن و بهترین صدا گذاری و بهترین فیلم انیمیشن در سال 2001

رده بندي ژانر : انیمیشن، ماجراجویی، کمدی ، خانوادگی، فانتزی
زمان : 78 دقیقه

Maryam

متخصص بخش ادبیات
کارتون شاهزاده و قورباغه The Princess & Frog

وااااااااو من این تاپیک و الان دیدم ... :12:
دست گلتون درد نکنه :1:
خب حالا من چی معرفی کنم من فقط همین یه کارتونی که شما معرفی کردید و جذاب میدونم :خنده2:
ولی کارتون خوب خیلی دیدم همین الان یکیش به ذهنم رسید که این پایین میگم براتون دوبله اش محشره من روی دوبله کارتون ها خیلی حساسم چون دوبله خوب به کارتون جون میده :)
بیایید پایین

.
.
.
.
پایین تر :بدجنس:
.
.
.
.
.
.

کارتون شاهزاده و قورباغه The Princess & Frog

نام انیمیشن: The Princess and the Frog – شاهزاده و قورباغه
ژانر: انیمیشن، موزیکال ، رمانتیک ، خانوادگی ، فانتزی
سال انتشار: ۲۰۰۹
مدت زمان: ۹۷ دقیقه
حجم: ۶۰۰ مگابایت
کیفیت: BDRip

دوبله فارسی

IMDB

خلاصه داستان: کارتون پرنسس و قورباغه بر اساس افسانه ای معروف طراحی شده است و دارای داستانی جذاب و دیدنی است که موجب سرگرمی کودکان و حتی بزرگسالان نیز می شود. این انیمیشن در مورد شاهزاده خانمی است که بر خلاف تمامی شاهزاده های کارتون های والت دیزنی، سیاه پوست می باشد. داستان از آنجا شروع می شود که پرنسی توسط جادوگری خبیث به قورباغه تبدیل می شود ... و بقیه خلاصه داستان و سانسور کردم برید بخرید ببینید:نیش شونصد:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
من زندگی یک امپراطور رو خیلی وقت پیش دیدم و جالبه

ولی من خودم اینو پیشنهاد می کنم:
200px-Kungfupanda.jpg

پاندای کونگ‌فوکار(به انگلیسی: Kung Fu Panda) فیلم کمدی پویانمائی آمریکایی مربوط به سال ۲۰۰۸ می‌باشد. کارگردانان آن جان استیونسن و مارک اوزبرن و تهیه‌کننده‌اش ملیسا کاب می‌باشند. این فیلم در استودیوی دریم‌ورکس انیمیشن تولید و به دست پارامونت پیکچرز پخش‌شده‌است. گویندگان این فیلم کارتونی ستارگانی چون جک بلک، جکی چان،داستین هافمن، انجلینا جولی، لوسی لیو، ست راجن، دیوید کراس و یان مک‌شین می‌باشند.داستان

داستان در چین باستان رخ می‌دهد؛ یک پاندای فربه -به نام پو- آرزو دادرد که استاد کونگ‌فو شود. هنگامی که پیش‌بینی می‌شود یک جنگجوی خطرناک-تای‌لانگ- از زندان می‌گریزد؛ جشنی برپا می‌شود تا جنگجوی اژدها در آن برگزیده شود. پس از رخدادهایی پو به عنوان جنگجوی اژدها برگزیده می‌شود. استاد شیفو ابتدا سعی می‌کند این پاندا را به علت تنبلی از جنگجوی اژدها بودن منصرف کند و در این کار گروه پنج آتشین که شاگرد وی هستند(مار، ببر، میمون، مانتیس و لک‌لک) به استاد کمک می‌کنند اما بعداً منصرف می‌شوند و وی را آموزش می‌دهند طوری که تای‌لانگ را نیز شکست می‌دهد.
شخصیت‌ها

صداپیشهنقشحیوان
جک بلکپوخرس پاندا
داستین هافمناستاد شیفوپاندای سرخ
ایان مک‌شینتای‌لانگلئوپارد برفی
آنجلینا جولیاستاد ببریببر چین جنوبی
ست راجناستاد مانتیسآخوندک چینی
لوسی لیواستاد مارمار سبز درختی
جکی چاناستاد میمونمیمون بینی‌پهن طلایی
داوید کروساستاد لک‌لکمرغ ماهی‌خوار تاج‌قرمز
راندال داک کیماستاد اوگ‌وِیلاک‌پشت غول‌پیکر چینی
البته این قسمت اول این انیمیشنه ولی قبل از این که قسمت دومش رو ببینید حتما اینو ببینید
اطلاعات کامل تر رو هم اضافه کنم:

کارگردانجنیفر یو نلسون
تهیه‌کنندهملیسا کاب
گیلرمو دل تورو (اجرایی)
نویسندهجاناتان ایبل
گلن برگر
چارلی کافمن
بازیگرانجک بلک
داستین هافمن
آنجلینا جولی
جکی چان
لوسی لیو
گری اولدمن
دیوید کراس
ست روجن
جیمز هانگ
ژان کلود ون دم
میشل یو
جیمز وودز
ویکتور گاربر
موسیقیهانس زیمر
جان پاول
استودیودریم‌ورکز انیمیشن
پسفیک دیتا ایمیجز
توزیع‌کنندهپارامونت پیکچرز
تاریخ انتشار۲۶ مه ۲۰۱۱
مدت زمان۹۱ دقیقه
کشورایالات متحده
زبانانگلیسی
بودجه۱۰ میلیون دلار
فروش۶۲۲٬۹۴۳٬۰۰۰ دلار
پس ازپاندای کونگ‌فوکار
صفحه در وب‌گاه IMDb

آخرین ویرایش:

maksemos

متخصص بخش خودرو
مربی اژدها
dragons_giftofnightfury.jpg

انيميشني كه نامش را در بالا آوردم شاهكاري است از كمپاني دريم وركس كه با شخصيت پردازي جالب و داستاني زيبا و تصاويري رويايي و باور نكردني برترين انيميشن سال انتخاب شده. اين انيميشن تحسين شده از سوي تماشاگران ميباشد و از سوي منتقدان جهان نيز تحسين شده و نامزد در يافت جايزه اسكار برترين انيميشن سال ۲۰۱۱ نيز است.

خلاصه داستان.اينجا يه سرزمين دور افتادست. اينجا روستاي منه. يه روستاي خيلي قديمي. هفت سل تا حالا اينجا زندگي كردن و خونه هاي همه نوسازن.روزا ميريم ماهيگيري و شكار. از تنگ غروب شب نشيني ميكنيم.تنها مشكل ما آفت ها هستن.آفت خيلي جاها ملخ و موريانه و اينجور چيزاست. ولي آفت اينجا اژدهاست!

How%20to%20Train%20Your%20Dragon%20Wallpaper.jpg

maksemos

متخصص بخش خودرو
اهم ...اهم...

فووو فوووو
صدا میاد ......
با سلا.....:صدای سوت میکروفون:

ااااااااااااه صد دفعه گفتم علی آقا این تریبون رو درستش کنین ....:تعجب:

1
2
3
تست میشه .....
خوبه...!
خب
سلام به همگی :گل:
و اما بازم من :بدجنس:

یوسف اومده ..چی چی آورده...:نیش:

الان ساعت1 بامداد هستش و انیمیشنی رو که همینک از دیدن اون :خنده2: تموم شد رو بهتون معرفی میکنم

کسانی که این پست منو دیدن سعی کنن حتما تهیش کنن چون دیدنش واقعا خالی از لطف نیست ..!

علی آقا شما فکرش هم نکن تا منو داری غم نداری ....حتما بهت میدم !:بدجنس:
و اما
این شما و اینم :

[HIGHLIGHT]موش سر آشپز ![/HIGHLIGHT]

کمپانی سازنده : Walt Disney - PIXAR
کارگردان : Brad Bird
نویسنده : Brad Bird
امتیاز در آی ام دی بی : 8.2/10
رده بندي ژانر : انیمیشن، کمدی، خانوادگی
تاريخ انتشار : 29 ژوئیه 2007
محصول کشور آمریکا
بازیگران ( صداگذاری ):
Patton Oswalt صدای Remy
Ian Holm صدای Skinner
Peter O'Toole صدای Anton Ego
Brad Garrett صدای Gusteau
Peter Sohn صدای Emile
Brian Dennehy صدای Django
و ...
زمان : 110 دقیقه
درباره انیمیشن :
رمی موشی است که به همراه دیگر موشها در زیر شیروانی خانه ای در حومه پاریس زندگی می کند . او دارای شامه ای بسیار قویست و برخلاف دیگر موشها , علاقه چندانی به خوردن زباله ها ندارد . رمی پس از مشاهده برنامه تلویزیونی ,گوستو مشهور , همان آشپز پاریسی , و خواندن کتاب او به لذت آشپزی و غذای سالم پی برده است ...

و اینم نقش اول انیمیشنمون :

به امید لحظات شاد برا همتون :گل:

maksemos

متخصص بخش خودرو
سلام :11:

این بار اومدم با یه انیمیشن قدیمی ولی جذاب :12:

این شما و اینم ماهی قرمز عیدمون :تعجب:

اووووووووا ببخشین نیست دم عیده جو گیر شدم یهو..:خجالت:

خب

در جستجوی نمو

خلاصه مشخصات:
محصول شرکت: جوانه پویا
موضوع: انیمیشن
مخاطب: کودک و نوجوان
نوع: VCD
تعداد: 2 عدد
کشور تولید کننده: آمريكا
زبان: دوبله فارسی
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
توضیحات:
ماجرای ماهی کوچکی است که در اثر یک حادثه از محل زندگی خود دور شده است و پدرش به دنبال او می گردد. در جریان پیدا کردن نمو، خود و پدرش با ماهی ها و حوادث گوناگون برخورد می کنند که بسیار دیدنی است ...

parastu

متخصص بخش گالری عکس
من پیشنهاد می کنم انیمیشن راپونزل رو ببینید
تازه بهترین انیمیشن سال 2010هم انتخاب شده
:بدجنس:خیلییی قشنگه

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
من خیلی انیمیشن دوست دارم و نگاه می کنم
چند تا از بهتریناش که خیلی دوست دارم اینا هستن:

851401.jpg
نام: کارخانه هیولاها - Monsters, Inc
» سال انتشار: 2001
» زمان: 92 دقیقه
» هزینه تولید: $115,000,000
» كیفیت: عالی (Bluray-720p)
» افتخارات: برنده جایزه اسکار، جزو 250 فیلم برتر سینمای جهان
602502.jpg
http://www.yjc.ir/fa/services/4

شرکت هیولاها جایی است که اعضای آن بچه های زمینی را می ترسانند و جیغشان را می گیرند تا در سرزمین هیولاها از آن به عنوان سوخت استفاده کنند. موفق ترین تیم جیغ ربای هیولاها را سالی سالیوان (جان گودمن) و دستیارش مایک وازوفسکی (بیلی کریستال) تشکیل می دهند. یک شب هنگامی که سالی تصادفا دری را به دنیای انسان ها باز می کند دختربچه سه ساله ای به نام بو از آستانه در می گذرد و پا به سرزمین هیولا ها می گذارد. شهر هیولاها دچار وحشتی غیر قابل توصیف می شود چرا که دختر بچه ای زمینی وارد آنجا شده است. هرج و مرج ادامه پیدا می کند و این در حالی است که سالی و مایک سعی دارند دخترک را پنهانی به دنیای خودش برگردانند.

578103.jpg
622104.jpg
672805.jpg

داستان از آنجا شکلی جدی به خود می گیرد که سالی، نیمه شب، جهت کنجکاوی داخل اتاقی می شود اما ندانسته باعث ورود نه یک شی، بلکه اینبار کودک یک انسان به دنیای هیولاها می شود. حالا او می خواهد با باز گرداندن هر چه سریعتر این کودک به دنیای انسان ها، از شر او راحت شود و خود و جهان هیولاها را از خطرات ناشی از وجود این کودک نجات دهد. اما این کار به این سادگی ها هم امکان پذیر نیست. کم کم و با گذشت زمان، رابطه ای عاطفی بین سالی و این کودک شکل می گیرد و سالی متوجه می شود که تمامی خطراتی که تاکنون درباره دنیای انسان ها تصور می کرده دروغی بیش نبوده. در همین میان توطئه ای برای سوء استفاده از کودکان، در دنیای هیولاها در جریان است که سالی ندانسته، خود را داخل این توطئه می یابد.
شرکت هیولاها موفق به خلق یکی دو شخصیت از ماندگارترین شخصیت های تاریخ فیلم های انیمیشن شده است. اگر شما حتی فیلم را هم ندیده باشید، من فکر می کنم لا اقل تصویر شخصیت های آن را دیده اید. داستانی دوست داشتنی و قابل هضم از عشق. رابطه عاطفی یک هیولا با یک کودک. فیلمی قابل تامل که بعد از گذشت چیزی در حدود 10 سال و تماشای چندین و چند باره آن، تماشای آن هنوز برای همگان لذت بخش می‌باشد.

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
48131.jpg

» نام: بالا - UP
» سال انتشار: 2009
» زمان: 96 دقیقه
» هزینه تولید: $175,000,000
» امتیاز 8.3 از 10 در سایت IMDB
» برنده دو جایزه اسکار در سال 2009
» این فیلم میان برترین فیلم‌های تولید شده در تاریخ رتبه 105 را به خود اختصاص داده است.
ک پیر مرد بازنشسته به نام کارل فردریکسِن (با صدای ادوارد اسنر) که به همسر درگذشته‌اش قول داده بود او را به سفری در یک منطقه کوهستانی، در کنار یک آبشار در آمریکای جنوبی ببرد، پس از درگذشت همسرش و از سر گذراندن ماجراهایی، تصمیم می‌گیرد خود به تنهایی به این سفر برود. او برای انجام این سفر هزاران بادکنک به سقف خانه‌اش بسته و با ایجاد نیرویی بالابر، به مانند بالن به همراه خانه‌اش در آسمان‌ها به پرواز درآمده و سفر خود را آغاز می‌کند. او فکر می‌کند در طول این سفر تنها است اما پس از مدتی متوجه می‌شود یک پسر کوچک هشت ساله به نام راسل (با صدای جوردن ناگای) که برای انجام کاری، وارد خانه او شده نیز به هنگام پرواز در خانه جا مانده و اکنون همسفر اوست! آشنایی این دو نفر که اختلاف سنی‌شان در حدود هفتاد سال است در ابتدا به مذاق فردریک خوش نمی‌آید اما پس از مدتی و هنگامی که وی با صداقت و سادگی راسل آشنا می‌شود، ماجراهایی جذاب‌تر به وجود می‌آیند.
575302.jpg
«بالا» فیلمی مختص یک گروه سنی خاص نیست و هم برای کودکان و نوجوانان تماشای آن لذت‌بخش است و هم برای افراد میانسال! کودکان محو تماشای تصاویر بکری می‌شوند که به کمک تکنولوژی سه‌بعدی انیمیشن‌سازی خلق شده‌اند و بزرگترها هم با دیدن فضای رنگارنگ فیلم، نوستالژی دوران کودکی را در خود زنده کرده و رجعتی می‌کنند به دوران خردسالی خویش! در تماشای یک انیمیشن، همه ما چه کودک باشیم چه بزرگسال همواره نگرش ذهنی مثبتی نسبت به کاراکترهایی داریم که با رنگ‌های روشن‌تر خلق شده‌اند، این گونه کاراکترها عموما روایت‌گر خط داستانی ساده‌تری بوده و به صورتی واقع‌گرایانه‌تر مخاطب را درگیر داستان فیلم می‌کنند. در «بالا» هم این تکنیک روشن‌نمایی شخصیت‌های مثبت برای خلق فانتزی‌هایی که بین دو کاراکتر اصلی فیلم رخ می‌دهد به کار رفته و بدین طریق کارگردان خیلی خوب توانسته است، مفاهیم مد نظر خویش را به مخاطب منتقل کند.

«بالا» با ماجراهایی رمانس آغاز می‌شود و پس از روایت عشق دو جوان که منجر به ازدواج و در نهایت زندگی طولانی آنها می‌شود، کارگردان بر زندگی مرد عاشق پس از مرگ همسرش تمرکز می‌کند؛ مردی که اکنون به سن کهولت رسیده و به دلیل مرگ همسر دوست‌داشتنی‌اش، منزوی شده است! این انزوا سرآغاز بخش دوم ماجراهای فیلم است یعنی همان وضعیتی که منجر به پرواز پیرمرد داستان ما و سفر به سوی جنوب آمریکا می‌گردد. در طول این سفر تصاویری مهیج از طبیعت موجود در جنگل‌های قاره آمریکا می‌بینیم و رفته رفته متوجه این موضوع می‌شویم که کاراکترها به دلیل شرایط پیش روی‌شان دچار تغییر در خلق و خو شده و حتی آرمان‌های‌شان را هم عوض می‌کنند. فیلمساز این انیمیشن بسیار جذاب تلاش کرده با یاری گرفتن از تناقض رفتاری عناصر انسانی، روایتگر ماجراهایی باشد که درون خود، عاقبت رفتارهای مثبت یا منفی کاراکترهای انسانی را مشخص می‌کنند.

راجر ایبرت درباره این فیلم می‌گوید "بالا" فیلم مهیجی است با کاراکترهایی باورکردنی؛ کاراکترهایی که هر کدام از آنها توانایی آن را دارند که حتی با ساعت‌ها ایستادن زیر باران جنگل‌های ونزوئلا هم مخاطبان را به خود جذب کنند! این شخصیت‌ها هر یک حالات و روحیات مخصوص به خود را دارند و تک تک آنها نیز با مسائل و دغدغه‌های ذهنی خاصی دست به گریبانند، هیچ کدام از کاراکترها به طور مطلق بد یا خوب نیستند. هر کدام خوبی‌های خاص خود را دارند ضمن این‌که در رفتارشان اشتباهات بزرگ هم به چشم می‌خورد
ی دیگر از ویژگی‌های این فیلم آن است که اگرچه این انیمیشن مخصوص کودکان و نوجوانان ساخته شده اما از نظر توزیع کاراکتر، فیلم جوانی به شمار نمی‌رود؛ در فیلم سه کاراکتر اصلی وجود دارند که از آن میان تنها یک کاراکتر سنی کم دارد و دو کاراکتر دیگر پیرمردهای عصبی مزاجی هستند که به همه چیز با شک و تردید می‌نگرند. این مساله بیش از همه نقیضی است بر این فرضیه که در ساختن یک انیمیشن جذاب حتما لازم نیست که همه کاراکترها جوان و شیرین باشند بلکه برخی مواقع قرار دادن دو کاراکتر متناقض در کنار یکدیگر هم به خلق جذابیت می‌انجامد.
بالا» توسط پیت داکتر کارگردانی شده یعنی کسی که در سال 2001 انیمیشن «شرکت هیولاها» را ساخته بود، ضمن اینکه به عنوان نویسنده در قسمت‌های اول و دوم «داستان اسباب‌بازی» و همچنین انیمیشن «وال-ای» فعالیت داشته است. داکتر برای ساخت «بالا» تمام فعالیت‌های پاره‌وقت خود را لغو کرده و تصمیم گرفت که به صورت کامل بر روی این انیمیشن وقت بگذارد. او با همکاری تام مک‌کارتی نگارش داستان اولیه «بالا» را انجام داد، کارگردانی را برعهده گرفت و به جای یکی از کاراکترهای اصلی فیلمی که یک رنسانس در انیمیشن سالیان اخیر به شمار می‌رود، هم سخن گفت.
لیزا شوارزبام درباره این فیلم می‌گوید: "بالا" یک انیمیشن زیبا و باارزش است! به همان ظرافت و زیبایی که هزاران بادکنک متصل به خانه کارل رنگ‌آمیزی شده‌اند، انیمیشن «بالا» به ارائه تصویری درست از احساسات انسانی و درگیری‌های مادی شخصیت‌های خود پرداخته است. فکر می‌کنید بهترین راه ترقی در دنیای امروز چیست؟! من گمان می‌کنم عشق، تفکر و مثبت‌اندیشی مهم‌ترین اله‌مان‌هایی هستند که اگر تجلی‌بخش یک ساختار انسانی گردند، آن ساختار در جهت تعالی طی مسیر خواهد کرد. در «بالا» هم همین سه عنصر هستند که در کنار وقوع اتفاقاتی هیجان‌انگیز و همچنین استفاده از سیستم تصویربرداری سه‌بعدی، سبب‌ساز تولید فیلمی جذاب و اثرگذار شده‌اند.
موفقیت «بالا» که اولین بار در جشنواره کن به نمایش در آمد بیش ازهمه مرهون پرداخت صحیح کاراکترهای آن است و به نوعی تاییدی بر این فرضیه هم می‌باشد که در روزگار ما ابداعاتی که برای خلق داستان‌هایی متکی بر چند شخصیت محدود اما از وجوه مختلف کامل صورت می‌گیرد خیلی بیشتر از دیگر روش‌های خلق داستان مورد توجه مخاطب قرار می‌گیرند.

قابل ذکر است که بجز کمپانی والت‌دیزنی و استودیوی انیمیشن پیکسار، کمپانی‌هایی نظیر برادران وارنر، بوئنا ویستا پیکچرز نیز در تهیه و توزیع این فیلم نقش داشته‌اند. ضبط، میکس و مسترینگ موسیقی متن فیلم در استودیوی برادران وارنر انجام شده و توزیع‌کننده اصلی فیلم هم کمپانی بوئنا ویستا پیکچرز بوده است.
92104.jpg
669905.jpg
713703.jpg
735906.jpg
851107.jpg

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
451801.jpg

» نام: ماجراهای تن‌تن: راز اسب شاخدار - The Adventures of Tintin
» سال انتشار: 2011
» زمان: 107 دقیقه
» هزینه تولید: $130,000,000
» افتخارات: نامزد دریافت جایزه اسکار
» امتیاز 7.7 از 10 در سایت IMDB

564803.jpg

نامزد دیگر اسکار سال 2012. بعید میدانم کسی را بتوان پیدا کرد که کمیک های تن‌تن را نخوانده باشد یا در بدترین حالت اسم او را نشنیده باشد، مخصوصاً در کشور ما که این شخصیت با داستان ها و ماجرا های زیبا و مهیجش طرفداران زیادی دست و پا کرده و در خاطره های تک تک ما جای گرفته است! ماجراهای تن‌تن- راز اسب شاخدار (به انگلیسی: The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn) نام یک فیلم سه‌بعدی ساخت سال ۲۰۱۱ است که براساس مجموعه کتاب‌های معروف «ماجراهای تن‌تن و میلو» اثر هرژه ساخته شده‌است. کارگردان این فیلم استیون اسپیلبرگ و تهیه‌کنندهٔ آن پیتر جکسون است. داستان این فیلم ترکیبی از سه کتاب «خرچنگ پنجه طلایی» (۱۹۴۱)، «راز اسب شاخدار» (۱۹۴۳) است و «گنج‌های راکهام» (۱۹۴۴) ماجرای قسمت بعدی آن می‌باشد.
اسپیلبرگ که قبل ها نیز خود را به عنوان یکی از طرفداران سرسخت کامیک های تن تن معرفی کرده بود در سال ۱۹۸۳ درست بعد از مرگ هِرژه نیز قصد داشت که فیلمی بر مبنای داستان های این خبرنگار ماجراجو و محبوب بسازد که این امر میسّر نشد و بعد ها به سال ۲۰۰۲ موکول شد که در آنجا هم بنا به دلایلی ساخت همچین اثری منتفی شد ( جالب است که بدانید اسپیلبرگ برای اولین بار زمانی با کامیک های تن تن آشنا شد که منشی او در آن زمان برایش تمام کتاب های تن تن را به زبان اوریجینال آن یعنی فرانسوی خریده بود اما از انجایی که اسپیلبرگ چیزی از زبان فرانسه نمیدانست متعاقباً چیزی هم از داستان کامیک ها درک نمیکرده و این هنر طراحی کار بوده که اسپیلبرگ را مجذوب خود کرده ) اما چند سال قبل خبری منتشر شد مبتنی بر این که اسپیلبرگ دوباره با تیمش مشغول ساخت انیمیشن سینمایی بر طبق کتاب های تن تن و همچنین تحقق بخشیدن به آرزوی دیرینه اش است و بالاخره این امر میسّر شد.
داستان از آن جایی شروع میشود که تن تن همراه سگ باوفایش میلو ( یا همان Snowy ) در یکی از فروشگاه های وسط شهر اروپایی در حال گشت و گذار است که ماکتی از کشتی غرق شده Unicorn یا همان اسب تک شاخ نظرش را به خود جلب میکند و آن را میخرد . در همین حین است که ۲ نفر که راز وجود آن ماکت را میدانند قصد دارند که ماکت را از تن تن بخرند ولی موفق نمیشوند ، در راه خانه میلو با یکی از گربه های انجا دعوایش میشود و ماکت را به ناگاه میشکند … در همین گیر و دار و طبق ماجرایی تن تن متوجه میشود که این ماکت در حقیقت راهنمایی است برای رسیدن به گنج گمشده کشتی Unicorn ولی مسئله انجا است که بغیر از ماکتی که تن تن ان را خریده ۲ ماکت دیگر وجود دارد که بدون ان ها خبری از رسیدن به این گنج مدفون شده نخواهد بود ، از اینجاست که ماجراجویی تن تن شروع میشود و اتفاقات جالبی در بین راه برای رسیدن به هدفش برای او رقم میخورد …

در بخش گرافیکی کار ، بگذارید در اول حرفهایم بگویم که هر انیمیشنی که تا الان دیده اید را به دست باد بسپارید چرا که ” ماجراجویی های تن تن ” در این بخش اثری را به شما ارائه میکند که مثل آن تا الان دیده نشده و از ابتدا تا انتها به قولی Jaw-Dropping ترین عناصر گرافیکی و طراحی را در کنار هم قرار میدهد و معجونی را برای شما پیشکش میکند که تا روزها و هفته ها و بی اغراق ماه ها اگر حرف از بخش گرافیکی بیاید انتخاب اول شما تن تن خواهد بود .

و اما نورپردازی کار که گل سر سبد همه است و به جرات میگویم در این سال های اخیر به این شدت تحت تاثیر قرار نگرفته بودم ، در یک کلام نورپردازی کار ساختگی نیست و جزیی از طبیغت و دنیای واقعی است ! نور خورشید و بازتاب آن بر روی اشیاء و کرکتر ها و به طبع بازتاب آن روی دیگر اجسام و سایه ای که ایجاد میکنند ؛ جایی که تن تن چراغ نفتی را روشن کرده و نور تا حدود مشخصی از کم به زیاد خود را گشترش میدهد و سو سو کردن آن با بالا و پایین رفتن این حد همراه است و یا افکت آتش و تاثیر نورانی و گرمایی که بر دیگر موارد داخل صحنه میگذارد را در کنار طراحی بینظیر و با کیفیت محیط و الخصوص انیمیشن های صورت کرکتر ها قرار دهید و با هم به یکی از شاهکاری های تکنیکی در بخش انیمیشن در سال های اخیر ایمان بیاورید!

در انتها باید گفت تماشای ” The Adventures of Tin Tin ” به عنوان یک اثر مستقل بسیار لذت بخش خواهد بود خصوصاً برای افرادی که آشنایی با این سری ندارند انیمیشن تن تن یک اثر زیبا و ماندگار است. دیدن این شاهکار دنیای انیمیشن را به تمامی دوستداران صنعت فیلم توصیه می‌کنیم.

174605.jpg
255406.jpg

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
w.jpg
نام فيلم : WALL·E
ژانر : انیمیشن | ماجرایی | خانوادگی | تخیلی | درام
کارگردان : Andrew Stanton
نويسنده : Pete Docter
گویندگان : Ben Burtt, Elissa Knight and Jeff Garlin
تاريخ انتشار : 30 July 2008
محصول : آمریکا
زبان : انگلیسی
زمان : 98 دقیقه

داستان فیلم درباره یک ربات نظافت‌کار است که بعد از آن که بشر به خاطر پر شدن جو از مواد سمی تصمیم می‌گیرد جهان را نابود کند و با یک فضاپیمای بزرگ از آن فرار کنند با مقدار زیادی آشغال روی زمین تنها می‌ماند. به گفته مجله امپایر چشم‌های این ربات احساس برانگیزتر از تمام فیلم‌های انیمیشنی است که تا به حال در این 50 سال اخیر ساخته شده و طراحی آن هم شگفت‌انگیز است. و ادامه می‌دهد این‌که یک کمپانی موفق مثل پیکسر که می‌تواند هر سال با فیلم‌های معمولی و تجاری جیب‌اش را پر پول کند به چنین ریسک‌هایی تن در می‌دهد بی‌نهایت قابل تحسین است.
32467-walle_0_81806.jpg
wall-e1.jpg
wall-e-1.jpg

parastu

متخصص بخش گالری عکس
انیمیشن زیبای Ponyo
که فردا شب(6/19)ساعت21 از شبکه پویا/نمایش(یادم رفت کدومشون بود:خجالت2:) پخش میشه
حتما ببینید
:گل:
صحنه هایی از انیمیشن Ponyo

آخرین ویرایش:

asl_davood

متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی
سلام سلام به همه دوستان گل :11::نیش:

امروز یه انیمیشن خیلی باحال و جدید :نیش: دیدم که بسی نشاط رفت :شاد:

پیشنهاد میدم حتماً نگاش کنید :بله: اسمش هم هست عصر یخبندان 4 رانش قاره ای:نیش: ice age 4 continental drift :چشمک:

j9w7ahcbjj9maambn9fg.jpg

یک عدد شخصیت مادربزرگ هم اضافه شده که خیلی باحاله :نیش: کلاً تیکه های مردی میندازه :15:

بعد اینکه ترجیحاً زبان اصلی نگاش کنید که قشنگ بخندید :بله:

یه نقد و بررسی هم دیدم که از سایت مووی مگ هستش اینجا میذارم واسه علاقه مندان :نیش:

مجموعه انیمیشن های « عصر یخبندان/ Ice Age » یکی از مهیج ترین و آموزنده ترین انیمیشن هایی بود که با اکران اولین قسمت در سال 2002 توانست طرفداران بسیاری از سرتاسر جهان را به خود جذب کند. اما یکی از انتقادات همیشگی که اغلب در درباره دنباله های این انیمیشن ذکر می شود این بوده که سازندگان آن همیشه بر روی یک مسیر مطمئن قدم برداشته اند و به خود اجازه تغییرات جدی در حال و هوای داستان را نداده اند. در واقع می توان گفت « عصر یخبندان » که تا به امروز 3 قسمت از آن به نمایش در آمده ، کمترین تغییرات ممکن را در خود داشته و همواره بر همان فرمول های موفق قسمت اول برای پیشبرد داستان تکیه می کند که اگرچه برای کودکان این موضوع اصلاً به چشم نخواهد آمد اما برای تماشاگر بزرگسال فیلم مشخصاً یک ضعف بزرگ است.

1486.jpg

در قسمت چهارم « عصر یخبندان » قاره ها در حال جدایی از یکدیگر هستند و معادلات جغرافیایی جهان در حال تغییر است. در این بین ماموت غول پیکر داستان ما به نام منی ( ری رومانو ) به همراه تنبل دوست داشتنی یعنی سید ( جان لگویزامو ) و پلنگ شمیشر دندان به نام دیگو ( دنیس لیری ) در حال ادامه سفر سه نفره خودشان هستند. اما در میانه راه به واسطه خرابکاری اسکرات ( همان سنجاب سر به هوا! ) به سمت و سویی دیگر کشیده می شوند و با مشتی از راهزن ها و افراد عجیب آشنا شوند. اما این آشنایی اتفاقات مختلفی را رقم می زند چراکه دختر نوجوان منی درگیر یک رابطه احساسی با ماموتی دیگر به نام اتان می شود و دیگو هم عاشق یک پلنگ ماده به نام شیرا ( جنیفر لوپز ) می شود و...
مشکل اصلی « رانش قاره ای » همانطور که در ابتدای متن ذکر کردم، کهنگی سوژه و موقعیت های کمدی داستان هست که بعد از گذشت 4 قسمت ، واقعا تکراری و ملال آور است. البته به نظرم کماکان کودکان می توانند از این انیمیشن لذت کافی را ببرند چراکه جنس شوخی های فیلم و حرکات خنده دار سه شخصیت اصلی انیمیشن هنوز هم برای کودکان جذابیت کافی را دارد. ماموت بزرگ اینبار دختر نوجوانی دارد که با یک ماموت دیگر ارتباط برقرار کرده و دیگو پلنگه هم بالاخره دم به تله داده و عاشق یک پلنگ جدی به نام شیرا شده! مطمئنم همه این اتفاقات می تواند کودکان شما را سرحال بیاورد اما اگر کمی سن و سالتان بالاتر باشد حتماً پی خواهید برد که سازندگان کمترین تغییر ممکن را نسبت به سه قسمت قبلی ایجاد کرده اند و خبری هم از خلاقیت احتمالی در آن نیست. داستان به شدت قابل پیش بینی هست و تک تک صحبت ها و رفتارهای شخصیت ها نیز به همین منوال؛ به نظرم نویسندگان این قسمت فیلمنامه را مخصوص کودکان زیر 10 سال به رشته نگارش در آورده اند و بهتر هست که افراد بزرگسال زیاد خودشان را بابت این فیلمنامه ضعیف ناراحت نکنند.

3648.jpg

اما جدای از تمامی انتقادات وارده به این انیمیشن ، به نظرم « عصر یخبندان » هنوز هم دلایل زیادی برای جلب نظر مخاطبش دارد که یکی از آنها شخصیت سنجاب دیوانه به نام اسکرات هست! این سنجاب که تا به امروز چند انمیشین کوتاه مختلف هم درباره آن ساخته شده ، کماکان بهترین دلیل من برای تماشای « عصر یخبندان : رانش قاره ای » هست. این سنجاب بدشانس کماکان اپیزودهای کوتاهی در این قسمت دارد اما دیدن همین بخش های کوتاه هم کلی خستگی را از تن آدم خارج می کند! بعلاوه اینکه پیام های انسان دوستانه فیلم برای کودکان می تواند آموزنده باشد. اینکه همیشه هوای دوستتان را داشته باشید یا اینکه زندگی با همدیگر بهتر از زندگی انفرادی هست و... از جمله مواردی هست که در « رانش قاره ای » به آن تاکید شده و این مفاهیم به سادگی هرچه بیشتر به تماشاگر انتقال می یابد.
پیشرفت گرافیکی در این قسمت قابل توجه است. کیفیت انیمیشن های حیوانات به مراتب افزایش پیدا کرده و پیچ و خم های بدن آنها طبیعی تر به نظر می رسد. امواج آب نیز به زیبایی به رقص در می آیند و قابل تحسین هستند. بخش مورد علاقه من یعنی فیزیک " اسکرات " نیز نسبت به گذشته از کیفیت بالاتری برخوردار است و موهای بدنش اینبار طبیعی تر به نظر می رسد و جالب تر سیخ می شود! اما در یک نظر کلی باید گفت که گرافیک این انیمشین از هم قطاران تازه اکران شده اش نظیر « شجاع / Brave » پایین تر می باشد که دلایلش مشخص نیست.
اما برای دوستان ایرانی که در حال خواندن این مقاله هستند باید عرض کنم که اجازه دهید تا این انیمیشن با دوبله زیبای فارسی به بازار بیاید و سپس اقدام به تهیه آن برای فرزندانتان کنید. تجربه درباره « عصر یخبندان » نشان داده که نسخه دوبله آن جذابیت های به مراتب بیشتری نسبت به صداهای اصلی فیلم دارد و تفاوت دو نسخه برای کودکان ایرانی بسیار زیاد است.

منتقد : میثم کریمی

حتماً نیگاش کنید :18::گل:

راستی یادم رفت بگم که ژانرش انیمیشن ، ماجراجویانه و کمدی هست. کارگردان های این انیمیشن هم Mike Thurmeier و Steve Martino هستن که Mike

Thurmeier کارگردانی 3 سری قبل رو هم بر عهده داشته. دوبلر هاشم خیلی معروفن :نیش:
:چشمک2:

آخرین ویرایش:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی

در این انیمیشن آماندا سایفرید، "کریستوف والتس" و "عزیز انصاری" به عنوان صدا پیشه حضور دارند.
download.jpg

این انیمیشن که سازندگان دو انیمیشن بزرگ "ریو" و " عصر یخبندان" آن را روی پرده می آورند. داستانی از اعماق جنگلی را روایت می کند که در انجا بین دو نیروی تاریک و محافظان جنگل نبردی شکل می گیرد که آینده آن جنگل و زندگی انسان ها به آن بستگی دارد.
download (1).jpg
download (2).jpg
در همین حین دختری نوجوان برای پیدا کردن پدرش به این جنگل می رود اما ناگهان با جادویی ناشناخته وارد دنیای پنهان جنگل می شود و با محافظان جنگل روبرو می شود که برای نجات دنیای خودش ، باید دنیای آنها را نیز نجات دهد.

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی

نام انگلیسی : انیمیشن Despicable Me 2

نام فارسی انیمیشن : من نفرت انگیز ۲
ژانر: کمدی | ماجرایی | خانوادگی
سال انتشار : ۲۰۱۳
خلاصه داستان انیمیشن Despicable Me 2 : یک سفینه اسرارآمیز با استفاده از یک آهنربای غول آسا یک آزمایشگاه سری در نزدیکی مدار قطب شمال را می رباید. سازمان ضد خلافکاری (AVL) متوجه می شود که این آزمایشگاه یک ترکیب شیمیایی جهش یافته به نام PX-41 داشته که می تواند موجودات زنده را به ماشین های کشنده بیرحمی تبدیل کند. این سازمان از گرو (gru) می خواهد تا اجازه ندهد این ماده شیمیایی به دست افراد خطرناک بیفتد…بالاخره پس از مدت ها انتظار انیمیشن Despicable Me 2 ( من نفرت انگیز ۲ ) محصول سال ۲۰۱۳ اکران شد ، کارگردان های این انیمیشن یعنی Chris Renaud و Pierre Coffin کار بعدی خود در سری ادامه ی من نفرت ا نگیز را ارائه دادن . البته این کارگردان ها اولین و آخرین کارهایشان نیست ، نکته ای که لازم به ذکر است به احتمال زیاد ، سری من نفرت انگیز ادامه دار خواهد بود ، در این سری با تفاوت های گوناگونی در شخصیت شماره یک یعنی Gru ( گرو ) افتاده است ، همان خلافکارخبیث دیگر ، خبیث نیست و در این قسمت خود به روی خوبی رفته و تصمیم میگیرد که خلافکار تازه ای که به شهر رسیده ادب کند . اجازه بدهید بقیه ی ماجرا را بعد از دانلود و تماشا کردن بفهمید ، به قول ویکی پدیا خطر لوث شدنش بالا است .

من جمعه این کارتون رو دیدم. خیلی قشنگه البته بی ادب هم هست.

Alireza1977

New member
به نظر من قلعه ی متحرک هاول خیلی قشنگه حتما نگاه کنید داستان دختری جوان است که با جادو او را پیر می کنند و ...
و یه برنامه ی باحال دیگه هم سراق دارم نگهبان قصه ها از اسمش به نظر میاد به درد نمی خوره اما خیلی قشنگه حتما نگاه کنید این :گل: زیبا رو تقدیم به کسایی می کنم که مطلب رو میخونن

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی

نام انگلیسی : انیمیشن Despicable Me 2

نام فارسی انیمیشن : من نفرت انگیز ۲
ژانر: کمدی | ماجرایی | خانوادگی
سال انتشار : ۲۰۱۳
خلاصه داستان انیمیشن Despicable Me 2 : یک سفینه اسرارآمیز با استفاده از یک آهنربای غول آسا یک آزمایشگاه سری در نزدیکی مدار قطب شمال را می رباید. سازمان ضد خلافکاری (AVL) متوجه می شود که این آزمایشگاه یک ترکیب شیمیایی جهش یافته به نام PX-41 داشته که می تواند موجودات زنده را به ماشین های کشنده بیرحمی تبدیل کند. این سازمان از گرو (gru) می خواهد تا اجازه ندهد این ماده شیمیایی به دست افراد خطرناک بیفتد…بالاخره پس از مدت ها انتظار انیمیشن Despicable Me 2 ( من نفرت انگیز ۲ ) محصول سال ۲۰۱۳ اکران شد ، کارگردان های این انیمیشن یعنی Chris Renaud و Pierre Coffin کار بعدی خود در سری ادامه ی من نفرت ا نگیز را ارائه دادن . البته این کارگردان ها اولین و آخرین کارهایشان نیست ، نکته ای که لازم به ذکر است به احتمال زیاد ، سری من نفرت انگیز ادامه دار خواهد بود ، در این سری با تفاوت های گوناگونی در شخصیت شماره یک یعنی Gru ( گرو ) افتاده است ، همان خلافکارخبیث دیگر ، خبیث نیست و در این قسمت خود به روی خوبی رفته و تصمیم میگیرد که خلافکار تازه ای که به شهر رسیده ادب کند . اجازه بدهید بقیه ی ماجرا را بعد از دانلود و تماشا کردن بفهمید ، به قول ویکی پدیا خطر لوث شدنش بالا است .

من جمعه این کارتون رو دیدم. خیلی قشنگه البته بی ادب هم هست.

راستی آواتارم اگنس دختر گرو هستش
images (2).jpg
خیلی دختر کوچولوی خوش قلب و نازی بود:14:

آخرین ویرایش:
بالا