معرفی سیستم خرید پستی فرستنده
تعاريف:
فرستنده دات کام چيست؟
فرستنده دات کام با همکاري بانک سامان و پست جمهوري اسلامي ايران به منظور تسريع در خدمات رساني آنلاين به فروشگاههاي اينترنتي در جهت حذف واسطه ها و ايجاد اشتغال براي جوانان تاسيس گرديد.
مزاياي فرستنده دات کام چيست؟
با حذف واسطه ها تسويه حساب با فروشنده ها سريع و هفتگي انجام مي گيرد.
مطلع کردن لحظه اي خريدار و فروشنده از خريد انجام شده توسط SMS
مطلع کردن لحظه اي فروشنده از تسويه حساب انجام شده بصورت ايميل و SMS
فرستنده دات کام با حداقل قيمت فروشگاه مورد نياز شما را طراحي مي کند
عدم نياز به بستن قرارداد با بانکهاي الکترونيکي مانند پارسيان، اقتصاد نوين، سامان و ساير بانکها
عدم نياز به مراجعه به پست جهت ارسال کالا به مشتري
عدم نياز به داشتن حساب بانکي در هر يک از بانکهاي الکترونيکي
عدم نياز به سپردن وديعه چند ميليوني به هريک از بانکهاي الکترونيکي
عدم نياز به شرکت رسمي ثبت شده
عدم نياز به روزنامه رسمي و شرکت ثبت شده
عدم نياز به آگاهي شما در مورد کدنويسي و برنامه نويسي بانکي
در کمتر از پنج دقيقه ميتوانيد فروشگاه و يا سايت خود را به شبکه شتاب متصل کنيد
در کمتر از پنج دقيقه مي توانيد فروش اينترنتي خود را آغاز کنيد
سايت خدماتي چيست؟
سايتهاي که نياز به ارسال کالا ندارند و فقط نياز دارند از طريق کارتهاي شتاب بصورت اينترنتي از مشتريان وجه مربوطه را اخذ نمايند, از نظر فرستنده دات کام سايت خدماتي محسوب مي شوند.
مثالي از سايتهاي خدماتي:
سايتهاي فروش هاست و دامنه
سايتهاي رزرو هتل
سايتهاي آژانس
سايتهاي داونلود موسيقي و عکس
سايتهاي عضوگيري ويژه
سايتهاي بازي آنلاين
سايتهاي مسابقه آنلاين
سايتهاي اخذ پورسانت
و غيره ...
نحوه تسويه حساب در فرستنده دات کام چگونه است؟
سيستم مالي اين شرکت بنا به درخواست شما چهار بار درماه -هر هفته- دو بار درماه -هر پانزده روز- و يا سر هر ماه با شما تسويه خواهد کرد. بدين صورت که مبلغ کليه کالاهاي توزيع شده که وجه آنها وصول گرديده است را پس از کسر هزينه ها به حساب شما واريز خواهد کرد.
من فروشگاه اينترنتي دارم چگونه مي توانم به فرستنده دات کام وصل شوم؟
اتصال به فرستنده دات کام بسيار آسان است, پس از تعريف هرکالا در فرستنده دات کام, سيستم دگمه خريد مربوطه را بصورت کد HTML در اختيار شما مي گذارد که با کپي کردن آن دگمه در زير محصول در سايت خود مي توانيد به راحتي به فرستنده دات کام متصل شويد.
اگر فروشگاه اينترنتي شما پيشرفته است و آشنائي مختصر با کد نويسي HTML داريد با Post کردن آيتمهاي مورد نيازبه فرستنده دات کام, بدون تعريف کالا در سيستم پرداخت ما, به راحتي مي توانيد به فرستنده دات کام متصل شويد.
من فروشگاه اينترنتي ندارم چگونه مي توانم به فرستنده دات کام وصل شوم؟
فرستنده دات کام با بهره گيري از دانش روز و با آگاهي به روانشناسي فروش در کشور ايران بر اساس استانداردهاي جهاني فروشگاه شما را طراحي و راه اندازي مي نمايد. براي اين کار بايد دو قرارداد امضا کنيد: قرارداد راه اندازي سيستم فرستنده دات کام و قرارداد طراحي و راه اندازي فروشگاه الکترونيکي.
من سايت خدماتي دارم مراحل ثبت نام و راه اندازي چقدر طول مي کشد؟
اگر سايت خدماتي داريد پس از ثبت نام بلافاصله مي توانيد فروشگاه خود را با استفاده از فرستنده دات کام به شبکه شتاب متصل کنيد و فروش آنلاين را آغاز کنيد.
عقد قرارداد کتبي الزامي است ولي تا مبادله قراداد في مابين, شما مي توانيد با محدوديت در فروش, فروش خود را از هم اکنون آغاز کنيد.
من فروشنده کالاي قابل حمل هستم مراحل ثبت نام و راه اندازي چقدر طول مي کشد؟
اگر قصد ارسال کالا به مشتري را داريد تا امضاي قرارداد کتبي مي توانيد وجه را از طريق شبکه شتاب از مشتري اخذ کنيد و خودتان کالا را پست نمائيد ولي پس از عقد قرارداد کتبي مامور پست کالا را در درب منزل از شما تحويل خواهد گرفت و مبلغ مربوطه را از مشتري اخذ و از طريق شرکت ما با شما تسويه حساب خواهد شد. (بخش مديريت سايت به شما اين امکان را ميدهد که نوع فعاليت سايت را خدماتي, کالاي قابل ارسال و يا هردو انتخاب نمائيد).
مدارک مورد نياز براي انعقاد قرارداد:
مدارک لازم :
1- اطلاعات کامل شخص طرف قرارداد
2- فيش واريزي مبلغ قرارداد
3- کپي صفحه اول شناسنامه طرف قرارداد و در صورت داشتن توضيحات، کپي صفحه آخر شناسنامه
4- کپي پشت و روي کارت شناسايي ملي طرف قرارداد
هزینه سرویس و پشتیبانی چقدر است؟
فرستنده دات کام پائین ترین هزینه را نسبت به سایر سایتهای مشابه در نظر گرفته است تا افراد با سرمایه بسیار اندک بتوانند ثبت نام کنند و در کوتاهترین زمان صاحب کسب و کار شوند.
پنل پیک اختصاصی رایگان
سرویس پستی با تخفیف ویژه 50,000 تومان
سرویس خدماتی با تخفیف ویژه 50,000 تومان
هزینه راه اندازی و پشتیبانی با تخفیف ویژه 50,000 تومان
ضمنا اگر شما فقط سرویس پستی یا فقط سرویس خدماتی را انتخاب نمائید, فقط هزینه سرویس مربوطه اخذ خواهد شد
از هزینه های فوق, هزینه راه اندازی در هنگام عقد قرارداد اخذ می شود و مابقی در طول سال به صورت اقساط از فروش شما کسر خواهد شد.
مثال:
اگر فقط پنل پیکی را درخواست کنید هیچ هزینه ای بابت پنل از شما دریافت نخواهد شد.
اگر شما فقط سيستم پستي را درخواست كنيد هزينه ثبت نام شما 100،000 تومان خواهد بود كه از اين 100،000 تومان50،000 تومان آنرا اول پرداخت مي كنيد و 50،000 تومان مابقي را بصورت اقساط در طول سال پرداخت خواهيد كرد.
اگر شما فقط سيستم شتاب را درخواست كنيد هزينه ثبت نام شما 100،000 تومان خواهد بود كه از اين 100،000 تومان 50،000 تومان آنرا اول پرداخت مي كنيد و 50،000 تومان مابقي را بصورت اقساط در طول سال پرداخت خواهيد كرد.
اگر شما هم سيستم پستي و هم شتاب را درخواست كنيد هزينه ثبت نام شما 150،000 تومان خواهد بود كه از اين 150،000 تومان 50،000 تومان آنرا اول پرداخت مي كنيد و 100،000 تومان مابقي را بصورت اقساط در طول سال پرداخت خواهيد كرد.
اطلاعات بیشتر کلیک کنید
تعاريف:
فرستنده دات کام چيست؟
فرستنده دات کام با همکاري بانک سامان و پست جمهوري اسلامي ايران به منظور تسريع در خدمات رساني آنلاين به فروشگاههاي اينترنتي در جهت حذف واسطه ها و ايجاد اشتغال براي جوانان تاسيس گرديد.
مزاياي فرستنده دات کام چيست؟
با حذف واسطه ها تسويه حساب با فروشنده ها سريع و هفتگي انجام مي گيرد.
مطلع کردن لحظه اي خريدار و فروشنده از خريد انجام شده توسط SMS
مطلع کردن لحظه اي فروشنده از تسويه حساب انجام شده بصورت ايميل و SMS
فرستنده دات کام با حداقل قيمت فروشگاه مورد نياز شما را طراحي مي کند
عدم نياز به بستن قرارداد با بانکهاي الکترونيکي مانند پارسيان، اقتصاد نوين، سامان و ساير بانکها
عدم نياز به مراجعه به پست جهت ارسال کالا به مشتري
عدم نياز به داشتن حساب بانکي در هر يک از بانکهاي الکترونيکي
عدم نياز به سپردن وديعه چند ميليوني به هريک از بانکهاي الکترونيکي
عدم نياز به شرکت رسمي ثبت شده
عدم نياز به روزنامه رسمي و شرکت ثبت شده
عدم نياز به آگاهي شما در مورد کدنويسي و برنامه نويسي بانکي
در کمتر از پنج دقيقه ميتوانيد فروشگاه و يا سايت خود را به شبکه شتاب متصل کنيد
در کمتر از پنج دقيقه مي توانيد فروش اينترنتي خود را آغاز کنيد
سايت خدماتي چيست؟
سايتهاي که نياز به ارسال کالا ندارند و فقط نياز دارند از طريق کارتهاي شتاب بصورت اينترنتي از مشتريان وجه مربوطه را اخذ نمايند, از نظر فرستنده دات کام سايت خدماتي محسوب مي شوند.
مثالي از سايتهاي خدماتي:
سايتهاي فروش هاست و دامنه
سايتهاي رزرو هتل
سايتهاي آژانس
سايتهاي داونلود موسيقي و عکس
سايتهاي عضوگيري ويژه
سايتهاي بازي آنلاين
سايتهاي مسابقه آنلاين
سايتهاي اخذ پورسانت
و غيره ...
نحوه تسويه حساب در فرستنده دات کام چگونه است؟
سيستم مالي اين شرکت بنا به درخواست شما چهار بار درماه -هر هفته- دو بار درماه -هر پانزده روز- و يا سر هر ماه با شما تسويه خواهد کرد. بدين صورت که مبلغ کليه کالاهاي توزيع شده که وجه آنها وصول گرديده است را پس از کسر هزينه ها به حساب شما واريز خواهد کرد.
من فروشگاه اينترنتي دارم چگونه مي توانم به فرستنده دات کام وصل شوم؟
اتصال به فرستنده دات کام بسيار آسان است, پس از تعريف هرکالا در فرستنده دات کام, سيستم دگمه خريد مربوطه را بصورت کد HTML در اختيار شما مي گذارد که با کپي کردن آن دگمه در زير محصول در سايت خود مي توانيد به راحتي به فرستنده دات کام متصل شويد.
اگر فروشگاه اينترنتي شما پيشرفته است و آشنائي مختصر با کد نويسي HTML داريد با Post کردن آيتمهاي مورد نيازبه فرستنده دات کام, بدون تعريف کالا در سيستم پرداخت ما, به راحتي مي توانيد به فرستنده دات کام متصل شويد.
من فروشگاه اينترنتي ندارم چگونه مي توانم به فرستنده دات کام وصل شوم؟
فرستنده دات کام با بهره گيري از دانش روز و با آگاهي به روانشناسي فروش در کشور ايران بر اساس استانداردهاي جهاني فروشگاه شما را طراحي و راه اندازي مي نمايد. براي اين کار بايد دو قرارداد امضا کنيد: قرارداد راه اندازي سيستم فرستنده دات کام و قرارداد طراحي و راه اندازي فروشگاه الکترونيکي.
من سايت خدماتي دارم مراحل ثبت نام و راه اندازي چقدر طول مي کشد؟
اگر سايت خدماتي داريد پس از ثبت نام بلافاصله مي توانيد فروشگاه خود را با استفاده از فرستنده دات کام به شبکه شتاب متصل کنيد و فروش آنلاين را آغاز کنيد.
عقد قرارداد کتبي الزامي است ولي تا مبادله قراداد في مابين, شما مي توانيد با محدوديت در فروش, فروش خود را از هم اکنون آغاز کنيد.
من فروشنده کالاي قابل حمل هستم مراحل ثبت نام و راه اندازي چقدر طول مي کشد؟
اگر قصد ارسال کالا به مشتري را داريد تا امضاي قرارداد کتبي مي توانيد وجه را از طريق شبکه شتاب از مشتري اخذ کنيد و خودتان کالا را پست نمائيد ولي پس از عقد قرارداد کتبي مامور پست کالا را در درب منزل از شما تحويل خواهد گرفت و مبلغ مربوطه را از مشتري اخذ و از طريق شرکت ما با شما تسويه حساب خواهد شد. (بخش مديريت سايت به شما اين امکان را ميدهد که نوع فعاليت سايت را خدماتي, کالاي قابل ارسال و يا هردو انتخاب نمائيد).
مدارک مورد نياز براي انعقاد قرارداد:
مدارک لازم :
1- اطلاعات کامل شخص طرف قرارداد
2- فيش واريزي مبلغ قرارداد
3- کپي صفحه اول شناسنامه طرف قرارداد و در صورت داشتن توضيحات، کپي صفحه آخر شناسنامه
4- کپي پشت و روي کارت شناسايي ملي طرف قرارداد
هزینه سرویس و پشتیبانی چقدر است؟
فرستنده دات کام پائین ترین هزینه را نسبت به سایر سایتهای مشابه در نظر گرفته است تا افراد با سرمایه بسیار اندک بتوانند ثبت نام کنند و در کوتاهترین زمان صاحب کسب و کار شوند.
پنل پیک اختصاصی رایگان
سرویس پستی با تخفیف ویژه 50,000 تومان
سرویس خدماتی با تخفیف ویژه 50,000 تومان
هزینه راه اندازی و پشتیبانی با تخفیف ویژه 50,000 تومان
ضمنا اگر شما فقط سرویس پستی یا فقط سرویس خدماتی را انتخاب نمائید, فقط هزینه سرویس مربوطه اخذ خواهد شد
از هزینه های فوق, هزینه راه اندازی در هنگام عقد قرارداد اخذ می شود و مابقی در طول سال به صورت اقساط از فروش شما کسر خواهد شد.
مثال:
اگر فقط پنل پیکی را درخواست کنید هیچ هزینه ای بابت پنل از شما دریافت نخواهد شد.
اگر شما فقط سيستم پستي را درخواست كنيد هزينه ثبت نام شما 100،000 تومان خواهد بود كه از اين 100،000 تومان50،000 تومان آنرا اول پرداخت مي كنيد و 50،000 تومان مابقي را بصورت اقساط در طول سال پرداخت خواهيد كرد.
اگر شما فقط سيستم شتاب را درخواست كنيد هزينه ثبت نام شما 100،000 تومان خواهد بود كه از اين 100،000 تومان 50،000 تومان آنرا اول پرداخت مي كنيد و 50،000 تومان مابقي را بصورت اقساط در طول سال پرداخت خواهيد كرد.
اگر شما هم سيستم پستي و هم شتاب را درخواست كنيد هزينه ثبت نام شما 150،000 تومان خواهد بود كه از اين 150،000 تومان 50،000 تومان آنرا اول پرداخت مي كنيد و 100،000 تومان مابقي را بصورت اقساط در طول سال پرداخت خواهيد كرد.
اطلاعات بیشتر کلیک کنید